אני חוזר על השאלה ששאלתי.
למה אם בן מדבר אל בת זה פשוט נורא ואיום אבל כשבנות מדברות על בנים זה בדדר גמור
???????
אני חוזר על השאלה ששאלתי.
למה אם בן מדבר אל בת זה פשוט נורא ואיום אבל כשבנות מדברות על בנים זה בדדר גמור
???????
שיתגבר על יצרו.
ואני די בטוחה שכמו שיש בנות שמדברות על בנים יש גם להפך.
גם לנו זה לא טוב, ולא בסדר.. אולי אצליכם זה אותו דבר, אבל לדעתי אין הבדל בחומרה..
בשביל לגרום למריבות ופרובוקציות?! לך לחברים המחבלים שלך ותעוף לנו מהפורום!
מאחלת לך שתקבל שכל!
אתה כותב בכרטיס אישי שלך שתשמח לדבר בשפה יפה, וישר אתה מתחיל "ציבור חשוך.."
אני באמת אשמח לדבר איתך, רק שקודם כל תדבר אתה יפה!
תפסיקו לתקוף כל דבר שזז.
זה לא תקיפה?
'47- שוב, אני באמת אשמח לדבר איתך,אם תדבר גם אתה כמו שאתה מצפה ממנו שנדבר...
לבנאדם מהחוץ אנחנו אכן ציבור חשוך.
ואנחנו צריכים להפגין טיפה בגרות ולא לקפוץ על כל אחד שנדמה לנו שהוא מעליב אותנו.
אני לא מסכימה איתך שזה בסדר לקרוא לנו "ציבור חשוך" כי לבנאדם מבחוץ אנחנו ציבור חשוך,
יש עניין גם לא לכתוב כל דעה שיש לך בפורום שכולם בו שייכים ל"ציבור החשוך" הזה,
אבל צודקת, לא הייתי צריכה לתקוף ככה, ו- 47' אני מתנצלת אם נפגעת!
SimplePlanאי אפשר לקבל קריאת גנאי כלפי ציבור שלם כדבר לגיטמי או כיאלו ותגובה כלפיו אינה לגיטמית למרות שאני מסתייג מהאמירה שיעוף למחבלים,אבל בהחלט שדבריו לא לגיטמים ומבזים,וראוי שתחזור בך מהאמירה הזו.
שונאים.. אני לא בא לקבוע שהתגובה שלו באה משם,אבל חלילה שתסתכלי על המציאות כיאלו ושונאים אותנו.יש לי הרבה רקע חיים במגע עם חילונים והתשובה היא שכך היא לא המציאות למרות ההסתה הבלתי פוסקת מצד גורמים קיצוניים..
הנעורים כאש בנעורת.
שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו
אין לך שום אפשרות להכנס מהדלת האחורית של ציבור מסויים באשר הוא שאינך מכיר ולהבין את הדברים שהוא מדבר עליהם במלואם על הלך רוחם.אתה עושה כאן טעות סוציולוגית חברתית ושופט לפי הנורמות בעולם שלך התנהוגיות בעולם בעל מחשבות ונורמות אחרות,המסקנה שתגיע אליה היא בהכרח שגויה.
בהמקרה הספציפי הזה הסוגיה עוסקת כולה בצניעות,אדם שבא מבחוץ יצטרך ללמוד לא מעט בשביל להבין מה הוא הערך שנקרא "צניעות".את אותו דבר נפלא וטבעי אנו שומרים בצורה צנועה ושקולה לקשר עם נשותינו,וכך גם ההפך נשים שומרות את הקשר הזה לבעלן.איננו מתפזרים אחר קשרים רגשיים שאינם צנועים ומסיתים אותנו מהמטרה של הקמת בית בישראל עם אותה אחת/אחד שנתחתן איתו/איתה.זה על קצה המזלג,אדם שירצה ללמוד במה מדובר לא יוכל להבין לדעתי אפילו עשרית רק מלהסתפק בדברים המצומצמים הללו.
*אגב,באופן כללי אתה צריך לתת את הדעת שלא כל דבר ודבר בפורום הזה בהכרח יהיה מייצג יש הרבה דברים שהם מייצגים ויש שלא,אני חושב שבשביל לעשות היכרות אמיתית כפי שאתה כותב בדבריך יהיה עליך להכיר את הציבור הזה גם מחוץ למסגרת של הפורום,ישנם עוד סיבות שבגללם הפורום לא יהיה מייצג או שלא תבין לחלוטין דברים הכתובים פה מבחינת ידע אבל קצרה היריעה לפרוש זאת כאן.
אם נושא השיחה הוא רגיל ונורמאלי!!!!!
כל עוד זה לא עם בנים,
בכל זאת יש לנו בזה צורך מסוים, בואו נכיר בעובדות, ה' ברא אותנו ככה.
ואין (לעניות דעתי) שום הבדל בקטע הזה בין בנים לבנות,
אז לא ממש הבנתי את הטענה שלך..
תקשיבו!! אני לא מבינה, בעיה לדבר על בנים?
זה לא להיסחף.. בכלל לא..
זה הגיל..
אם זה לא יבוא לך עכשיו זה יבוא מאוחר יותר!
אז כאילו,, לא יודעת..
לדעתי זה טבעי..

זה גם גיל שעושים בו שטויות לרוב,ואי אפשר לנצל את המציאות הזאת לשבור גבול.השאלה מה הכוונה לדבר "על" בנים.אני לא רואה מציאויות רבות בהן זה יהיה צנוע לדבר על בנים מעבר לעניין הרכילות ולשון הרע.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים