מה אתם ילדים קטנים???סימן שאלה?

נמאס לי מהוויכוחים של ההורים שלי, אני ממש משתגעת כל פעם שהם מתווכחים.

הם לא רבים ממש, רק מתווכחים בינהם.

כל פעם שהם מתווכחים אני יוצאת מהחדר (אם אני יכולה), אבל משגע אותי שהם לא יכולים לעשות את זה כשאנחנו הילדים לא נימצאים בסביבה...

הם לא יכולים לדבר בינהם כמו אנשים בוגרים.

אני כל פעם מתחרפנת מחדש...

ואין מושג מה לעשות, נירא לי שיא החוצפה לבקש מהם לא להתווכח לידי...

מקפיצה...סימן שאלה?

אשמח לתגובות...

אני אומרת להם שלא התווכחו לידי!!..מרים מייזל

מה חוצפה?!?!...

יש כאלה שמחשיבים את זה כחוצפה..יובל!!=)

אני הייתי הולכת משם, ולדבר איתם יותר מאוחר על זה..
שאת מעדיפה שלא יעשו את זה כשאת בסביבה..

אצלינו זה חוצפה...סימן שאלה?

חוץ מזה שאנ ילא בקשר כזה עם ההורים שלי כדי להגיד להם שזה מפריעה לי...

אממ... אולי תכתבי להם....אדם אחד
אני לא מרגישה בנוח...סימן שאלה?

בכל זאת הם ההורים שלי...

ואני אמורה להעיר להם על זה שהם מתנהגים קצת כמו ילדים קטנים....

אממ..ahr

יש לי את הקטעים האלה.. שאמא שלי צועקת ואני ממש לא יכולה לשמוע את זה

כי אני מתחרפנת ממנה!

אני פשוט אומרת לה

אמא תפסיקי כבר לצעוק!!!

אני חושבת שזאת כן חוצפה אבל בנקודה מסויימת קצת פחות

כי פשוט לא נעים לי שצועקיים ליידי!

אם היא רוצה לצעוק.. בבקשה היא יכולה לצעוק אבל לא ליידי!! ולא בטון כזה!

סליחה שאני מתערב,ארגוב

אבל הורים ומשפחה  זה הכל!!!!!ומי שלא מכבד אותם עד כמה שהוא יכול גם את עצמו הוא לא יכבד...ותחשבי גם שהרבה פעמים את רבה עם האחים שלך(אם יש כאלה..) והם סובלים מזה מאד,וכמה הם עשו בשבילך כל השנים אז גם לנו מותר לסבול...

זה לא קשור!!2 גדות לירדן

הורים רבים זה לא כמו אחים שרבים...

משפחה זה הכל?! אז משפחה צריכה להיות שלמה, שמחה, מאושרת ואוהבת..

ולהפסיק את הצעקות והויכוחים אצל ההורים יוסיף לאושר ולביטחון של הילדים והמשפחה כולה..

הורים כמו אחים הם בני אדם...ארגוב

בני אדם יוצא להם להתווכח...צריך להתמודד עם זה מה לעשות...אל תשכחו שהם עשו ויעשו הכל בשבילכם..לא שאני חס ושלום מושלם בזה,משתדלים עד כמה שאפשר...

מזדהה!אנונימי (פותח)

מה אפשר לעשות בענין?!

כלום!!

גם אותי זה מעצבן אבל אין מה לעשות חוץ מלהתרגל..

חחחח, משום מה זה הצחיק אותי :] פשוט אצלי..גל=]

הם כבר לא יכולים לריב ולהתווכח...

גרמתם לי לצחוק, תוודה תוודה !! [אני לא משוגעת, זו השעה]]

ככה אחותי עושה- אני מרגישה לא נעים והולכת...מתנחלת קטנה=)

אבל ההורים שלי לא כזה צועקים, רק לפעמים כשאנחנו עולים להם על העצביםקורץ וגם אז זה כזה בקטנה וויכוחים כמעט לא לידנו ואם כן אז זה לא וויכוחים משמעותיים....

לפעמים כשאח שלי הקטן נמרח (בדר"כ בדרך לביה"ס) אז אמא שלי דופקת לו לפעמים צעקה (לא ממש, רק בקטנה כדי שיתחיל להתעורר) ואז יש לו קטע כזה שהוא אומר: ווואוווו (הוא כאילו אומר- ואללה?! את באמת עצבנית?!) וכולנו נמרחים מצחוק (עכשיו כשאני כותבת את זה אני נשפכת מצחוק)....

והוא עושה את זה חמוד כזה

מהצד של אמאbattt

כן, זה עלול בהחלט להרגיז, ואפילו מאוד, כשבלהט ויכוח - שהוא כנראה חשוב ואין זמן אחר לדון בצורה רגועה (עבודה ושאר לחצי החיים...) איזה ילד מתערב או מבקש שקט וכדומה.

אינני יודעת מה תכיפות המריבות ומה מקורן - אבל תמיד כשמשהו מפריע אצל מישהו - ובייחוד כשזה ההורים - כדאי לנסות להעביר את המסר בהומור וללא כעס.

בהצלחה

הם בני אדם, אבל גם הורים!!!!סימן שאלה?

הם בני אדם אבל גם הורים, ובתור שכאלה אני חושבת שיש להם יותר מחויבות והם צריכים יותר לשים לב ולהראות דוגמא!

ואני מדברת מניסיון בתור מדריכה, שלפעמים  ואלה המדשית עיצבנה אותי חבל על הזמן אבל מילה, מילה לא אמרתי לה ליד החניכות!!!

חוץ מזה אני בן אדם ששונא קטנוניות!!!

ולפעמים באלי לצעוק להם למה אתם כאלה קטנוניים?!? תראו כצת יותר בגרות...

