אנשים. תבינו!!אווזה.

אמונה זה לא לחשוב שה' יעשה מה שאתה חושב שטוב.

אמונה זה שמה שה' עושה, גם אם כרגע זה ממש לא נראה לך טוב, לדעת ולהאמין שזה טוב.

בשבוע האחרון יותר מידי פעמים קרה לי אותו דבר.

שדיברתי על הפינוי הקרוב בשכונת האולפנה בבית אל. ואז מישו (וכל פעם המישו התורן..) אמר לי שאיך אני מדברת לא יהיה פינוי!! אמרתי לו שהוא חי בקוקוס של עצמו. לא צריך להתעלם מזה. בדיוק אתם יודעים שכמו שהיו תפינויים הקודמים גם יהיה תפינוי הזה. שלא תבינו לא נכון, אני ממש לא רוצה שיהיה פינוי. אבל לצערינו זה המציאות.. אז כל פעם מחדש, מי שדיברתי איתו אמר לי שאני חסרת אמונה, שאניח לא מאמינה בה' שהוא ימנע את הפינוי וכו'..

אנשים!! תבינו!! אמונה זה לא לחשוב שה' ימנע את הגירוש, אלא לדעת ולךהאמין שגם אם יש פינוי, כמה שזה כואב לנו ואנחנו מנסים למנוע, אם זה מה שיקרה כנראה זה מה שטוב לארץ ולעם!! זה האמונה האמיתי!!

אמונה זה לדעת שמה שה' עושה זה לטובה!! לא לחשוב שמה שאני רוצה יקרה.

תסמכו על הקדוש ברוך הוא..

ותמשיכו להאבק כמה שאתם יכולים. אשריכם. 

לא...אברי

זה אמונה. האמונה שלא משנה מה.. אני מאמין שלא יהיה פינוי!!!! ואם יהיה אני אמשיך להאמין באלוקים. זה האמונה.

גם אם יהיו קושיות על האמונה לא יווצרו אצלו ספקות, כי כאמור האמונה היא למעלה מהשכל וההגיון, והאדם המאמין לא מתבסס על הוכחות, אלא ביסוס האמונה הוא עמוק בתוך האדם עצמו, בעצם הנשמה.

[http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/5005] זה לא הכי קשור... אבל מסביר מהי אמונה]

וכן. אני מאמין שהיום יבוא המשיח. זה הזוי שזה יקרה. 2000 שנה מחכים לו... כל יום האמונה האיתנה הזאת מתנפצת... ופה אנחנו נמדדים אם אנחנו ממשיכים להאמין. ואם אנחנו מאמינים שזה לטובה.

אני מסכים ולא מסכיםמרדכי

בס"ד

נכון שהיסיכוי לפינוי הוא גבוהה מאוד, אבל עדיין יכול להיות אא הסיכוי שהוא ימנע אם ישתמשו באמצעים הנכונים.

ואני מסכים אם השאר

ברור. הלוואי.אווזה.

אבל רק אם אני מדברת על הפינוי אל תצעקו עלי "איך אני מדברת". כי צריך להתכונן גם לזה. כי מאוודדד יכול ליות שזה גם יגיע

זה כבר משהו אחר, וכן, בזה את יותר צודקתמרדכי
...אני הקטנה

נכון שיש סיכויים גדולים מאוד שיהיה את הפינוי אבל הקב"ה רוצה!!שנאמין גם בדברים שלא נראים לנו..
הוא נותן לנו קושי לראות שאולי כן יש סיכויים שלא יפנו את הגבעה....
תחשבי שניה על משה רבינו הוא ידע  שהוא לא יוכל להיכנס לא"י ובכל זאת התפלל מלא..והוא לא נכנס..ומה כתוב?אם הוא הייה מתפלל עוד תפילה אחת ה' הייה מכניס אותו לארץ...
אולי ה' רוצה ממנו את התפילה האחרונה? הוא זה שמנהיג את העולם והוא יכול להפוך אותו  בשניות אבל הוא רק  רוצה עוד תפילה אחת..ואם אנחנו מתפללים והוא לא עונה אז עוד ועוד ועוד אנחנו לא יודעים מהי התפילה האחרונה שתשנה  את הגזירה..הבנת?
סתם משהו אישי..האמנתי במשהו מסויים שכוווווולם אמרו לי שאין סיכוי שהוא יקרה פעם ראשונה הוא באמת לא קרה ובפעם השניה גם לא כ"כ קיבלתי עידוד מי יודע מה..וזה קרה..התפללתי והאמנתי באמת הייתי נראת משוגעת מרוב שהאמנתי ולא הפסקתי להתפלל..ה' משנה את רוע הגזירה אם נתפלל..
ואם הפינוי כן ייתרחש אז המטרה זה לא להגיד האמנו בשביל הפינוי וזהו המטרה זה להמשיך להאמין שדברים אחרים לא ייקרו וצריך לזכור שהכל לטובה!!!
|סורי שחפרתי|

אנחנו ממשיכים להתפלל. ברור.אווזה.

אבל אמונה זה קודם כל להאמין שגם אם משו נראה לנו ממחש לא טוב שנסמוך על ה' שזה כן..

אני אתן לך את הדוגמה הקלאסית....אבריאחרונה

"אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא..."

זה אחד מי"ג מעיקרים של היהדות. 

האמונה אינה נמדדת אם את מאמינה שהמשיח יבוא. היא נמדדת אם אחרי 20 שנה את עדיין מאמינה שכל רגע הוא יכול לדפוק בדלת...

אז נכון. אין כמעט כאלה אנשים בימינו. אבל זאת אמונה ולא שום דבר אחר. אמונה שאין. הראש ממשלה לא יעשה כזה דבר!!! הוא עשה??? טעות!!! כולם עושים והוא לא יחזור על זה.

זאת אמונה!!!!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך