אפשר לשאול משהו?קעטש.

(מצטער אם זה לא מתאים לפורום).
אבישי רביב. מה הלך שם?

איפה?תיפי
נראה לי בפרשת אבישי רביב... "השמפניה"קטנציק
הוא זה ששכנעה את יגאל עמיר לרצוח את רביןמרדכי

בס"ד

אם יגאל עמיר הוא בכלל הוא הרוצח.

סורי אבל אני עדיין לא מבינה על מה אתם מדברים!!!תיפי

מה קרה?

וכמעט בטוחשזה לא הוא!מצפה אביחי
הסיפור פחות או יותר הוא כךמושיקו

רבין לא ספר אף אחד, והפגנות הימין היו אז מאוד סוערות.

השב"כ שלח לכל המחאות את אבישי רביב שיפיץ תמונות של רבין עם מדי נאצי, יעשה טקסי פולסא דנורא ובקיצור שיעשה מעשים ההכי קיצוניים שאפשר.

והוא גם דחף את יגאל עמיר לרצח רבין,באמצעות עזרה בתוכניות וכו'.

כל פעם שהוא עשה משהו השמאל ישר אמר שהימין קיצוני וכו' בעוד שזה היה בפועל עבודה של השב"כ

^עם דגש על "הסיפור"יושב בדד

כי זה מה שזה.. סיפור.

תפיסתו של רביבמרדכי

בס"ד

אבישי רבים ימח שמו ושם זכרו שר"י.פעמיים חי

בשביל הכיסוי הוא התחתן עם אשה דתיה בקרית ארבע ואחר כך התגרש ממנה כשנגמרה התוכנית של השב"כ.

רשע גמור. דורית בייניש הרשעה שחררה אותו.

איכס...גועל נפש!!תיפי

איך הוא מסוגל,זה המדינה שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למען תספרו לדור אחרון... הנה מה שראיתי מעצמי:אנונימי (פותח)

חשוב לי לספר לכם, החברה הצעירים, מה היה כדי שתדעו לשמור על עצמכם.

ונכון שזה קצת ארוך, בכל זאת זה יותר קצר מההכרות שלנו עם אבישי רביב - בסה"כ 4 שנים בתיכון.

אבישי רביב היה יו"ר וחבר אחד מתוך 3 של ארגון קקיוני בשם "אי"ל - ארגון יהודי לוחם".

הייתי אז בגיל ההתבגרות, וניתן לומר בפשטות שכל מי שלרגע התפתה לחשוב שמדובר באנשים רציניים הבין מהר מאד שמדובר בפרובוקטיבים בלבד, למרות שאז אף אחד עוד לא ידע לדבר במילים כאלו גבוהות.

אבל, דחילק, מחנה קיץ עם "פעולות פרטיזנים אמיתיות" ובלי אף דובר רעיוני, וכמובן ללא נרשמים, הבהירו לכולם שאין מה לחפש שם.

תמיד היה לאבישי זמן, כסף, רכב עם דלק לאן שתרצה להגיע - בעיקר אם זה למערת המכפלה או קבר יוסף, ואקדח בשלוף מחוץ לחלון בכל פעם שעבר את בית לחם.

(אז היינו נכנסים חופשי ליוסף הצדיק, וגם בית לחם היתה בידינו).

אבל גם היה לו פה מאד מלוכלך, למרות שהוא הבין שזה לא מקובל וניסה לרסן את עצמו, זה היה פשוט משונה מדי.

והוא תמיד התחיל עם הבנות.

הוא לא הפיץ הרבה תמונות של רבין במדי נאצי, אלא רק בהפגנות בודדות, ותמיד מצא מישהו אחר שיחזיק את השלט הזה בשבילו, כך שהיה נראה כאילו מישהו אחר עשה את זה. אבל הוא היה מאד מתוקשר, זה היה נראה כאילו הוא עושה את זה המון, עיתונאים היו בקשר יומיומי איתו, עשו כמה כתבות על הקיטנות ה"מסוכנות" שלו, שבהן "ילדים נשבעים אמונים על אקדח ותנ"ך", ובהם הוא הופיע לבד, או עם כמה ילדים שעוד לא הבינו עם מי יש להם עסק.

והיה לו חבר שהיה פעם שוטר - אז היתה לו תווית ותדמית של שב"כניק.

מה זה שב"כניק? לתומנו חשבנו שמדובר במסתנן, בדרך כלל גרוע, שאמור לדווח לשב"כ על מעשינו.

ועל כך אמרנו – שאין לנו מה להסתיר, שיבואו ישמעו שיחות, הרצאות, הלכות עליה להר הבית...

כשרבין נרצח, אזי חשף הרב בני אלון את אבישי רביב, ושמענו כמו כל עמישראל שיגאל עמיר ואבישי רביב היו קשורים.

אז התברר גם שהשבכ לא רצו סתם מי שידווח להם, אלא רצו להציג את הימין כקיצוני והזוי, והפעילו את אבישי רביב כ"פרובוקאטור" – מי שאמור להתסיס את השמפניה ולהצית את הרחובות כך שכולם בישראל יראו עד כמה הימין הוא מסוכן ואלים, גם אם ה"ימין" הזה מתחיל ונגמר באבישי רביב (ושנים נוספים שנחשפו ו"נשרפו" עוד לפניו), וכך יעזרו לציבור בישראל להחליט מה שהם רוצים שנחשוב שנכון.

וזה מה שהכה בסערה את המדינה, שיש מי שקיבל רשיון ומשכורת כדי להציג ציבור מסוים באור מסוכן ואלים, באופן שקרי כל כך.

ברור שכל מי שהכיר את אבישי לא יכל לקנות את ה"סיפור" שרצו לספר לנו - שהמפלצת הימנית-מזרחית-דתית עמיר פגעה בערכי הקודש הדמוקרטיים וגדעה את פתיל חייו הזוהר של המנהיג הנערץ. לא, זה לא מתאים לנפשות שפעלו. מה כן קרה שם? קשה לי להאמין שמישהו בארץ יודע, וספקולציות זה לא התחום שלי. כך שהרבה שאלות היו סביב רצח רבין, הרבה מהן נשארו עד היום.

לגבי אבישי – מתברר עם השנים שהוא כנראה הצליח להונות גם בחורה תמימה, אולי התחתן איתה – אולי זה רק שמועות, אנחנו "ידענו" שהוא גרוש. היו גם סיפורים הזויים על חילולי שבת שלו כשכנראה חשב שלא ישימו לב. אבל מבחינתי אלו שמועות, והמסקנות שלי ברורות:

מי שאינו מנהל לפי ערכי קודש, לא יכול להתיימר להילחם על ארץ ישראל: התנהגות לא צנועה עם בנות, ניבול פה כדבר שבשגרה, ובכלל התנהגות של שריף ממערבון – תתרחקו מהטיפוס הזה, הוא כנראה מקבל משכורת מהשב"כ, ותו לא.

לפי מה שידוע לי זה היה ככה..תהילולאחרונה

אבישי רביב היה סוכן מושתל של השב"כ שהתחזה לימין קיצוני..

והוא נכנס לתפקיד חזק ואפילו התחתן עם מישי מהמגזר..(!!!)

והוא היה חבר של יגאל עמיר והסיט אותו לרצוח את יצחק רבין..

-לא שהוא באמת ירצח.. אבל שינסה לרצוח ואז הוא יוכל להכפיש את המגזר..

(אבל זה לא אומר שיגאל היה בסדר שהוא הסכים להצעה הזאת...)

ואבישי רביב נתן ליגאל אקדח.. \

אבל באקדח היה כדורים לא פעילים - (כדורי צבע או כדורי אויר או כדורים רקים..- לא מבינה בזה.. )

אבל...

אאל"ט אח של יגאל עמיר החליף את המחסנית לכדורים אמיתיים ברגע האחרון..

וככה נרצח ראש הממשלה..

אני לא יודעת מה השומרים של ראש הממשלה ידעו אבל יש סיכוי שהם ידעו

על התוכנית של יגאל והם עשו שמירה קצת יותר רפויה כדי שיגאל ממש יוכל להתקרב ולנסות

לרצוח את ראש הממשלה..

זה נשמע סיפור המאגדות ואף אחד לא יודע מה באמת קרה..

אבל מה שלא היה זה סיפור הזוייי ועצוב

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך