אשמח לעזרה ...אנווכי !

אני בעז'ה עוברת שנה הבאה בצפר מרצון , זאתאמרת , אני בחרתי לעבור.

זה יוצר כמה בעיות : אשמח לעזרות - לפחות בחלק...

א. יש לי חברה ממש טובה בכיתה ,ואני ממש אוהבת אוהבת אותה והיא ממש עצוובה בגלל זה...

וכל יום אנחנו מתווכחות עלזה היא אומרת שאני אשכח מימנה וכו' ...

אני לא יודעת מה לעשות !! זה משגע אותי , אני אוהבת אותה, ואני מקווה לשמור איתה על קשר , אבל היא כ'כ עצובה שאינלי מושג מה לעשות .

ב. חשבתי לכתוב לכל בת משו ... השאלה אם זה ניראה לכם מתאים ,  כאילו אני בוחרת לעבור ...

ואם כן מתאים, אז רעיונות מה לכתוב ...

ג. לא קשור - מה לעשות עם חברה טובה שלי שממש מקנא בחברה אחרת פחות טובה ... ?

תודה מראש ,

שיהיה סופפ'ש נעים לכולם : )

כמה תגובות...אפרת234

לא לבאס.... אבל בקשר לחברה הטובה, אם אתם ביחד בעוד משו.. תשארי חברה שלה, ואם לא רב הסיכויים שלא ממש תזכרי אותה יותר מדי..(לפחות ככה זה אצלי...) ולדעתי כן תכתבי.... כשאני עזבתי אני רשמתי.. וגם כל החברות שלי רשמו..... ובקשר לג'....   תנסי להתייחס יותר לחברה היותר טובה.....(לדעתי... וסורי על החפירות..... אהבתי ת'נושא...=])

ישלך רעיונות מה לכתוב ?אנווכי !
וואי ממש אהבתי את השירשור...שחר7676

א. אני ממש מבינה את חברה שלך וגם ממש מזדהה איתה..(מזכיר לי גם כל מיני ויכוחים ומריבות שלי ושל חברה ממש טובה שלי..)

באמת אם לא שתיכם תהיו עם ממש רצון לשמור על קשר אז יש מצב שהוא לא יחזיק יותר מכמה חודשים אחרי שתפסיקו להפגש קבוע...זה עצוב לכם עכשיו לחשוב על זה אבל במציאות אח"כ הזמן עושה את שלא...

את באמת חברה מדהימהה שככה את מבינה אותה ושכ"כ אכפת לך!! תנסי בנתיים לתת לה את ההרגשה הכי טובה שתמיד היא תהיה חשובה לך וזה לא משנה מי תכירי שם, ואם באמת אתם חברות ככה טובות כמו שזה נשמע ולה כ"כ אכפת אז יכולהיות שכן תצליחו לשמור על קשר ואפילו אם לא יומיומי יהיה לכל אחת תהרגשה שלשניה אכפת ממנה ושתמיד יש את האפשרות לדבר ולשתף..!

ב. זה תלוי בקשר שלך עם הבנות בכיתה..אבל זה ממש יכוליות חמוד!

זה שאת בחרת לעבור לא חייב להיות בגלל הבנות..

ג. ואאווו יש פולל מה לכתוב (כ"כ מבינה) ...וזה ממש שונה ממצב למצב...אני ממש ישמח לעזור ולדבר איתך באישי ואם אני לא מחוברת את יכולה לכתוב מסר ואני בעז"ה יענה  בשמחה!

בכולופן בהצלחה ענקית!!!!חיוךחיוך

ווו..קפיצצ אני ישמח גם ממש לקרוא תגובות...שחר7676
אממ, לא קראתי, אז אולי אני אחזור על דברים...אובז'יי!!

אני מתייחסת לא'.

גם אני עברתי בית ספר מרצון, ועזבתי כמה חברות ממש טובות, אחת- חברה שיא הטובה שלי, שהיינו מדברות כמעט כל יום, לפחות שעה בטלפון.

כשעזבתי היה לה ממש ממש קשה, ודיברנו שעות על אם יהיה לנו קשר או לא, היא שיא הדאגה ודוגרי גם אני.

אבל, החלטנו שאם הקשר הזה חשוב לנו, אז הוא יהיה. נכון, ברור שזה לא אותו דבר. ברור שזה יותר קשה.

היום ב"ה אנחנו מדברות לפחות פעם בשבוע, והקשר שלנו שיא הטוב, וגם מיוחד.

בקיצור, אני רק אומרת שזה ממש תלוי בשתיכם. אם תחליטו שאתם רוצות, זה יהיה!!

חוץ מזה, תנסי לעודד אותה ולהראות לה כמה הבנות שנשארות איתה חמודות וכאלה, ותנסי להסביר לה שזה שאת עוברת זה יכול ליהיות פתח בשבילה להכיר אנשים אחרים וכאלה...

זהו. גמרתי לחפור

ב"הצלחה!!

לגבי החברה הטובה....ש.מאפושו!

לפני כמה שנים היו היה....חחח סתאם

יש לי שתי חברות ממש ממש טובות הינו באותה אולפנה מכיתה ז'-ט' בכיתה ט' סילקו אחת ואחת עזבה את האולפנה...

כיום בכיתה י' נישארתי באולפנה בדד!!

אבל אנחנו מדברות פפוללל וניפגשות המון!!

וזה שכל אחת במוסד שונה זה לא מונע ממנו להיות חברות טובות!!

אומנם לכל אחת נוספה חברה חדשה אבל אנחנו עדיין החברות הכי הכי טובות!!!!!!!

קיצר תמסרי לה את זה ובהצלחה בבית הספר החדש

מה מחזיק אותכן ? אתן הרי לא רואות אחת את השניה...!אנווכי !
מחזקת את השאלה..שחר7676אחרונה

על מה יש לכם לדבר כ"כ הרבה?

יש לי הרבה חברות שאני כבר לא איתם בכיתה כי כל אחת הלכה למקום אחר...כשיוצא לדבר או להפגש אז סבבה והכל אבל  אין ממש נושאי שיחה משותפים כי לכל אחת יש עכשיו את החברות שלה ואת הדברים שהיא עסוקה בהם...יוצא מצבים לא נעימים של שתיקה כזאת לפעמים כי פשוט אין על מה להמשיך להפור בדברים שכן עוד משותפים..

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך