והכי עצוב, זה שאפחד לא באמת רוצה לשמוע אותי ואת נהחפירות שלי.......
מי בכלל איכפת לו ממני?
למה ה'? חשבתי שאתה טוב ואוהב? למה אתה עושה לי את זV?
והכי עצוב, זה שאפחד לא באמת רוצה לשמוע אותי ואת נהחפירות שלי.......
מי בכלל איכפת לו ממני?
למה ה'? חשבתי שאתה טוב ואוהב? למה אתה עושה לי את זV?
ואכפת לו והוא אוהב אותך יותר מכל אחד/ת אחר/ת!!
בשבילך נברא העולם באמת!!!! זאת לא סתם סיסמא...
נשמה!!
אם באלך לדבר..אני פה בשמחה..לא תמיד אני יכולה לעזור ה' נתן לי כוחות מוגבלים אבל בעזרתו אנסה...
באמת תבואי!!!
אני בינתי'ים בש"א...
לפעמים קשה לנו לראות את זה אבל כל מה שהשם עושה הכל לטובה!!!!! אנחנו צריכים לזכור אתזה !!! משפט נורא מחזק.. אם תרצי אני פה ישמח לעזור!
בהצלחה!!
ה' אוהב אותך ..כאילו את ביתו היחידה,בבת עינו!!הקב"ה...לא באמת עושה לך דברים רעים כדי להזיק לך...הוא לא יפגע בך....אל תשאלי למה !!תשאלי ..בשביל מה??מה המטרה הזאת??שמעתי מאיזו הרצאה של מישהו (למי שמכיר..ינון,ראש מדרשת צוריאל)שסיפר שהוא היה בהרצאה של שולי רנד..ואיזה חילוני אחד ישב לידו וכל דקה בערך אמר לו:"הם החרדים האלה עושים עבודת ה' באמת ..לא כמוכם..הכיפה הסרוגה.."לא משנה..ואז שולי רנד שם לב לזה,קרא לו לבמה וסיפר לו דבר כזה....שאתה נופל...מה אתה אומר?הוא ענה לו:"למה?" הוא אר בידיוק!!!זאת התשובה...לא למה אלא בשביל מה הסיבה הרי אבאל'ה שבשמיים לא יעשה לך רע סתם ככה....הוא רוצה שתביני לשם מה הנפילה הזאת!!ואז הוא סיפר שבסיום הצילומים לאושפיזין(סרט)הוא יצא וכל הצלמים והכתבים התנפלו עליו...והוא הרגיש למעלה..הרגיש טוב..ואז,פתאום הוא ממש החליק ונפל....וממש ככה!!הוא התחיל לשאול את הקב"ה בשביל מה? מה המטרה לכך...וכשהוא אמר את זה קלט שלידו יש שקל...הוא הרים את השקל,שם בכיס והלך..הגיע לכותל...פתח את הסידור להתחיל תפילה..ופתאום בא אליו קבצן...ואמר לו:"בסרט אושפיזין היו לך 10,000 דולר...אתה יכול להביא לי לפחות שקל?"ושולי רנד כ"כ הצטער שלא היה לו כי הארנק שלו היה בבית...ואז הוא נזכר בשקל שמצא אחרי ששאל את הקב"ה לשם מה הנפילה הזאת...את מבינה את הפואנטה?הקב"ה מסובב את העולם בכ"כ דייקנות כדי שדבר רע בא רק כדי לחשל אותך או ללמד אותך דברים...אל תתבאסי מזה...(כמו שאתה רואה גמאני חופרת.אבל מאוד)פשוט תמיד תזכרי את מה שאמרתי לך שלא שואלים למה...מחפשים את המטרה לכך....וחוצמזה את תמיד יכולה להתייעץ איתי באישי 
ואני בכיף מוכנה לשמוע ולעזור!!!!!!!!!!!!!
אתם לא יודעים כמה טוב לי לראות את כל התגובות המעודדות.....
אולי לא הכל ורוד אבל החלט עשיתם ליטוב על הלב....
תודה נשמות יקרות |נשמע חסידי|
את מוזמנת בכיף לאישי.....
באמת!
גם אם כאילו קשה לך עכשיו להתפלל אליו,כי את מרגישה שהוא לא איתך...
תתפללי בכל זאת,תבקשי מה' שיאיר לך את העינים לראות איך הוא יתך ועוזר לך.. ואז ממילא תראי את המציאות טובה יותר..
ואני מאמינה שאחרי שתראי שה' איתך,תראי שגם יש לו הרבה שליחים...
יש המון אנשים מדהימים שישמחו לשמוע,ולעזור...
ואם כבר מדברים על עזרה..אני אשמח מאוד לנסות לעזור ..ואולי ה' יתן לי כוח גם להצליח...
בהצלחה רבה,יקרה!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!