הי, יש לי כמה שאלות:
1. כמה זמן נמשכת שנת שירות? עד תחילת החופש? עד אמצע החופש?
2. הייתי שמחה לשמוע דיעות על בעד / נגד שנת שירות שנייה. בעיקר מבנות שעשו / עושות שנת שירות שנייה...
תודה 
הי, יש לי כמה שאלות:
1. כמה זמן נמשכת שנת שירות? עד תחילת החופש? עד אמצע החופש?
2. הייתי שמחה לשמוע דיעות על בעד / נגד שנת שירות שנייה. בעיקר מבנות שעשו / עושות שנת שירות שנייה...
תודה 
תלוי בדר"כ בכמה ימי חופש לקחת,
אבל רוב הבנות מסיימות לא אחרי ה15 באוגוסט.
זה לא נראלי הגיוני לכן אני בודקת!!!
יש לך בערך 20 ימי חופש לניצול , אם את לא 'מבזבזת' אותם על ימים לא מוצדקים - אז את משתחררת יותר מוקדם.
כעיקרון את נחשבת בת-שירות עד ה31.8 - כולל נסיעות חינם וכו'...
אני עושה כרגע שנת שירות שניה!
את הראשונה סיימתי ב-15 אבל הייתי בסמינריון הכשרה לשנה השניה עד ה20,
ואת השנה הזו אני מסיימת ב-18.
שיהיה בהצלחה.
אני שנה שניה..
שנה שעברה סיימתי ב-15 לאוגוסט..
והשנה אני מסיימת ב-25 ביולי..כי אני בתקן חינוך ואין מה לעשות שם אחרי זה..
לכן,צריך לבדוק בכל מקום שירות..
ועל בעד או נגד שנת שירות שניה..זה מורכב..
בעיקרון הרבהבנות עוזבות באמצע,ולא לא היה פשוט לעשות עוד שנה..בעיקר כשהשנה הראשונה הייתה מדהימה.. והשניה-לא מה שציפיתי לה..
ובכל זאת,אני לא מצטערת שאני את השנה הזאת-קיבלתי ממנה המון,למרות שהיא קשה.. והייתי עושה אותה שוב אם הייתי עכשיו לפני..
את צריכה לחשוב עם עצמך טוב..
מפורטים שם ימי החופשה.
זאת אומרת, כבת שירות, את נמצאת באחריות האגודה במשך 12 חודשים- הם משלמים עלייך ביטוח לאומי, את מקבלת דמי כיס וכו'.
בפועל, לא עובדים כל הזמן הזה. יש ימי חופשה, ואפשר להשתמש בהם מתי שאת רוצה- את יכולה לקחת שבועיים בחורף, ואם יכולה 'לגמור את השירות מוקדם יותר'.
לכן בנות שמשרתות בבית ספר בדרך כלל הולכות לעשות עבודת קיץ, כדי לגמור את מכסת הימים.
- דניאל -לדעתי זה החלטה שתקבלי במשך שנת השירות הראשונה, זה באמת נושא אינדיווידואלי(כל מקרה לגופו).. את תרגישי במשך השנה אם תרצי לשרת עוד שנה, או שבכלל יעלה על הפרק חייך לימודים--> ואז מתחילים חישובים של פסיכו', כסף, עבודה.. או סתם אם כבר היו לך תיכנונים מראש לחתונה.. אל תחשבי על זה עכשיו יש לך שנה להנות ולבנות את עצמך זה לא מה שצריך להדאיג אותך כעת
המון בהצלחה!!!!
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..