דייי!זה לא אמיתי! קלטו..-א.גולד

חתן הבר-מצווה, חבוש כיפה חדשה, נכנס בצעדים מדודים, לצליליו המקפיצים של הדי-גיי. אוזניו השעירות וזנבו מתנפנפים בעוז, ציציותיו נסרכות על הרצפות הבוהקות. נביחה קטנה של התרגשות נפלטה מפיו.

לא, לא טעיתם. זהו תיאור של טקס שהולך וצובר פופולריות בקהילה הרפורמית בארצות הברית. קיום טקסי בר-מצווה לכלבים שהגיעו לגיל שנה ועשרה חודשים – 13 שנים בחיי כלב.

בסרטון שפרסמה לאחרונה סוכנות הידיעות אי-פי נראה כלב בשם ניקי, בטקס "בארק (נביחה) מצווה" (Bark Mitzvah) בניו-גרזי כשהוא חבוש כיפה, לבוש בטוקסידו ועטוף בטלית. ספר תורה נפרס לפניו בפרשת השבוע והאורחים התכבדו בחלה ובעוגה. חבריו הכלבים של ניקי הולבשו אף הם בחליפות יוקרתיות (והקרדיט ל 'עולם קטן' ול'הארץ').

כדי לקיים 'עם כל ההידורים' את מאמר חז"ל "בעקבתא דמשיחא...פני הדור כפני הכלב" – זכו בימים אלה ממש הרפורמים/הכלבים להכרה משפטית מהרשויות המוסמכות במדינת ישראל.

ה'רבה' הרפורמית האוחזת ברצועת כלבלבה הרץ לפניה (לקיים מה שנאמר "שמה הולך לפניה") היא הדמות 'הרבנית' האולטימטיבית במדינת ישראל, ואידך זיל גמור...

לא רק הכלבים זוכים לעדנה ולהכרה במדינת ישראל, אלא כל דבר שחי ובעיקר בועט הוא מאד בקרב ה"יש שופטים בירושלים". ברם,כל זאת בתנאי שהוא איננו יהודי.

הבדווים והערבים יכולים לבנות בכל מקום ברחבי הארץ וללא אישורי בניה. איתרע מזלם של תושבי 'גבעת האולפנא' שהם בני אברהם יצחק ויעקב, שאם לא כן – מי היה מהין כלל להזיז אותם ממקומם.

במחשבה שניה, נכנסים בי הרהורים להצטרף לקהילת הכלבים הרפורמית. בקהילה זו בודאי לא אומרים מידי בוקר את הברכה "שלא עשני גוי". כי ברכה ושמחה זו על היותך 'יהודי' ב'מדינת היהודים' – על שום מה? חיי גוי ערבי וחיי כלב במדינה זו הם בהחלט לא 'חיי כלב'. רק בגלות היה המושג 'חיי כלב' כינוי נרדף למסכנות ואומללות. האידנא, יכול כל אחד אך להשתבח להתברך ב'כלביותו' וב'גויותו'; את ביתו לא יהרסו, את דמ

ותו לא ישמיצו, הוא יהיה שייך בהחלט ל'מועדון הנכון'.

"ברוך הוא אלוקינו שבראנו לכבודו והבדילנו מן התועים"!

וואייי..אחותי...נשפכתיייי... חחחחחחחחחחחעדן16
ב"ה שנולדנו לעם הנכוןמרדכי
איכס...תסתכלו על מה אנשים מבזבזים כסף ואנרגיות..Tehilla*
מילא כסף, אבל איזה ביזיון לתורה.לך דומיה תהילה
חחח..אמן!שחר7676
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. מטומטמים XDשקד רוממה
זה לא מצחיק זה עצוב!!studiomc8

כמה השכל יכול להתעוות כמה??

איך אני יכולה להעלות סרטון????? יש לי משהו טוב....פםןו
הנה הצלחתי.... קבלו, זה טוב!!!!!!!פםןו

..פםןו
עבר עריכה על ידי פםןו בתאריך י"ז סיון תשע"ב 20:51
אוי...ירחם ה'...שמישו יכניס להם קצת שכל..!Tehilla*
מי סרגה (קשרה) לו את הכיפה? המד"שית מבנ"ע??אאלעד
מה??^^בל"חית

|לא מבין באמת...|

פנימי+ (בדיחה,<צ>)אאלעד
עבר עריכה על ידי אאלעד בתאריך י"ז סיון תשע"ב 23:00
יאיי יש לי כלבה בגילו!! אולי נחתן אותם ויהיו להםמתו"ש

גורים יהודיים ראשונים?? |מתלהבת| ניקי ולוסי.. אפילו השם שלה אמריקאי! ממ אבל רגע רגע רגע - הוא מהול כדת וכדין? וזה לא הופך אותו לעקר?!

איזו כיפה יפה!!!!!דאץ
אנשים מוזריםדודוס
ה' ירחם עליהם....פעמיים חי
וואי מורחח.. פשוט ממטווממטטממייםם....צ.א.
אידיוטים....אדם אחד
איזה חמודיאבודה!

והכיפה שלו יפה

גועל נפש!!בדמייך חיי

ממש ביזוי ליהדות..מה הם עושים צחוק מבר מצווה?שאני אבין!!מזה??כואב לי לראות דבר כזה(אף על פי שזה קצת מצחיק..)....הם ממש צוחקים על היהדות ועושים ממנה בדיחה!!1

איזה אנשים מפגרים יש בעולם!!!!!!!!!!!!חייבס"ית

טיפת שכל אין להם!! וזה ביזיון מטוררףף!! לראות כלב עם ציצית וכיפה?? ה' ישמורר ויצילל!!עצבני

איזה דפוקים ה'!!!*טליוש*
חשבתם למה שמו לו כיפה סרוגה?צעיר רענן

מעניין...

כן כי זה יותר יפה דה <צ>שוקו =)

תפסיקו עם הסטיגמות האלה של הכיפות. שונאת את זה.

ולעניין יש בזה צד מצחיק אבל גם עצוב משהו 

לאיזה רמה הגענו? 

זה ממש מצחיק!!וואלה?!
חמוד אהבתימושיקו202

חחחחחחחחח

איזה אנשים יש בעולם..

אם לא היה משוגעים לא היה נברא העולם..

אמאלה!!auchv

יש אנשים מוזרים בעולם!!כאילו אשכרה כלב!!!!!!!!!!!

ה' ישמור..הללי נפשי

חחחחחחח חמוד.....עמנוXל
נראלי זה ממש לא מצחיק/קורע/מורח..שולמית=]

זה עצוב! ומאוד מזעזע.. לחשוב שהם יהודים! (דרך אגב- הם יהודים?)

קיצור, צריך להתפלל שכל הבעיות האלה יפתרו, והמשיח יגיע..

נפגש בביהמ"ק..

לגבי השאלהשואף לאור
עבר עריכה על ידי _אמיר_ בתאריך כ"ב סיון תשע"ב 15:39
רובם יהודים כמדומני שהתקרבו הרבה מאוד לתרבות הגויים בתירוץ של "רפורמה" (שאגב כל "רפורמה" כביכול בתורה זו עבירה על אחד מ13 העיקרים לרמב"ם,שהתורה היא אלוקית ואינה משתנה),אבל חלקם הם גויים שהצטרפו אליהם מגיור רפורמי (נראה שבדר"כ מאינטרסים שונים ומשונים ולא מנסיון להתגייר באמת) או מנשואי תערבות עם גויים אבל אני לא חושב שזה הרבה(כי הכיוון הוא הפוך אותם יהודים נטמעים בתרבותם של בני/בנות זוגם הגויים ולא שהגויים באים להצטרף אליהם),בעיה חמורה במיוחד היא שיהודים כאלו שמתרצים לעצמם תירוצי רפורמה מתבוללים(וה"מנהיגים שלהם" שקוראים לעצמם "רבייס" מעודדים את זה ועושים חתונות משולבות יחד עם כמרים גויים) ובסופו של דבר נטמעים לחלוטין בתרבות הגויים ללא צורך אפילו להמציא משהו שיקרא "יהדות" הם כבר נטמעו והתבוללו.
איזה מסכנים..מעפר אני באה
רפואה שלמהידיד
ולרפורמים האלה נותנים בישראל זכויות... עצובנומי ילדתי

לא בר-מצווה, ברק-מצווהיבחוש חרצוליים
אני באמת לא מבינה---תיפיאחרונה

איך אנשים עם אפילו קצת שכל יכולים באמת להאמין בזה!!

באמת-עד איפה רמת הטימטום?!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Giniאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך