הקיץ בפתח וההורים במתחהשליח

אני רוצה לפתוח שרשור חדש , שנוגע לכולנו , אשמח לתגובות והערות אין לי מוסג להיכן זה יגיע אבל הכל לטובה ושיועיל.

אנחנו לפני יציאה לחופשת הקיץ הראש בעננים רוצים להיתפנן לישון כל היום ולשכוח מהלימודים האלו.

מה עושים !!!!!!!!!!!!!!

עבודה , לישון , בבית , פייסבוק חברה ובתכל'ס כלום.   אההה שכחתי תפילות (לא נסתבך עם הורים) ואולי קצת חברותה עם איזה ברסלב אחד .

אבל מה עושים!!!!!!!!!!!??????????

טוב נו כולם יוצים "לטייל" בצפון בדרום ים המלח ואולי סתם לים, תשמעו בצפון הכי סבבה לטייל ואיפה ישנים,,,,,,,

החופים שם סבבה הכל חינם אבל הרבה בלגן אין שקט וכו   

ובכול זאת כולנו נהיה שם.   דוגית?????  לא נראה ההורים מכירים , אולי לבנון   היה מטורף שם בפסח כל המדינה הישיבות והאולפנות בארץ.  אבל יש המון רעש, הרבה שתיה עישונים דיי מבעס אבל כולם שם.

בקיצור מה עושים?     מה לא נעלה?   איפה נטייל איפה נישן ?  

צריך פתרונות .

אנחנו יודעים בבירור שיש שם דברים לאטובים, אבל אנחנו בטוחים שלנו זה לא יקרה , אנחנו לא ניפול או נסתובב שם כדי ליפול, רק לישון לילה ולצאת לטייל.

מלא חברה שלנו הלכו לביקור קצר שם לפני טיול ונתקעו שם , פגשו המון חברים שיש להם חברות , אווירה טובה ומשוחררת אין הורים , אבל החלטנו לא ליפול שם אז רק לקצת זמן או מרחוק לא צמוד לחוף.

מי יודע איפה הגבול??????!!!!!!!!!!!!!!

חכו תראו בתחילת שנה הבאה את אילו שחשבו שיש להם או להן כוח להילחם במגרש של היצר , הוא תחמן וקשה, יש לו נסיון והרבה חברה שעוזרים לו (לא תמיד בידיעתם) .

חברה  מה אומרים אההה??????????????????????עצובמבולבלדוס

וואו..אני אוהבת את השרשור הזהבל"חית

תשמע, זה מסובך וארוך,

אני אנסה לסכם בכמה משפטים...

כשאנו מבקשים ומתפללים להקב"ה,

הוא יתן לנו את מה שביקשנו או את ההזדמנות לקבל את מה שביקשנו?

ניחשת נכון, את ההזדמנות!!!

אותו דבר להפך, אתה יודע שלא תיפול, ולא תיכשל וכו' וכו'...כולם אומרים את זה...

אבל כשתהיה ליד זה ממש, כשתהיה לך את "ההזדמנות" ליפול..מה תעשה אז?

קיצר, בשביל מה לזמן את מה שאנו חוששים ממנו כ"כ?

בשביל מה לעשות קיצורי דרך, ולא ללכת בדרך הבטוחה?

מקווה שהובנתי..אם לא..מוזמן לשאול

כוח הרצון זו התשובה אבל,,,,,,השליח

כמה שאת צודקת .

למה לנו להיכנס למקום סכנה?

אלא שיצר לב האדם רע מנעוריו ולכן צריך להיתחכם איתו ולינהוג בו בחוכמה כדי לא ליפול .

אני חושב שיש צורך גדול לעשות , להיות פעיל ויצרני  כי אדם שיוצר ופול הוא מחור אל עצמו לכוחות שלו לטוב שבו.

אם אדם נמצא בבטלה ובחוסר עשיה, הוא מתחיל לגלות דברים לא טובים שבו הוא מגלה את הקשיים שלו ואז מגיע הצורך להשלים את החסר, לכסות את הכאב והבדידות, וכמובן רואים רק רע, נער ןנערה זוכרים רק את העברות שעשו או השלילי שבהם ולא רואים שהם  "נשמה טהורה" לפני או אחרי עברה או מבחן שבו הם נכשלו.

אז זה מה שיש לדעת בעיקר  כל אחד מאיתנו הוא  "נשמה טהורה " והעברה לא פוגעת ולא נוגעת בנשמה , ום עברה גדולה או קטנה.

מה כן היא קצת נכנסת לפינה מסתתרת מתכסה בכל מיני כיסויים חיצוניים ,בגלל הפדיחה.    וכל כיסוי יתן להסיר.

פשוט לא להעמיד את לבנון כאופציה מראש!!סתם אחת

ללכת לכינר!!

באמת אין איפה לישון..אני הקטנה

וחוץ מזה כל אדם יקבע את הגבול שלו לפי עצמו...בתכלס בסופו של דבר אפחד לא יוכל להחליט בשבילו אם הוא לא יחליט /תחליט בשביל עצמו/ה...
כל חור בצפון יכול להפוך למקום שאפשר לפול בו כל מקום יהיה עם בנים בנות...אז את/ה יכול/ה להחליט שלא עולים לצפון וזהו..
אבל אפשר גם להגיד שעולים ופשוט לקבוע לעצמי את הגבולות...

נראה לי שעם המון רצון טוב אפשר להצליחדינוחה

ברור שזה קשה, בגלל היצר, אבל למי בעולם אין איזה קרוב רחוק או חבר בצפון?

אפשר לארגן את הטיול בסביבה שלו ולישון אצלו (אפילו על הדשא)

נארה לי שחלק מהבעיה היא שכן רוצים לפגוש חברים שכן הלכו לבקר במקומות האלו. ונראה לי גם שלא חייב להיות מאבק עם ההורים. אם מדברים מראש ומבקשים עזרה הכל סבבה, וההורים שמחים ובוטחים בנו..

בהצלחה לכולם!!! הלוואי ויהיה מנוצל לדברים טובים!

חוף כינר.קטנציק
אפשר לבוא אלי[בשיא הרצינות!!]|צפוני|שמחת עולם

וגם אפשר לעשות את מה שהרבה צפוניים בעצמם עושים..

מתקשרים לחבר וישנים לו על הדשא או בבית...

נכון שזה לא חוויה כמו חוף אבל זה הרבה יותר עדיף!!!

וברצינות-מי שרוצה שידבר איתי באישי ויישן לי על הגג מצידי

זמן איכות עם חברים!!~באמונה~

באמת.. מפגש שלא יצא עד עכשיו, תמצאו לכם עיסוק של משהו שמעניין אתכם: עבודה מסוימת או משהו כזה. ממש לא חסרות עבודות בקיץ אם אתה בעניין של חקלאות ,ילדים תקבע לך סדר יום קבוע זה גם טוב! מתי קמים\תפילה\אוכל\לימוד או משהו..

באמת אולי אפשר להתנדב באיזושהיא~באמונה~

עמותה?? זה יעשה לך ולסובבים אותך המון טוב!! אם אתה רוצה יש לי כמה מקומות שצריכים..בשמחה!!

מסכימה ולא מסכימה עם אני הקטנה--*טליוש*אחרונה

מצד אחד נכון שכל אחד ייקבע לעצמו גבולות ברורים וילך לפיהם, אבל מצד שני לא לכל אחד יש את הגבול שלו, אלא יש הלכה! אי אפשר לוות עליה ולהגיד- לא אני לא יכול להגיע עד שם, לבינתיים נסתפק בזה וזה (נכון שהולכים לפעמים בהדרגה כדי להגיע למצב מסויים..), אבל מה שאני מנסה לאמר הוא שיש גבולות הלכה ברורים ושכל אחד צריך לקבוע את הגבולות שלו לפי איך שהוא עומד מבחינה הלכתית..

(חוצמיזה שאני מסודרת עם פסיכומטרי לכל החופש.. ..)

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך