פנינה כנסי דחוף!אנונימי (פותח)

קודם כל אם היית קוראת את תגובותייי הקודמות היית יכולה להבין לבד שאני אינני שמיניסטית ותודה לאל!...הרי אמרתי שהשירות האכלני מרורים! שנית..כתבתי לבת שסגרה מה שכתבתי לא כדי לייאש אותה אלא כדי שתתפוס את רגליה ותברח כל עוד נפשה בה...ואני לא מגזימה!...דרך אגב...אני קומונרית בקצרין וכן חברותיי לדירת שירותץ מאד נהנות מימני אז לא להשמיץ פנינה!....

*למחשבה או בעצם כמה.

אולפניסטית יקרה..פנינה.
ניסיתי ממש להתאפק ולהגיב בצורה עניינית לדעות שלך אבל את כבר ממש מגזימה!
תקשיבי- את יכולה להביע את הדעות שלך וזכותך המלאה לחשוב נגד שרות לאומי וגם להגיד את זה וכבר היו פה אנשים בפורום שחשבו ככה והיו פה דיונים מאוד מועילים אבל אם את באה רק בגישה של לזלזל בכל מי שלא מסכים איתך וכותבת את הדעות שלך בצורה שממש לא עושה חשק לענות לך אז זה ממש יוצר אווירה לא נעימה ונראה לי שזה לא כיף לאפחד וכדאי להפסיק עם זה עכשיו..
אני ממש מנסה לענות לטענות שלך בצורה עניינית ולנהל דיון נורמלי אבל זה באמת לא עסק ככה.
אין לי בעיה לנהל דיון ולהפך זה חשוב ומועיל אבל בדיון כ אחד צריך להכיר בזה שיש אנשים שלא חושבים כמוהו ולכבד אותם ואת הדעות שלהם! זה א' ב' של דיון תרבותי..
מצטערת אם הגבתי בצורה חריפה מידי אבל זה באמת כבר מעצבן..
ועכשיו אני יכולה להגיב לטענות שלך..פנינה.
אני אשתדל להתעל מהצורה שבה התנסחת..
את צודקת באמת חזרתי אחורה וראיתי שאת לא שמיניסטית..טעות שלי לא שמתי לב..
אולי לא כתבת את זה כדי לייאש אותה אבל אני בטוחה שאם עברת את השרות לאומי בטח עברת גם את הקטע של הסיירות ומי כמוך יודעת איזה סיוט זה הטלפונים לרכזות ושיטוטים בכל הארץ ותשובות שליליות..
אז כשמישי סוגרת ביחוד כשהיא סוגרת יחסית מאוחר היא מצפה שאני יפרגנו לה ולכתוב כזאת תגובה בשרשור הזה זה ממש יוצר אווירה לא נעימה של מריבה ולא וויכוח ענייני כמו שכתבתי לך למעלה.
אז שוב- זכותך לחשוב נגד שרות וגם לנסות לשכנע אנשים לחשוב כמוך אני חושבת שזאת אחת המטרות של הפורום הזה ופורומים בכלל אבל יש דרך להתבטא..
מאוד יכול להיות שהחברות שלך נהנות ממך וחס וחלילה לא התכוונתי להשמיץ אותך או לומר משו נגדך אני באמת ממש ממש מצטערת אם הבנת את זה ככה. יכול להיות שאת בחורה נהדרת ואני בכלל לא חולקת על זה ואם תשימי לב לא דיברתי על זה בכלל כל מה שאמרתי הוא שתשדלי לדבר בצורה שיהיה חשק לענות לך. אם לקחת את זה אישית אז אני שוב מצטערת זאת ממש לא היתה הכוונה
עוד נק'-אם השרות שלך לא היה מוצלח לפי מה שאני הבנתי זה ממש לא אומר שכל השרת לאומי מיותר ומזיק. זכותך לחשוב ככה בלי קשר אבל אני לא חושבת שאת יכולה לקחת את המקרה הפרטי שלך כמעיד על כל המפעל הענק של שרות לאומי.
בכולופן ב"הצלחה בהמשך דרכך!
אם תרצי לדון בצורה מתורבתת ונעימה אני פה ואני מניחה שאם הדיון יהיה מעניין עוד אנשים פה ישתתפו..
קבלי את סליחתיאנונימי (פותח)
אבל לא יצאה לך הנשמה כבר אני במקומך הייתי מתייאשת מזמן..למה לא סגרת עד עכשיו ..לא קיבלו אותך?וזה לא כדי לקנטר
קיבלתי!פנינה.
אמממ האמת שכן...בהחלט יצאה לי הנשמה מכל הסיירות והרכזות והטלפונים האלה...
אבל אין ברירה מה נעשה??
אבל ב"ה סגרתי!!
אתמול!! בפדואל...
נקווה שיהיה טוב בעז"ה...
פנינה ישר כח על התגובה!!!אנונימי (פותח)
תודה...מוזמנת להגיב גם...פנינה.
למה ישר כוח??אנונימי (פותח)
לא לרמה שלך להגיב לי?
מזה ההתקפה הזאת???? אסור להגיד ישר כח לבן אדם????אנונימי (פותח)
אני פשוט בהלם!!!!!!!!!!!!
אני גם בהלם...אנונימי (פותח)
זה היה נשמע כאילו לא לרמה שלך להגיב לי ...אם יש הסבר אחר אשמח לשמוע..
אולפניסטית יקרהאנונימי (פותח)אחרונה
לא הבנתי מה הקשר בין להגיד ישר כח לבן אדם לבין זה שזה לא לרמה שלי להגיב לך. ודרך אגב בטח שזה לרמה שלי להגיב לך מה אני סך הכל בן אדם, אפר ועפר פשוט הרגשתי שפנינה מיצתה יפה את מה שאני תומכת בו. אשמח לשמוע את דעתך!!!!!!!!!!!!!
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך