מבולבלת קצת..אורי החמודה

שלחתי הודעה לפני כמה זמן

אני מבולבלת

איפה הסימנריון הישובי יהיה?

כי אני לא בתקן חינוך,או קומונה,או מרכז להעמקת יהדות.

עדיין לא החליטו?

או שזה יהיה גם בבהר''ן?

ועושים לי בעיות עם שליחת התמונה שלחתי  פעם דרך פקס,לא נשלח כמו שצריך שלחתי בדואר חזר אליי..

שלחתי עוד פעם השבוע.

נציגת עמינדב אשמח אם תוכלי לומר לי שהתמונה נשלחה למשרדים בירושלים כל הזמן עושים לי בעיות?

ד''א:מתי מגיע הכרטיס?

שבת נפלאה לכולן!

>>>>חנה צוריה

לפי מה שאני הבנתי הסמינריון היישובי,אמור להיות לכל אחת במקום שבו היא סגרה,

נגיד אני סגרתי בגרעין עמישב בת"א,אז זה בטוח בת"א,אני רק לא יודעת אם זה סמינריון שהוא לכל הבנות של אותה רכזת,או נגיד לבנות של הגרעין בנפרד ולבנות של המרכז להעמקת יהדות,בנפרד,למרות ששניהם אותה רכזת...

הרעיון הוא הכרות עם המקום והבנות שאיתם את הולכת להיות שנה הבאה...

ולתשובות...ע מ י נ ד ב

סמינריון יישובי - מתקיים בעיר בו את תשרתי, יחד עם הבנות שישרתו יחד איתך באותה העיר. המטרה היא אכן היכרות עם הבנות, העיר, המוסד, הרכזת. להפוך את הנחיתה של תחילת השנה לרכה יותר... וכן יהיו כל מיני שיחות וסדנאות.

הסמינריון יתקיים בשבוע שבין א'-ה' אלול, 19-23.8, למשך שלושה ימים.

הרכזת תעדכן אותך בדיוק מהם התאריכים ופרטים נוספים. את מוזמנת להתקשר אליה כבר עכשיו אם דחוף לך לדעת.

לגבי התמונה - שלחי לי באישי מי את ואבדוק לך בשמחה.

הרכזת מחלקת לבנות את הכרטיסים עם תחילת השירות (לרוב כבר בסמינר היישובי).

בהצלחה רבה! מוזמנת לשאול עוד...

אתן בטוחות שלא בבהר''ן?אורי החמודה

כי זה מה שהרכזת אמרה לי לפני חודש..

גם אני באיזור המרכז ככה..

אפשר לומר  באיזור ת''א/גבעת שמואל/רמת גן.

זה די באמצע.

א)הסמינריון שיהיה בבהר''ן,זה הסמינריוןחנה צוריה
לכל מי שסגרה בתקני חינוך ורווחה בעמינדב.וזה לא הסמינריון היישובי!
ב)בגלל שהמטרה של הסמינריון היישובי היא הכרות עם כל הנ''ל,אז לא הגיוני שהוא יהיה לך בבהר''ן,אם סגרת באיזור המרכז...אולי אם היית סוגרת בגדרה או משו כזה היתה סיבה שהוא יהיה בבהר''ן....
ג)ד''א:מי הרכזת שלך?פשוט כתבת שסגרת באיזור גבעת שמואל,וגם הרכזת שלי לתקן בוקר היא מגבעת שמואל(;
את לא חייבת בפני כולם...מוזמנת באישי...
למען הסר ספק - הסבר מפורט על הסמינריונים...ע מ י נ ד ב

רוב בנות עמינדב למעשה משתתפות ב 2 סמינריונים מטעם עמינדב:

1. סמינריון קיץ לבנות חינוך, חינוך מיוחד, רווחה, קומונריות, העברת יהדות, אח"י... שיתקיים בין כ"ה תמוז-א' אב 15-20.7 באולפנת הרב בהר"ן (קומונריות, העברת יהדות, אח"י, בריאות + חינוך מוזמנות רק לחלק מהימים - פירוט בהזמנה שקיבלתן). בעצם כל אחת צריכה להתייחס להזמנה שקיבלה לביתה, ועל פי התאריכים שכתובים לה שם - להגיע לסמינריון...

2. סמינריון יישובי - בנוסף לסמינריון הקיץ. מיועד לכלל הבנות המשרתות בעיר מסויימת ונועד להכיר את העיר, מקום השירות, הבנות הדירה. הרכזת... הרכזת מארגנת את הסמינריון הזה, הוא ייערך בעיר בה תשרתי למשך 3 ימים בשבוע שבין ראש חודש אלול ל-ה' באלול 19-23.8. הרכזת תעדכן אותך בפרטים מדוייקים יותר בהמשך.

אני מקווה שעכשיו הכל ברור יותר...

בסדר די הבנתי...אורי החמודה

והרכזת עדיין לא הודיעה לי אולי אתקשר אליה מחר לברר איפה הוא נמצא בסוף?

אורי החמודהע מ י נ ד ב

את מתכוונת ליישובי? את יכולה להתקשר אליה. באופן כללי את מוזמנת להתקשר אליה לכל שאלה

יהיו הסעות?נוי =]
עבר עריכה על ידי נוי =] בתאריך כ"א סיון תשע"ב 21:13

יש הסעות לסמינריון הכללי/ של המרכזים?

אם כן, מאיפה?

יש הסעותע מ י נ ד באחרונה

לסמינריון שלנו. של המרכזים אין לי מושג.

ההסעות תצאנה מרכבת מרכז תל אביב, בנייני האומה ירושלים, ותחנה מרכזית גדרה. את צריכה לציין ברישום באיזו הסעה ברצונך להגיע.

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך