אשמח לעזרה ...אנווכי !

אני בעז'ה עוברת שנה הבאה בצפר מרצון , זאתאמרת , אני בחרתי לעבור.

זה יוצר כמה בעיות : אשמח לעזרות - לפחות בחלק...

א. יש לי חברה ממש טובה בכיתה ,ואני ממש אוהבת אוהבת אותה והיא ממש עצוובה בגלל זה...

וכל יום אנחנו מתווכחות עלזה היא אומרת שאני אשכח מימנה וכו' ...

אני לא יודעת מה לעשות !! זה משגע אותי , אני אוהבת אותה, ואני מקווה לשמור איתה על קשר , אבל היא כ'כ עצובה שאינלי מושג מה לעשות .

ב. חשבתי לכתוב לכל בת משו ... השאלה אם זה ניראה לכם מתאים ,  כאילו אני בוחרת לעבור ...

ואם כן מתאים, אז רעיונות מה לכתוב ...

ג. לא קשור - מה לעשות עם חברה טובה שלי שממש מקנא בחברה אחרת פחות טובה ... ?

תודה מראש ,

שיהיה סופפ'ש נעים לכולם : )

כמה תגובות...אפרת234

לא לבאס.... אבל בקשר לחברה הטובה, אם אתם ביחד בעוד משו.. תשארי חברה שלה, ואם לא רב הסיכויים שלא ממש תזכרי אותה יותר מדי..(לפחות ככה זה אצלי...) ולדעתי כן תכתבי.... כשאני עזבתי אני רשמתי.. וגם כל החברות שלי רשמו..... ובקשר לג'....   תנסי להתייחס יותר לחברה היותר טובה.....(לדעתי... וסורי על החפירות..... אהבתי ת'נושא...=])

ישלך רעיונות מה לכתוב ?אנווכי !
וואי ממש אהבתי את השירשור...שחר7676

א. אני ממש מבינה את חברה שלך וגם ממש מזדהה איתה..(מזכיר לי גם כל מיני ויכוחים ומריבות שלי ושל חברה ממש טובה שלי..)

באמת אם לא שתיכם תהיו עם ממש רצון לשמור על קשר אז יש מצב שהוא לא יחזיק יותר מכמה חודשים אחרי שתפסיקו להפגש קבוע...זה עצוב לכם עכשיו לחשוב על זה אבל במציאות אח"כ הזמן עושה את שלא...

את באמת חברה מדהימהה שככה את מבינה אותה ושכ"כ אכפת לך!! תנסי בנתיים לתת לה את ההרגשה הכי טובה שתמיד היא תהיה חשובה לך וזה לא משנה מי תכירי שם, ואם באמת אתם חברות ככה טובות כמו שזה נשמע ולה כ"כ אכפת אז יכולהיות שכן תצליחו לשמור על קשר ואפילו אם לא יומיומי יהיה לכל אחת תהרגשה שלשניה אכפת ממנה ושתמיד יש את האפשרות לדבר ולשתף..!

ב. זה תלוי בקשר שלך עם הבנות בכיתה..אבל זה ממש יכוליות חמוד!

זה שאת בחרת לעבור לא חייב להיות בגלל הבנות..

ג. ואאווו יש פולל מה לכתוב (כ"כ מבינה) ...וזה ממש שונה ממצב למצב...אני ממש ישמח לעזור ולדבר איתך באישי ואם אני לא מחוברת את יכולה לכתוב מסר ואני בעז"ה יענה  בשמחה!

בכולופן בהצלחה ענקית!!!!חיוךחיוך

ווו..קפיצצ אני ישמח גם ממש לקרוא תגובות...שחר7676
אממ, לא קראתי, אז אולי אני אחזור על דברים...אובז'יי!!

אני מתייחסת לא'.

גם אני עברתי בית ספר מרצון, ועזבתי כמה חברות ממש טובות, אחת- חברה שיא הטובה שלי, שהיינו מדברות כמעט כל יום, לפחות שעה בטלפון.

כשעזבתי היה לה ממש ממש קשה, ודיברנו שעות על אם יהיה לנו קשר או לא, היא שיא הדאגה ודוגרי גם אני.

אבל, החלטנו שאם הקשר הזה חשוב לנו, אז הוא יהיה. נכון, ברור שזה לא אותו דבר. ברור שזה יותר קשה.

היום ב"ה אנחנו מדברות לפחות פעם בשבוע, והקשר שלנו שיא הטוב, וגם מיוחד.

בקיצור, אני רק אומרת שזה ממש תלוי בשתיכם. אם תחליטו שאתם רוצות, זה יהיה!!

חוץ מזה, תנסי לעודד אותה ולהראות לה כמה הבנות שנשארות איתה חמודות וכאלה, ותנסי להסביר לה שזה שאת עוברת זה יכול ליהיות פתח בשבילה להכיר אנשים אחרים וכאלה...

זהו. גמרתי לחפור

ב"הצלחה!!

לגבי החברה הטובה....ש.מאפושו!

לפני כמה שנים היו היה....חחח סתאם

יש לי שתי חברות ממש ממש טובות הינו באותה אולפנה מכיתה ז'-ט' בכיתה ט' סילקו אחת ואחת עזבה את האולפנה...

כיום בכיתה י' נישארתי באולפנה בדד!!

אבל אנחנו מדברות פפוללל וניפגשות המון!!

וזה שכל אחת במוסד שונה זה לא מונע ממנו להיות חברות טובות!!

אומנם לכל אחת נוספה חברה חדשה אבל אנחנו עדיין החברות הכי הכי טובות!!!!!!!

קיצר תמסרי לה את זה ובהצלחה בבית הספר החדש

מה מחזיק אותכן ? אתן הרי לא רואות אחת את השניה...!אנווכי !
מחזקת את השאלה..שחר7676אחרונה

על מה יש לכם לדבר כ"כ הרבה?

יש לי הרבה חברות שאני כבר לא איתם בכיתה כי כל אחת הלכה למקום אחר...כשיוצא לדבר או להפגש אז סבבה והכל אבל  אין ממש נושאי שיחה משותפים כי לכל אחת יש עכשיו את החברות שלה ואת הדברים שהיא עסוקה בהם...יוצא מצבים לא נעימים של שתיקה כזאת לפעמים כי פשוט אין על מה להמשיך להפור בדברים שכן עוד משותפים..

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך