בס''ד
"חלק מהדמוקרטיה זה להיות מלוכלך..ולכן חשוב שגם אנחנו נדע את הדרך הזאת"
מענין מה שכתבת, באמת מענין.
אני לא אגיב על זה. לטובתך עדיף שלא............

"אבל מה היו התוצאות?קרע ענק בעם"-
תגיד לי- עכשיו אין קרע ענק בעם?!
כי אם נראה לך שאין,אתה (לדעתי) חי בסרט.(אם אתה צריך שאני אפרט אז שלח לי מסר.)
"יכלנו לקבל בהפוכה פינויים קשים הרבה יותר"-
מה היה בעמונה?
דווקא חביב למדי-פיצחו לאנשים גולגלות, אנשים נשארו עם פציעות לכל החיים(!) ולא נדבר על מה שעשו לבנות.
כמו שאמרתי,חביב למדי.
לאחרונה צפיתי בכל מיני סרטונים מתקופת הגרוש מגוש קטיף. אני מתחילה להבין למה יש כל כך הרבה רגשות אהבה כלפי הציבור.
מזעזע הצורה שבה ייצגו אותנו.
מסקנה גם אם יתפנו ללא מאבק וללא טיפת אלימות (כולל מהנוער) ימצאו דרך להראות איך המתנחלים והדתיים האלה הם אפלים,הורסים את השלום לא שומרי חוק וכו' וכו'.לא חסרות דרכים.
"העם היה הופך להיות נגדנו"-
חבל שלא שמתי לב שהעם כולו היה בעדינו חוץ מקומץ שמאלנים.
" כמה שפינוי גוש קטיף הוא נורא בדיעבד של הבדיעבד הוא דווקא נותן תקווה, תקווה לכך שהממשלה לא מעיזה לדבר בכלל על פינוי יישוב שלם"-
מה זה מגרון?עלי?עפרה?עמונה?(להמשיך את הרשימה?)
לא הבנתי איך הגרוש מגוש קטיף הביא אותך לתקווה שכזאת,אצלי דווקא ההפך.
הם פינו את כל חבל עזה,(שזה יותר מישוב אחד) למה שיעצרו?
ולא, זה לא מאחז פה מאחז שם זה,כרגע,9,000 מבנים.זאת אומרת-מעל 9,000 משפחות שהולכות למצוא את עצמן בלי בית.ולמה?כי זו 'מדינה דמוקרטית'.
למה מעל 9,000 משפחות?כי ב-5 מבנים גרות 30 משפחות,ב-9,000-------
*פרט חשוב שכדי לדעת הוא שחלק נכבד מהמבנים הם מבני קבע ולא רק קראוונים.
השוני בין מכונת ההרס היום לבין מכונת ההרס דאז,קטנה אך משמעותית:
אז זה היה במכה אחת, היום לאט לאט- פה ישוב,שם מאחז,כאן 3 קראוונים,שם 5 בנינים.
אנשים מתחילים לקלוט את זה ולהתעורר אבל "הזמן קצר והמלאכה מרובה".(מוקדש למת''ח...)
אני אעזור קצת בחישוב:
מאחז+20 מבני קבע+מאחז+מאחז+ישוב+מאחז+מאחז+30 קראוונים+5 בניינים+ישוב+9,000 מבנים= לא מעט.
אז להגיד שזה מאחז פה, מאחז שם זו טעות.
לגבי שיטתך-
האם אתה יודע שאין סנטימטר אחד בארץ עליו ערבי לא יוכל לטעון שייכות?
האם אתה יודע שטענות הבעלות על מגרון ושכונת האולפנה הוכחו כשיקריות?(אבל זו פסיקת בג"ץ)
אז נניח שהם היו מקבלים חוות דעת מקיצועית מעו"ד מסוים,זה לא היה עוזר כי הגיעו ארגונים חביבים שהפריע להם לראות את הארץ בפריחתה,הלכו לכפר השכן מצאו 'פלסטינאי מסכן' שלא הפריע לו להרוויח כמה גרושים טובים+חלקת אדמה וגם על הדרך להציק ליאהודים וכל מה שנדרש מהם זה לשקר.משתלם בישבילם.(סתם שאלה איך חלקת האדמה הזאת,שהיא לא כ"כ גדולה,שייכת ל-7 פלסטינאיים מסכנים?)
אז עו"ד לא היה עוזר.
כתבות שלא מגנות את הציבור יותר מדי מצונזרות או מסוננות או מטופלות.תנסה אולי אתה תצליח מה שקודמים לפניך לא הצליחו.
הגברת פעולת משקפת וכדומה, זה נחמד מאד תמיד. כמו כן גם הפעלת לחצים.אבל זה לא ימנע את מה שקורה עכשיו.נכון?
"העצמת מועצת יש"ע"-
לא נראה לי שזה יעזור רבים שונאים (באמת שונאים,בלי צחוק!) את מועצת יש"ע והם איבדו את אמונם במועצה. בשבוע שעבר,דני דנון(נראה לי שכך קוראים לו) ביקש את אמונם של הציבור שוב, ולא סתם.
אני בטוחה שהוא יצליח[גיחוך עמוק].
אז סליחה אם הייתי פסימית מדי והורדתי לך את המורל אני רק מנסה להעמיד אותך על טעותך.
ענבל יקרה!
כבר הגענו למסקנה שאת מעריכה את הלימודים יותר ממני,ואשרייך.
נכון,קטונתי.אבל זכותי להביע את דעתי.
בלי הכסף הגבעוניסטים עוד היו איך שהוא מסתדרים,בלי הגבעוניסטיים הגבעות היו נשארות ריקות או תחת שלטון בני דודינו האהובים.לדעתי,הם כן יותר חשובים מהתורמים במידה מסוימת.(תזכורת:לא זילזלתי בתורמים.)
את יכולה לחלוק עלי,אבל זו דעתי.
תודה על הרמז
.
אני מבינה שלימודים זה חשוב!!!!!
כתבתי איפה שהוא אחרת???אם כן,אני חוזרת בי.
אספר לך סיפור מרתק על חברתי שגרה במאחז ותאמיני או לא-יש לה תעודת בגרות מ-צ-ו-י-נ-ת-!-!
היא למדה באולפנה ובסוף היום חזרה למאחז.אני אולי אפתיע אותך,אבל היא לא יחידה.
תודה על האכפתיות שלך לגבי עתידי(ברצינות מלאה ובהערכה!), אני צריכה מדי פעם תזכורת שכאלה.
לאברי ושאול!,תודה על התמיכה.
שוגי-הוא בן אדם שפוי עם דעות שונות מעט מדעותייך,וזה בסדר.
אם פגעתי במישהוא אני מתנצלת ואשמח שתודיעו לי,כוונתי הייתה רק להביע את דעתי.לא חלילה לפגוע באף אחד.