*תיקון קצת...סימן שאלה?
שההורים יריבו כמה שבא להם..למי אכפת?סטיב
נכון שהם צריכים...ארגוב

אבל אין מה לעשות,אי אפשר לשפוט אף אחד אם הוא לא עושה כל מה שהוא צריך לעשות כל הזמן...כל אחד עם חולשות,וההורים שלך שאני לא מכיר אותם אבל הם בטח אנשים נפלאים שעושים בשבילך כל מה שהם יכולים(ויותר...) בטח שלא נשפוט אותם,אפשר להבליג...

בטח שהם הורים ניפלאים!!!סימן שאלה?

אני מצטערת שלא הדגשתי את זה...

אבל יש לי הורים מקסימים!!!

ואני ממש, ממש אוהבת אותם!

ואולי דווקא בגלל שהם כל כך מקסימים אז זה מפריעה לי יותר, הויכוחים שלהם.

ועוד פעם אני מדברת על ויכוחים שבאמת לא נירא לי ראוי שהם יעשו את זה לידינו!!!

אני מדברת על זה שהם נגיד מעירים אחד לשני ונעלבים מזה...

ממני מצפים שאני לא יעיר לאחיות שלי , לפחתו לא מול כולם והם אין להם בעיה.... זה חינוך?

(זה בתור דוגמא..)

ושוב, הם ההורים הכי  מקסימים בעולם!

אלף כל הכבוד שאת ככה מעריכה..ארגוב

זה יפה...ודבר שני "אל תדון אף אחד עד שתגיע למקום שלו"זה נראה לי ממסכת אבות...תלמדי זכות תחשבי מגיעים לבית אחרי יום עבודה ארוך,קשה לשלוט בזה...בטח זה קורה גם לך כשאת חוזרת מהבית ספר/אולפנה לא יודע מה...

הם הורים אבל הם גם בני אדם. ולכןארלט

עין טובה לא תזיק..

וואלה סימן שאלה אנח מסכימה איתך....באש ובמים

אבל שדוב - בדיוק כמו שכמה שתנסי לא לריב עם אח שלך יש סיכוי די קטן שתצליחי תמיד...

וההורים טועים אבל זה ממש קשה... הורים אבל בני אדם...

לגבי הקטנוניותbattt

לפעמים כשלא מצליחים לדבר על הדברים הגדולים שבאמת מפריעים - רבים על הדברים הקטנים, רבים על קצה הקרחון ולא מצליחם להמיס את מרכזו.

אולי תנסו להתארגן  - הילדים הגדולים במשפחה, להודיע להורים על תאריך (לפחות שבועיים מראש - שלא ייוצרו לחצים בעבודה) שבו אתם הגדולים לוקחים אחריות על הבית - ושולחים את ההורים לבדם לחזור ולהיות זוג צעיר.

אולי הם כל כך עסוקים ביום יום - שאין להם זמן להשקיע בקשר ביניהם - ומכאן כל המריבות הטיפשיות?

עכשיו חופש, שווה נסיון, לא?

ואגב הדרכה - את נמצאת ליד החניכות פעמיים בשבוע, בשאר הזמן את לא תחת זכוכית מגדלת, ההורים לעומת זאת - נמצאים תחת זכוכית מגדלת בעבודה, אח"כ בשעות אחה"צ והערב - בבית מול הילדים, ואני יכולה לשער שכפי שקורה אצלי בבית -ההורים הולכים לישון לפני הילדים (הגדולים). כך שאין רגע שהם לא תחת עין בוחנת (וביקורתית), לכן ההשוואה להיותך מדריכה נכונה אבל לא מדוייקת.

לא...אני לא חושבת שזה חוצפה!ישראלית בנשמה!

אני חושבת שאת כן צריכה להגיד להם!

כי זה פוגע בך וזה לא נראה לי משהו שהם רוצים לעשות,

בגלל הויכוחים האלה ההורים שלי לא ביחד היום-גיטריסט-

לפעמים צריך להיכנס בהם קצת...

מה אתה מפחיד אותה?גבי אשכנזי

בדברים כאלה כל מקרה לחוד אחי ! אסור להשוות בין מקרים.. ולפי דעתי כל עוד הווכוחים לא מגיעים לצרחות או קללות או אלימות או משהו ממש מזעזע - שזה מקרים קיצוניים - פשוט עדיף לתת להם להתווכח.. זה לא נעים וזה אבל תכלס זה חלק מזוגיות ואין מה לעשות.. 

הינה העצה שלי - יש דבר אחד שאין הורה שזה לא נוגע בו - וזה החינוך של הילדים!! כי סך הכל אין דבר כזה הורה שלא מפריע לו לראות את הילד שלו עושה משהו רע או את הילד שלו מתחנך בצורה לא טובה.

אז תגידי להורים שלךך שכשהם מתווכחים ליד הילדים זה לא טוב לחינוך של הילדים!! בדווק זה יגרום להם להיזהר מתי ואיפה הם מתווכחים..

חח וזה גם לא חוצפה להגיד את זה - ההפך זה מראה שאכפת לך אז יאללה בהצלחה

לא מפחיד...=]סימן שאלה?

למרות שכשחושבים על זה כשהייתי קטנה, אני באמת חששתי שהם יתגרשו...

וניראה לי שזה כן חוצפה להגיד להם בצורה שקשור לחינוך של הילדים...

גם שליאביתראחרונה

פעם דיברתי על זהעם אמא שלי ובאמת פעם פחדתי שהם יתגרשו..

עד אז שהבנתי שמכל מריבה בונים קשר יותר טוב וברור שזה מעצבן וכל הבית פתאום על עצבים....

אבל יש ימים טובים יותר מהם וההורים שליאוהבים הכי בעלם!!!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך