(מצטער אם זה לא מתאים לפורום).
אבישי רביב. מה הלך שם?
אפשר לשאול משהו?קעטש.
איפה?תיפי
נראה לי בפרשת אבישי רביב... "השמפניה"קטנציק
הוא זה ששכנעה את יגאל עמיר לרצוח את רביןמרדכי
בס"ד
אם יגאל עמיר הוא בכלל הוא הרוצח.
סורי אבל אני עדיין לא מבינה על מה אתם מדברים!!!תיפי
מה קרה?
וכמעט בטוחשזה לא הוא!מצפה אביחי
הסיפור פחות או יותר הוא כךמושיקו
רבין לא ספר אף אחד, והפגנות הימין היו אז מאוד סוערות.
השב"כ שלח לכל המחאות את אבישי רביב שיפיץ תמונות של רבין עם מדי נאצי, יעשה טקסי פולסא דנורא ובקיצור שיעשה מעשים ההכי קיצוניים שאפשר.
והוא גם דחף את יגאל עמיר לרצח רבין,באמצעות עזרה בתוכניות וכו'.
כל פעם שהוא עשה משהו השמאל ישר אמר שהימין קיצוני וכו' בעוד שזה היה בפועל עבודה של השב"כ
^עם דגש על "הסיפור"יושב בדד
כי זה מה שזה.. סיפור.
תפיסתו של רביבמרדכי
בס"ד

אבישי רבים ימח שמו ושם זכרו שר"י.פעמיים חי
בשביל הכיסוי הוא התחתן עם אשה דתיה בקרית ארבע ואחר כך התגרש ממנה כשנגמרה התוכנית של השב"כ.
רשע גמור. דורית בייניש הרשעה שחררה אותו.
איכס...גועל נפש!!תיפי
איך הוא מסוגל,זה המדינה שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למען תספרו לדור אחרון... הנה מה שראיתי מעצמי:אנונימי (פותח)
חשוב לי לספר לכם, החברה הצעירים, מה היה כדי שתדעו לשמור על עצמכם.
ונכון שזה קצת ארוך, בכל זאת זה יותר קצר מההכרות שלנו עם אבישי רביב - בסה"כ 4 שנים בתיכון.
אבישי רביב היה יו"ר וחבר אחד מתוך 3 של ארגון קקיוני בשם "אי"ל - ארגון יהודי לוחם".
הייתי אז בגיל ההתבגרות, וניתן לומר בפשטות שכל מי שלרגע התפתה לחשוב שמדובר באנשים רציניים הבין מהר מאד שמדובר בפרובוקטיבים בלבד, למרות שאז אף אחד עוד לא ידע לדבר במילים כאלו גבוהות.
אבל, דחילק, מחנה קיץ עם "פעולות פרטיזנים אמיתיות" ובלי אף דובר רעיוני, וכמובן ללא נרשמים, הבהירו לכולם שאין מה לחפש שם.
תמיד היה לאבישי זמן, כסף, רכב עם דלק לאן שתרצה להגיע - בעיקר אם זה למערת המכפלה או קבר יוסף, ואקדח בשלוף מחוץ לחלון בכל פעם שעבר את בית לחם.
(אז היינו נכנסים חופשי ליוסף הצדיק, וגם בית לחם היתה בידינו).
אבל גם היה לו פה מאד מלוכלך, למרות שהוא הבין שזה לא מקובל וניסה לרסן את עצמו, זה היה פשוט משונה מדי.
והוא תמיד התחיל עם הבנות.
הוא לא הפיץ הרבה תמונות של רבין במדי נאצי, אלא רק בהפגנות בודדות, ותמיד מצא מישהו אחר שיחזיק את השלט הזה בשבילו, כך שהיה נראה כאילו מישהו אחר עשה את זה. אבל הוא היה מאד מתוקשר, זה היה נראה כאילו הוא עושה את זה המון, עיתונאים היו בקשר יומיומי איתו, עשו כמה כתבות על הקיטנות ה"מסוכנות" שלו, שבהן "ילדים נשבעים אמונים על אקדח ותנ"ך", ובהם הוא הופיע לבד, או עם כמה ילדים שעוד לא הבינו עם מי יש להם עסק.
והיה לו חבר שהיה פעם שוטר - אז היתה לו תווית ותדמית של שב"כניק.
מה זה שב"כניק? לתומנו חשבנו שמדובר במסתנן, בדרך כלל גרוע, שאמור לדווח לשב"כ על מעשינו.
ועל כך אמרנו – שאין לנו מה להסתיר, שיבואו ישמעו שיחות, הרצאות, הלכות עליה להר הבית...
כשרבין נרצח, אזי חשף הרב בני אלון את אבישי רביב, ושמענו כמו כל עמישראל שיגאל עמיר ואבישי רביב היו קשורים.
אז התברר גם שהשבכ לא רצו סתם מי שידווח להם, אלא רצו להציג את הימין כקיצוני והזוי, והפעילו את אבישי רביב כ"פרובוקאטור" – מי שאמור להתסיס את השמפניה ולהצית את הרחובות כך שכולם בישראל יראו עד כמה הימין הוא מסוכן ואלים, גם אם ה"ימין" הזה מתחיל ונגמר באבישי רביב (ושנים נוספים שנחשפו ו"נשרפו" עוד לפניו), וכך יעזרו לציבור בישראל להחליט מה שהם רוצים שנחשוב שנכון.
וזה מה שהכה בסערה את המדינה, שיש מי שקיבל רשיון ומשכורת כדי להציג ציבור מסוים באור מסוכן ואלים, באופן שקרי כל כך.
ברור שכל מי שהכיר את אבישי לא יכל לקנות את ה"סיפור" שרצו לספר לנו - שהמפלצת הימנית-מזרחית-דתית עמיר פגעה בערכי הקודש הדמוקרטיים וגדעה את פתיל חייו הזוהר של המנהיג הנערץ. לא, זה לא מתאים לנפשות שפעלו. מה כן קרה שם? קשה לי להאמין שמישהו בארץ יודע, וספקולציות זה לא התחום שלי. כך שהרבה שאלות היו סביב רצח רבין, הרבה מהן נשארו עד היום.
לגבי אבישי – מתברר עם השנים שהוא כנראה הצליח להונות גם בחורה תמימה, אולי התחתן איתה – אולי זה רק שמועות, אנחנו "ידענו" שהוא גרוש. היו גם סיפורים הזויים על חילולי שבת שלו כשכנראה חשב שלא ישימו לב. אבל מבחינתי אלו שמועות, והמסקנות שלי ברורות:
מי שאינו מנהל לפי ערכי קודש, לא יכול להתיימר להילחם על ארץ ישראל: התנהגות לא צנועה עם בנות, ניבול פה כדבר שבשגרה, ובכלל התנהגות של שריף ממערבון – תתרחקו מהטיפוס הזה, הוא כנראה מקבל משכורת מהשב"כ, ותו לא.
לפי מה שידוע לי זה היה ככה..תהילולאחרונה
אבישי רביב היה סוכן מושתל של השב"כ שהתחזה לימין קיצוני..
והוא נכנס לתפקיד חזק ואפילו התחתן עם מישי מהמגזר..(!!!)
והוא היה חבר של יגאל עמיר והסיט אותו לרצוח את יצחק רבין..
-לא שהוא באמת ירצח.. אבל שינסה לרצוח ואז הוא יוכל להכפיש את המגזר..
(אבל זה לא אומר שיגאל היה בסדר שהוא הסכים להצעה הזאת...)
ואבישי רביב נתן ליגאל אקדח.. \
אבל באקדח היה כדורים לא פעילים - (כדורי צבע או כדורי אויר או כדורים רקים..- לא מבינה בזה..
)
אבל...
אאל"ט אח של יגאל עמיר החליף את המחסנית לכדורים אמיתיים ברגע האחרון..
וככה נרצח ראש הממשלה..
אני לא יודעת מה השומרים של ראש הממשלה ידעו אבל יש סיכוי שהם ידעו
על התוכנית של יגאל והם עשו שמירה קצת יותר רפויה כדי שיגאל ממש יוכל להתקרב ולנסות
לרצוח את ראש הממשלה..
זה נשמע סיפור המאגדות ואף אחד לא יודע מה באמת קרה..
אבל מה שלא היה זה סיפור הזוייי ועצוב 
אני לא חדשההרהמורניק
למה כ"כ משעמם פה?????
כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל
או לשטו"ל
לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
אני פהשמיניסט באמ"ש
כולנו יבשים 🙁🙁Giniאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.