אובדת עצות.אנונימי (פותח)

סגרתי שירות בבית ספר לחולי C.P בתל אביב.בהתחלה הייתי אמורה להיות עם עוד חברה אבל בסוף אני לבד,זאת אומרת עם עוד שתי בנות שאני לא מכירה.העניין הוא שאני עושה את התקן בית ספר לא דרך הגרעין,אז גם בדירה אני לא כ''כ יודעת עם מי אהיה וכו'..אני פשוט מלאת חששות,נגדיר את זה ככה,וזה לא יעזור אם תרגיעו אותי שאני אסתדר לבד וזה לא כזה נורא וכו'..אני פשוט לא סגורה על עצמי,ובכלל לא בטוחה שאני רוצה לעשות שם וכו'..אני מחפשת שירות אחר,כי אני לא רוצה להיות בתל אביב לבד,אבל שום דבר לא נראה לי,ואני גם לא כ''כ מתאמצת..פשוט התייאשתי,זהו-אני אשמח לעצות,או אפילו להצעות למקומות שנה הבאה,בכל התחומים.אפשר גם באישי.

תודה רחלי

צודקת.[-]

הגעת לשלב הזה בחיים, שאת צריכה לעשות לעצמך את הבחירה- ואף אחד לא יוכל להגיד לך אם זה בחירה טובה או אולי פחות.

אף אחד לא יכול לערוב לך באף מקום שיהיה לך טוב.

אף אחד לא יכול להבטיח שתתחברי לבנות בדירה שלך.

בעיניי, העניין הוא להגיע להשלמה פנימית עם זה שלא הולכים על בטוח. מהמרים. 

לפעמים זה עובד ולפעמים לא. יש תמיד את האופצייה של לעבור [שירות/דירה], אבל גם לשירות חדש את תהלכי באותם עיניים עצומות.

יכול להיות שבשלב הזה כדאי לך לחכות לסמנריון, לפגוש את שאר הבנות, לראות איך לכם ביחד ולפי זה להחליט.

לא חסרים מקומות פנויים לשנה הבאה, ועוד מקומות יתפנו. השאלה היא אם את פנויה למקומות האלה...

בהצלחה!

תודה!אנונימי (פותח)

אבל פשוט נראה לי שאחרי הסמינריון יהיה מאוחר מדי להתחיל לחפש..וגם לדפוק ברז לביה''ס שסגרתי בו,אבל את בהחלט צודקת לגבי ההשלמה הפנימית

שיר18

אני חייבת להתוודות שאני כ"כ מזדהה איתך, אבל זה לגיטימי ואת לא היחידה שחוששת.. אני בטוחה שאין אף בת שב100% שלמה עם ההחלטה שלה וזה טבעי לחלוטין שיהיו חששות.. את הולכת לדרך חדשה, לא מוכרת, ואת לא יודעת מה יהיה ואיך יהיה..
אבל אם יש דבר שלמדתי בכל התהליך הזה של החיפוש והרגע של קבלת ההחלטה הוא שבאמת לא משנה מה תבחרי בסופו של דבר באמת שהאדם הוא זה שעושה את המקום.. ולא המקום את האדם, כמובן שיש חלק והפשעה רבה של המקום על האדם. אבל באמת שתבואי עם מי שאת תביאי את מה שאת, אותך, ותיראי איך זה הולך לך.. 
[כשאני כותבת אני גם סוג של אומרת את הדברים האלה לעצמי כי אני באותו מצב איתך]
בעז"ה אני מקווה שיהיה לנו שירות משמעותי וטוב וכמובן גם כיף[חייבים לא ככה?! ;) ]
מקווה שהצלחתי לעזור!
יום טוב!

כתבתי לך באישיעמינדב1אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך