מחשבות של ילדה...שושי!
סוף סוף אנשים מכנסים את זה לראש!מרדכי
קודם כל אני מציע שלא להגיע למסקנות מסערת רגשותשואף לאוראחרונה
גם לי כמו כל אחד כואב שזה המציאות שאנו מגיעים אליה בעזרת כמה מבולבלים מהשמאל הקיצוני,ועד כמה שזה אבסורד שרוצים לפנות יהודים ולהרוס את ביתיהם בעוד שאפילו לא נמצאה הוכחה שהמקום הזה שייך לערבי,ומציאויות שלמרות שהערבי משך את התביעה ברגע שביקשו ממנו הוכחות מערכת המשפט בצורה מוגחכת עדיין מבקשת להרוס מאי אלו שיקולים.
אבל,כל אלו שהזכרתי עכשיו הם תלויי בעלי תפקידים,מערכת המשפט יכולה להתחלף והשלטון יכול להתחלף.חלילה לנו מלהפנות את התסכול שלנו אל אדיאל או רעיון (מדינה ריבונית ועצמאית,שמהווה חלק חשוב מאוד מאוד בגאולת עם ישראל) במקום לאנשים שגורמים למציאות הזאת להתרחש (גם ההפנייה כלפיהם צריכה להיות שקולה,לא מעורב כאן אדם אחד בלבד,אלא מערכת משפט שמשוחדת בדעות פולטיות נקרא לזה כך).
חובה לעשות החילוק הזה בהכרת המציאות כדי להגיע למסקנת אמת,כשם שאנו לא נחפש לתלות/להכניס למעצר את המכונית שבאמצעותה דרסו אדם משום שהמכונית הוא רק כלי שאינו יכול להמרות את פי בעליו בעצמו,אנו נחפש את הדורס שהשתמש בכלי הזה למטרות רעות/שלא באחריות (אינני בא להשוות את מעשי הממשלה לרצח,אין כאן אנלוגיה כלל אלא המחשה של חילוק בין הכלי או במקרה שלנו הכלי שמאחוריו גם רעיון והאידאל ,להלן המדינה לבין השולט עליו להלן השלטון שבאמצעותו ניתן לנווט גם למקומות לא ישרים).
לכן "המדינה" ,או הרעיון מאחורי המדינה ,"מדינה יהודית" אינו אשם במה שהשלטון או מערכת המשפט שלו עושים,מדינת ישראל לא באה באופן מקובע עם שלטון ומערכת משפט שחושבת ועושה מעשים כאלו,אלא אנשים הכתירו אותם,וכשם שהכתירו ניתן גם להכתיר אנשים יראי שמים ואוהבי תורה במקום כמה וכמה אנשים אחרים.
"מדינת ישראל" ו"מדינת העם היהודי" זה עדיין אידאל שאנו רוצים להיות שותפים לו ואסור לנו להתבלבל בין זה לבין השלטון ומערכת המשפט ששולטת כרגע באופן זמני.
ג.בעניין החרדים אינני יודע להשיב,אבל רק אומר שחילונים שונאים חרדים משום שהתקשורת מתייחסת אליהם בצורה מפלצתית ומציגה אותם בצורה מעוותת,ולא בגלל עניינים אחרים,אותם גורמים שעושים זאת בתקשורת הם מאותו מחנה של גורמי השמאל הקיצונים ש"פתאום מוצאים" ערבים אחרי עשרות שנים שלא צייצו בעניין להגיש תביעה לבעלות על קרקע שכבר נבנו בה מבנים של יהודים.
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים