אוף די כבר, נמאס לי מהניצול הזה!!!צורניקית

לשם שינוי אני צריכה עזרה תוך כדי שרות...

אני עושה שרות בגן חנ"מ ומנצלים אותי בלי סוף ונמאס לי כבר!! וזה לא ניצול של תגזרי בריסטולים, זה פשוט להחליף את הגננת במלאאא דברים שאני לא אמורה לעשות...

ועכשיו לקש ששבר את גב הגמל...

הגננת המשלימה שאמורה להחליף את הגננת בימים חופשיים יצאה לשמירת הריון+חופשת לידה די בתחילת שנה, דבר שדי בירכתי עליו כי היא לא טיפוס סימפטי במיוחד, ולא בדיוק היה נחמד לעבוד איתה...

קיצור, ביום ראשון הקרוב היא אמורה לחזור, דבר שהיא עושה בעיקר כדי לקבל משכורת מעכשיו עד לחופש.

העניין הוא שהגברת לא חוזרת ברצינות אלא רק בשביל לרשום שהיא היתה, ככה שביום ראשון היא מגיעה והולכת ב12:00 וביקשה מהסייעת המשלימה להחליף אותה עד סוף היום (15:30) בתשלום מזומן מה שאומר שיהיה לה רשום שהיא היתה יום שלם...

עכשיו בואו אני אסביר לכם את הבעיה: זה גן קשה. אנשים אף פעם לא מבינים מה קשה עם "רק" 10 ילדים, אבל כשהם היפראקטיביים/אלימים/אוטיסטים, זה כבר אחרת לגמרי...

מה שיוצא זה שאני נשארת עם 2 סייעות שעיקר מה שהן יודעות זה לנקות... ו10 ילדים שבשעות האלה רוב מה שהם יודעים לעשות זה להרביץ/לקלל/לזרוק כיסאות.

כבר היה לי יום כזה וזה היה זוועתי!! (הסימנים הסגולים עוד עלי...) ועוד יש לי תקן צהריים של 3 שעות 40 דקות אחר כך...

אמרתי לגננת הקבועה שזה ממש מעצבן אותי וטכנית אני יכולה לקחת יום חופשי... הבעיה היא שבזה אני דופקת לא את הגננת המשלימה, אלא את הסייעות, שתכלס הן לא באמת אשמות...

אבל די, נמאס לי כל פעם להיות ילדה טובה ולהתכופף כשבונים עלי להיות גננת, אני לא גננת, ולא משנה כמה פעמים עשיתי מפגשים או הענשתי ילדים, זה לא התפקיד שלי ואני שונאת כשברור כ"כ שבונים עלי על התפקיד הזה! וזה לא מטעמים אנוכיים, פשוט קשה לי להשתלט לבד...

אוף!! מה אני עושה?!

צורניקית שלי!! היי חזקה!!בת מזל

אני כל כך מבינה אותך...

מעניין אם תגלי מי אני....

אם תגלי לי אני אדע (:צורניקית
עבר עריכה על ידי צורניקית בתאריך י"ז סיון תשע"ב 23:05

הממ אני מנחשת מישי מההווה שקוראת לי צורניקית גם בחיים האמיתיים...

טוב אני חושדת...

[שולח עידוד]...ימית1

שאלה תמימה: איפה הרכזת????[-]
^^^גם לי נראה שבמקרה כזה את צריכה לפנות לרכזת שלךמשהו משהו משהו
כולן בשירות הלאומי מנוצלותאנאל

אני בשמינית ודיברתי עם מלא בנות שבשירות, וכולן אומרות לי שמנצלים אותן .. 

מבאס .. : (

צורניקית שלום!צמר גפן מתוק

אני כרגע נמצאת בשנת שירות שנייה שלי, יצא לי להיתקל בכל מיני סיפורי שירות,ויצא לי גם בעצמי לחוות דברים. אני ממליצה לך ליצור קשר עם הרכזת שלך בדחיפות. לדבר איתה פנים אל פנים ,להסביר לה את כל המורכבות בלי לפחד. מה שקרה\קורה אצלך בתקן הוא לא דבר נורמטיבי ואסור שהוא יקרה.. כבנות שירות אסור לנו להיות אחראיות. אם ח"ו קורה משהו זה מאוד בעייתי. אל תפחדי מהמהלך הזה. למרות שעוד מעט השנה נגמרת, זה לא על הזמן ,זה  על העיקרון.. (ומה יקרה לבת שירות שתבוא אחרייך?) אם יש דבר שהשירות חידד אצלי בתור בן אדם זה האסרטיביות. מותר להגיד לא ומותר להגיד שזה דבר בעייתי..(כמובן בצורה יפה ומכובדת)שיהיה הרבה בהצלחה ורק טוב !

היי צורניקית,עמינדב1

חוץ מזה שאת חייבת לדבר עם הרכזת שירות שלך !!

הייתי שואלת אותך מה הקשר שלך עם מנהלת המעון? עד כמה יש לך דיבור איתה?

היא בסופו של דבר ממונית על הגננות

ואין כזה דבר גננת שלא עושה את העבודה שלה כמו שצריך ואת צריכה להחליף אותה !!

זה לא שכונה...

אני אשמח לדעת איך הדברים התגלגלו,

בהצלחה רבה

סוף דבר...צורניקית
טוב, קודם כל תודה לקב"ה על נס גדול שהיה ביומיים האחרונים- הילד הכי מתפרע ומתסיס לא הגיע, דבר שמאוד הקל על העניינים. אז אתמול עוד היה סבבה (חוץ מנשיכה רצינית במקום שלא אמורים לנשוך בו) אבל היום שוב הביאו 2 סייעות מחליפות במקום הגננת והסייעת הקבועות, מה שאומר להעביר מפגש בוקר וצהריים, לתפוס ולהחזיק ילדים כשהם מתפרעים ובאופן כללי להיות גננת... תגידו, נראה לכם הגיוני שמישהי שאמורה להחליף גננת תגיד לי על ילד "קחי אותו לידך, הוא מפחיד אותי"? ועוד תוך כדי שאני מעבירה מפגש, כאילו תודה... :@
|חיבוק|ה"אאחרונה

וואו. כל הכבוד לך... באמת קשה.

המשיכי להיות 'עבד לעם קדוש'

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך