אני עוברת לגור בפונדוק!כנרית על הגג=)

שם הם לא אזרחי מדינת ישראל!

לא רוצה להיות קשורה לדבר המגעיל הזה!!!

תמיד התעצבנתי על אלה שזלזלו במדינת ישראל, שנגעלו ממנה...

אבל עכשיו אני לא מצליחה שלא!!!

הכל משחקי כבוד! הכל ג'יפה!!!

כולם שפנים!!

איפה?! איפה מדינת היהודים?! זה יהודים אלה?! יהודים זאת גאווה! יהודים הם מוסריים!

אני מתחילה לקנא באמריקאים... שם לפחות עומדים על שלהם!!

כל אחד פה יותר מרגרינה מהשני...

דיי! כל כך הרבה בכיתי שכבר נגמר לי הכל...

ריבונו של עולם! צרות אפשר לסבול, קשיים פיזיים...

אבל כזה גועל נפש? שהממשלה שלנו, של עם ישראל! בארץ ישראל! מתנהגת ככה??? איפה לקבור את עצמי?!?!

אין לי מילים.....עינב שכמותי
אין מה להגיד...אדם אחד

אבל נראלי שכן יש תקווה...

ברור שיש תקווה!כנרית על הגג=)
עבר עריכה על ידי לך דומיה תהילה בתאריך ט"ז סיון תשע"ב 19:01

אחרי הכל- אני מאמינה בגאולה...

אבל מגעיל אותי!

השפנים האלה מזעזעים...

דיי כבר!! שניגאל!!

כנרית...דאץ

אני חושב שהדבר הכי חשוב אחרי כל המאבק הזה זה להפריד רגש ושכל.

וצריך גם לזכור שכל הדברים האלה לא קורים וזזים בגלל ביבי, או אחד השרים. זה הכל מהלכים אלוקיים שאנחנו לא מבינים הכל, וצריך לעשות את ההשתדלות שלנו איפה שצריך, ולקוות שה' יגאל אותנו.

אמן.!

אני שמח שהגעת למסקנה הזאת!מרדכי
אכתוב את התגובה הזו גם כאןשואף לאור

אני ממליץ שלא להסיק מקנות מסערת רגשות,כך המסקנה בהכרח לא לגמרי ישרה ולפעמים אף מעוותת.

גם לי כמו כל אחד כואב שזה המציאות שאנו מגיעים אליה בעזרת כמה מבולבלים מהשמאל הקיצוני,ועד כמה שזה אבסורד שרוצים לפנות יהודים ולהרוס את ביתיהם בעוד שאפילו לא נמצאה הוכחה שהמקום הזה שייך לערבי,ומציאויות שלמרות שהערבי משך את התביעה ברגע שביקשו ממנו הוכחות מערכת המשפט בצורה מוגחכת עדיין מבקשת להרוס מאי אלו שיקולים.

אבל,כל אלו שהזכרתי עכשיו הם תלויי בעלי תפקידים,מערכת המשפט יכולה להתחלף והשלטון יכול להתחלף.חלילה לנו מלהפנות את התסכול שלנו אל אדיאל או רעיון (מדינה ריבונית ועצמאית,שמהווה חלק חשוב מאוד מאוד בגאולת עם ישראל) במקום לאנשים שגורמים למציאות הזאת להתרחש (גם ההפנייה כלפיהם צריכה להיות שקולה,לא מעורב כאן אדם אחד בלבד,אלא מערכת משפט שמשוחדת בדעות פולטיות נקרא לזה כך).

חובה לעשות החילוק הזה בהכרת המציאות כדי להגיע למסקנת אמת,כשם שאנו לא נחפש לתלות/להכניס למעצר את המכונית שבאמצעותה דרסו אדם משום שהמכונית הוא רק כלי שאינו יכול להמרות את פי בעליו בעצמו,אנו נחפש את הדורס שהשתמש בכלי הזה למטרות רעות/שלא באחריות (אינני בא להשוות את מעשי הממשלה לרצח,אין כאן אנלוגיה כלל אלא המחשה של חילוק בין הכלי או במקרה שלנו הכלי שמאחוריו גם רעיון והאידאל ,להלן המדינה לבין השולט עליו להלן השלטון שבאמצעותו ניתן לנווט גם למקומות לא ישרים).

לכן "המדינה" ,או הרעיון מאחורי המדינה ,"מדינה יהודית" אינו אשם במה שהשלטון או מערכת המשפט שלו עושים,מדינת ישראל לא באה באופן מקובע עם שלטון ומערכת משפט שחושבת ועושה מעשים כאלו,אלא אנשים הכתירו אותם,וכשם שהכתירו ניתן גם להכתיר אנשים יראי שמים ואוהבי תורה במקום כמה וכמה אנשים אחרים.

"מדינת ישראל" ו"מדינת העם היהודי" זה עדיין אידאל שאנו רוצים להיות שותפים לו ואסור לנו להתבלבל בין זה לבין השלטון ומערכת המשפט ששולטת כרגע באופן זמני.

ג.בעניין החרדים אינני יודע להשיב,אבל רק אומר שחילונים שונאים חרדים משום שהתקשורת מתייחסת אליהם בצורה מפלצתית ומציגה אותם בצורה מעוותת,ולא בגלל עניינים אחרים,אותם גורמים שעושים זאת בתקשורת הם מאותו מחנה של גורמי השמאל הקיצונים ש"פתאום מוצאים" ערבים אחרי עשרות שנים שלא צייצו בעניין להגיש תביעה לבעלות על קרקע שכבר נבנו בה מבנים של יהודים.

תודה רבה!!כנרית על הגג=)

אבל עדיין- כשאני אומרת מדינה אני לא מדברת על הרעיון של מדינה יהודית, אני מדברת על המדינה הספציפית הזאת, על הממשלה הזאת.

בע"ה שנזכה למלוכה של בית דוד...

הי-*טליוש*

לא לשכוח שכל מה שהקב"ה עושה הוא טוב!! (לא לטובה, כי זה אומר שעכשיו זה לא טוב אבל יתהפך לטובה.. אלה זה טוב מוחלט! רק שאנחנו לא יכולים לראות אותו כרגע..)

דווקא אני שמעתי פירוש אחר..ענבל

בס"ד

הכל לטובה זה אומר שהדבר הזה אולי הוא רע אבל מטרתו טובה היא! וממנו יצא רק טוב.

את לא יכולה להגיד שהמוות של משפחת אטיאס היה טוב ואף אחד לא ינסה להגיד את זה.

אבל כן אפשר להגיד שהם מתו למען מטרה מסוימת שהיא טובה!

לא נכון! לא כל מה שהוא עושה טוב!!אם כבר לטובה..תן חיוך....=)
אין שום בעיהמצפה אביחי

עם מדינה יהודית יש בעיה עם השלטון עצמו ואיך שהוא מתנהל

בלי נדר כל הנוער יגיע למועד הפינוי...כפרגניסט..
השאלה מתי יהיה מועד הפינוי...ענבל

בס"ד

בלימודים לא אוכל להגיע אבל בעז"ה בחופש אגיע.

השאלה אם הנוער יאבק או שיחלק אבטיחים למפניםמרדכי

בס"ד

צריך מאבק לפחות כמו שהיה בעמונה! ולהתרחק ממה שהיה בגוש קטיף!

השאלה אם עימות אלים שווה את זה...דאץ

נראה לי שיתנו לרב זלמן להכריע..

מי זה בדיוק אני חוששמרדכי

בס"ד

אני מאמין שהרב זלמן הוא לא כמו הרב עובדיה, שהפוליטקאים מש"ס משקרים לו כל הזמן ומציגים לו את המצב הלא נכון בשביל שיאפשר להם להשאר בממשלה, אבל אני חושש שיבואו וידברו עם הרב גורמים מדיניים וגורמי ביטחון וישכנעו אותו להכריז כל כך שלא יהיה פינוי אלים, אלא כמו בגוש קטיף "באהבה ננצח" (בטח...).

בכל מקרה -

אני חושב שבכל מקרה צריך לעשות מאבק אלים, כי זה הדבר היחיד שירתיע להמשיך לשאר היישובים (כמו אחרי עמונה, הם לא העזו לפנות אחר כך את חרשה ושכונת היובל) כי הם יפחדו מהאלימות. אז יהיו פצועים (משני הצדדים) אבל אם יש למשהו סיכו למנוע, זה רק זה (ותפילות )

הנוער של הבנים יאבקו והבנות יתמכו במשפחותענבל

בס"ד

אני לא חושבת שמקומן של בנות הוא במלחמה... או במאבק הפיזי איך שתרצו לקרוא לזה

"מי יתנני במדבר מלון אורחים"פלש

אוקי את מדברת על הממשלה? הממשלה באמת ג'יפה אבל יש בה כמה ח'ברה טובים (ובסוגריים לא כל מי שלא חושב כמוני ג'יפה ע"ע בני בגין)

אבל מדינת ישראל? הדבר האחרון שאפשר להגיד עליה שהוא ג'יפה!

למה? כי הם לא חושבים כמו שאת חושבת?!

אני תמיד אומר לעצמי שהשמלאני שילחם נגד היישוב שלי יעשה הכל כדי לחלץ אותי מהקסבה ברמאללה.

או המתיפיף הזה של הזכויות אדם יהיה ההוא שיחבוש אותי

או החרדי המרגיז ההוא שלא הולך לצבא יהיה זה שיפנה באוטובוס מקום לסבתא שלי

אחרי הכל אנחנו עם אחד  אז למה ככה? 

והעם הזה הוא לא מרגרינה! אני גאה בעם שלי שמצליח להקים פה מעצמת חקלאות / היי טק / תורה / כל דבר אחר שתרצו.

ושהעם שלי  יודע להתאחד מעל כל המחלוקות ברגעי צרה

העם שלי ממש טוב בתוכו וצריך להבין את זה

ובישביל זה אני לא יברך לשום מקום!; אני ישאר כאן וינסה כמה שאני יכול (כמו הרבה אנשים בעם בכל התחומים) לעזור לו בדרך שלי

כי בסופו של דבר כל האנשים ה"ג'יפה שלך" הם העם שלי ואני אוהב אותם אייך שהם

כל המתאבל על ירושלים זוכה ורואה בשמחתה.

למה דרוזי הוא האדם הכי ציוני בכנסת??מישי' מאפושו'

למה בערב לפני היו שהכריזו שלא יתמכו כי זה גם ככה לא יעבור?

למה היו כ"כ הרבה שהבריזו?

למה יש תחושה שהם מביעים דעה אישית ולא מייצגים את דעתינו?

למה, למה , למה.

תשובות- אין. נסתרות דרכי ה'.

הדבר הכי חזק שאני הרגשתי אתמול זה שאין ברירה. אנחנו חייבים משיח! חייבים!!

ואולי לא מגיע לנו כרגע, אולי יש איזה פיפס שעוד צריל טיפול.

אז הינה הוא הכאב שבא לנענע לנו את הלב..

כלל שלומדים כשלומדים משחק, "תשתמש בזה!". עובר עלייך משו'- תשתמש בזה! תקח את זה כמדרבן למה שזה לא יהיה שאתה צריך לעשות..

אז בואו ניקח את זה!! ניקח את הכאב והעצבים, הזיעזוע וה"בעעעע", ניקח את זה כמדרבן לצעוד קדימה!! להמשיך ולהבהיר שאנחנו לא מקבלים את זה בשתיקה! שיהיה ברור זה לא. פשוט לא!!

אולי לא נשנה את דעתם, אולי זה יקרה בכל זאת, ח"ו.

אבל שיהיה ברור לכולם שאנחנו ל-א מ-ק-ב-ל-י-ם א-ת ז-ה ב-ש-ק-ט-!-!-!

קחו את זה איתכם לתפילות. לבקשות. לדיבור עם ה'. תפילה מתוך כאב, בכי, זה מרומם!! נותן כח!!

בעזרת ה' נעשה ונצליח!!

לא נארה לי שאני אבוא לפינוי..*טליוש*

אני לא חושבת שמקומן של בנות הוא שם (עם כל הרצון הטוב.. ויש כזה..)..

אני גם לא חושבת שאנחנו באמתת יכולות לתמוך במשפחות.. א. מה נעשה להם?? ב. הם לא באמת ישימו עלינו (סתם מישי שהם לא מכירים..)..

יש מקום לבנות, פשוט לא להאבקמרדכי
אם מישהו מכיר תושבים משם -שימסור לו שאני מוכנה לגאהלהיותיהודיה

בס'''ד

להיות בייביסיטר(אם יש צורך.....)

מדינת ישראל היא הדבר הכי טוב שקרה ליהודיםאורח לא לרגע

ב2000 שנה האחרונות, כן, למרות הכול!!!

לא ציפינו ממך לתגובה אחרת מזו...מרדכי
כולנו יודעים שבלי המדינה לא רקאורח לא לרגע

שלא היה יו"ש, אלא לא היו בכלל יהודים בארץ.

גם בזכות המדינה לא יהיה יו"שמרדכי
לדבר על העתיד זה לא כלי בוויכוח, ועדיין יוצא הפסדהאורח לא לרגע

בשכרה!

האמת שהמדינה היא כן הדבר הטוב ביותר שקרא לנו מאז..גאהלהיותיהודיה

בס''ד

אבל זה עדיין לא מספיק טוב.

נכון תמיד יש מה לשפר, גם משה רבינו חטא...אורח לא לרגע
אתה משווה את הזבל והחלאה הזה למשה רבנו?מרדכי
את המדינה אני משווה למשה רבינו ודוד המלךאורח לא לרגע

בחנוכה חוגגים מלכות ישראל שהוציאה את גדולי ישראל להורג, אז מה חוגגים?!?! היא הייתה מלכות רשע!!! כן אבל זה שיש מלכות זה מעולה!!!

ממלכתיזם... יש למחלה הזאת בכלל תרופה?מרדכי
לא ענית לי, למה את חנוכה את חוגג?אורח לא לרגע
בנאדם משקיע בתגובה שלו הוא רוצה גם צומי..פלש
עבר עריכה על ידי פלש בתאריך י"ז סיון תשע"ב 19:43

התכוונתי אלי

למה חוגגים את חנוכה?951753
עבר עריכה על ידי 951753 בתאריך י"ז סיון תשע"ב 18:05

ברצינות?!?!

חנוכה זה לא על ניצחון ממלכת חשמונאי! (מה גם שרק 3 דורות אח"כ המלכים התחילו לחטוא ורק אחריהם הגיע הורדוס שהוא בכלל עבד של בית חשמונאי שהתגייר והרג את חכמי ישראל).

חנוכה זה חג על הניצחון הרוחני של עמ"י (לא של המלכות) על היוונים שרצו שנפסיק להיות יהודים- אין ברית מילה- הדבר שמאפיין את 99.99% מכלל עמ"י, שמירת שבת וקידוש החודש- זמנים מיוחדים של עמ"י.

בקיצור תלמד קצת הסטורייה ותחזור לכאן.

לא מדויקפלשאחרונה

את החג הזה אתה יכול ;גם על גרוש ספרד (אחרי הכל התוצאה זה שלא המירו דתם)

או על כל גזירה שלא יצאה לפועל

וזה לא אחרי שלוש דורות זה אחרי מאה ומשו שנה

בקיצור תלמד קצת היסטוריה ותחזור לכאן...

החגיגה היא על הניצחון הרוחני והגשמי של עמ"י

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך