דחוף בבקשה תענו לי מהר!!!!אנונימי (פותח)

הייי לכולם!!
יש לי בעיה קטנה אבל גדולה..ואני רוצה שתעזרו לי זה קצת מסובך אבל תנסו להבין!! אני באה מבית שעד לפני 4 שנים היה דת"ל ומלפני 4 שנים אמא שלי החליטה לשנות כיוון לצד החרדי..עכשיו כשהיא החליטה אתזה אני כבר הייתי בסוף ח' בוגרת מספיק... בקיצור עכשיו בגלל שהיא חרדית אז היא מונעת ממני הרבה דברים שהחרדים לא מסכימים איתם כמו לא לעשות שירות וכו'... עכשיו אני רוצה לעשות שרות אבל היא לא ממש נותנת לי והיא אומרת לי שהיא תעיף אותי מהבית וכו'.. ואני לא יודעת מה לעשות כי שרות אני יעשה בחכול מצב אבל אני אוהבת את אמא שלי ואני לא רוצה לצער אותה...ואני לא יודעת איך להגיד לה שאני עושה שירות זה בעיה שממש ממש מטרידה אותי

אני ישמח אם תוכלו לעזור לי פתור רותה כי אני שנה לפני שירות ואני לא יודעת מה לעשות!!???

סליחה שזה קצת ארוך..

"תחשוב טוב יהיה טוב תאמין בעצמך תחשוב טוב יהיה טוב אלוקים אוהב אותך!!" (נאמר מפי המשורר הדגול אודי דוידי)  

אלוקים אני משוגעת אחרייך אבא שלי!!!!!!!!!!!

כנסי...שוש=]
את צריכה להסביר לאמא שלך שאת רוצה לעשות שירות, כי זה למען הכלל..למען כל עם ישראל. וחובה על כל אחד לנהוג למען עמו וארצו.
תראי לה את תמיכתם של הרבנים הגדולים..פעימה
תנסי להסביר לה שיש לכן דעות שונות אבל בכל זאת-אחת מהשומרון
בס"ד
את מכבדת את דעותיה ואת מבקשת שתכבד את דעותייך. כמו שאם היית מתחתנת עכשיו אם מישו מעדה אחרת היית נוהגת מנהגים אחרים שהיא חושבת שהם ממש אסורים..=)
תודה רבה רבה ממש עזרתם לי!!!!אנונימי (פותח)
עברתם שינוי בביתננסי
זה נשמע שעברתם שינוי גדול בבית. כל שינוי כזה בכל כיוון משפיע על כולם. כל הכבוד שאת מכבדת את אמא שלך ולא רוצה לפגוע בך. איך האנשים האחרים בבית קבלו את ההתחרדות שלה? האם את עדיין לומדת במסגרת החינוכית שהיית מקודם? אולי כדאי לדבר עם היועצת לחוד או ביחד עם אמא כדי לברר את העניין עד הסוף.
כן עברנו שינוי עצום!!..אנונימי (פותח)אחרונה
זה באמת השפיע על כולם יותר נכון לי ולאחיות שלי כי אחים שלי הם היו קטנים שזה קרה אבל אחנו כבר היינו גדולות לכן זה השפיע עלינו יותר אני עדיין לומדת בתיכון החרדי...אני בכיתה י"א ואני עדיין לא ודעת מה לעשות עם זה...יש מי שהיא שיכולה לשאול רב בשבילי אני פשוט לא ממש מכירה רבנים...אני ישח מאוד אם מי שהיא תוכל לשאול רב ולהחזיר לי תשובה זה פשוט בוער לי כי אני כבר עולה לי"ב ואני לא יודעת איך להגיד לאמא שלי ומה עליי לעשות??!!
אני ישמח מאוד לכול מי שתוכל לעזור לי תודה..!!!!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.אחרונה
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך