נכון, נכון- צודקים...ד"ר אריק

בס"ד

עזבתי את הפורום, ואתם לא באמת רואים עכשיו את הכינוי שלי- אני פשוט זקוקה לעזרתכם.

הייתי מדריכה במשך שנה (מחנוכה עד חנוכה) בסניף חוץ מעורב שבטים הראה-איתן-נעלה. עד כאן הכל טוב ויפה, רק שבמציאות, זה לא היה טוב ולא יפה.

מה שקרה הוא שכולם התאכזבו מהשנת ההדרכה הזאת. אני בסופו של דבר קמתי ועזבתי את הכל בלי להודיע לאף אחד, לא דיברתי עם אף אחד- פשוט קמתי ועזבתי- ועד פורים לא דיברתי עם החניכים שלי- והם לא דברו איתי.

ההדרכה התפוצצה לי כמה וכמה פעמים, אבל הצלחתי להתגבר והלמשיך אלא- עד שזה באמת התפוצץ, ועזבתי, והיום חניכים שלי מסימים כיתה ט' בתור מדריכים. אז הם עשו את הטעויות שלהם, ואני את שלי, והקומונר הכניס אותי לשבט שלא מתאים לי- והיו מיליון סיבות למה ההדרכה הזאת התפוצצה.

חודשיים אחרי שברחתי מהסניף- עוד התלבטתי אם לעשות להם פעולת פרידה. ההרגשה- הייתה זוועתית. הייתי כל כך פגועה שלא הייתי מסוגלת לעמוד מול החניכים שלי ולדבר איתם, ובטח שלא להפרד מהם.

אחרי שלושה חודשים הגעתי למסקנה שאני כן צריכה לעשות להם פעולת פרידה, אבל לא ידעתי איך לעשות אותה, ואז הגיעה תקופת הבגרויות ואני "שכחתי" מהפעולה.

המד"ש שלי הדריך שנתיים (שנה לפני+שנה איתי), ושדברתי איתו -"אין טעם לעשות פעולה, עבר הרבה זמן, לא מרגיש צורך, אבל אם תעשי ותכיני, אני אבוא"- תודה  באמת.

העניין הוא כזה- חצי שנה עברה מאז, בל"ג באתי לסניף לחצי שעה- חניכים שלי היו בשוק שבאתי, שאר החניכים לא ידעו שעזבתי- הם פשוט לא הבינו לאן נעלמתי, אבל בסה"כ היה ניראה שגם הם, כמוני רוצים. וכן, אני רוצה לעשות פעולה. אני רוצה לסכם את השנה הזאת- שהייתה כן משמעותית בשבילי, וכן נתנה ואני רוצה ללמוד לקחים, ולדבר עם החניכים- מה היינו צריכים לעשות אחרת? וכ"ו, הרי, הם בעצמם מדריכים.

מצד אחד, אני רוצה לפתוח את הדברים הכואבים האלה ולדבר איתם בדוגרי, מצד שני אני רוצה פעולה נחמדה, כיפיית, ובעלת מסר, ומצד שלישי- אני לא יודעת איך להגיד להם את זה ולדבר איתם על זה...

אשמח לעצות, רעיונות לפעולות, וכל דבר אחר שיעזור לי

אין לי רעיון לפעולה..אני הקטנה

אבל נראה לי  שממש חשוב שתעשי להם פעולה!!
בכל זאת גם אם לא הייה טוב ועזבת צריך פרידה זה כאילו נגמר ולא נגמר כי לא היתה את הפעולה של הסוף...הבנת?
בהצלחה!!!

הבנתי את הרעיון, וממש תודה על התגובה...ד"ר אריק

בס"ד

אבל לא הבנתי את הרעיון של המספר, למה צריך אותו?

אצלנו אפחת לא עושות פעולות פרידה אבל אם זה חשוב לךאפרת234

תעשי.....

דברים שעשו לי בפעולת פרידה -טובי =][=אחרונה

לפי מה שזכור לי ..

-אוכל!

-איזה יצירה שווה, או משהו כזה.. זה ממש נחמד.

-סיכום שנה בכל מיני דרכים. חושך, וכל אחת אומרת מה היא למדה מהשניה..

ועוד משהו ממש שווה! סולמות וחבלים, שיש בהם כרטיסים עם נוסטלגיות. שאלות, וכל השבט ניזכר בדברים וכו'.

אומנם אצלך זה קצת שונה. הייתי מסבירה להם למה עזבת, ומנסה ללבן דברים. איזה צ'ופר מושקע, ועוד משהו נחמד..

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך