לשם שינוי אני צריכה עזרה תוך כדי שרות...
אני עושה שרות בגן חנ"מ ומנצלים אותי בלי סוף ונמאס לי כבר!! וזה לא ניצול של תגזרי בריסטולים, זה פשוט להחליף את הגננת במלאאא דברים שאני לא אמורה לעשות...
ועכשיו לקש ששבר את גב הגמל...
הגננת המשלימה שאמורה להחליף את הגננת בימים חופשיים יצאה לשמירת הריון+חופשת לידה די בתחילת שנה, דבר שדי בירכתי עליו כי היא לא טיפוס סימפטי במיוחד, ולא בדיוק היה נחמד לעבוד איתה...
קיצור, ביום ראשון הקרוב היא אמורה לחזור, דבר שהיא עושה בעיקר כדי לקבל משכורת מעכשיו עד לחופש.
העניין הוא שהגברת לא חוזרת ברצינות אלא רק בשביל לרשום שהיא היתה, ככה שביום ראשון היא מגיעה והולכת ב12:00 וביקשה מהסייעת המשלימה להחליף אותה עד סוף היום (15:30) בתשלום מזומן מה שאומר שיהיה לה רשום שהיא היתה יום שלם...
עכשיו בואו אני אסביר לכם את הבעיה: זה גן קשה. אנשים אף פעם לא מבינים מה קשה עם "רק" 10 ילדים, אבל כשהם היפראקטיביים/אלימים/אוטיסטים, זה כבר אחרת לגמרי...
מה שיוצא זה שאני נשארת עם 2 סייעות שעיקר מה שהן יודעות זה לנקות... ו10 ילדים שבשעות האלה רוב מה שהם יודעים לעשות זה להרביץ/לקלל/לזרוק כיסאות.
כבר היה לי יום כזה וזה היה זוועתי!! (הסימנים הסגולים עוד עלי...) ועוד יש לי תקן צהריים של 3 שעות 40 דקות אחר כך...
אמרתי לגננת הקבועה שזה ממש מעצבן אותי וטכנית אני יכולה לקחת יום חופשי... הבעיה היא שבזה אני דופקת לא את הגננת המשלימה, אלא את הסייעות, שתכלס הן לא באמת אשמות...
אבל די, נמאס לי כל פעם להיות ילדה טובה ולהתכופף כשבונים עלי להיות גננת, אני לא גננת, ולא משנה כמה פעמים עשיתי מפגשים או הענשתי ילדים, זה לא התפקיד שלי ואני שונאת כשברור כ"כ שבונים עלי על התפקיד הזה! וזה לא מטעמים אנוכיים, פשוט קשה לי להשתלט לבד...
אוף!! מה אני עושה?!
אז אתמול עוד היה סבבה (חוץ מנשיכה רצינית במקום שלא אמורים לנשוך בו) אבל היום שוב הביאו 2 סייעות מחליפות במקום הגננת והסייעת הקבועות, מה שאומר להעביר מפגש בוקר וצהריים, לתפוס ולהחזיק ילדים כשהם מתפרעים ובאופן כללי להיות גננת... תגידו, נראה לכם הגיוני שמישהי שאמורה להחליף גננת תגיד לי על ילד "קחי אותו לידך, הוא מפחיד אותי"? ועוד תוך כדי שאני מעבירה מפגש, כאילו תודה... :@