לאולפניסטית!אנונימי (פותח)

נכנסתי במקרה לאתר אחרי שנים שלא היתי פה וכנראה זה משמיים!! דיי הזדעזעתי מהדברים שרשמת שכמובן שרובם לא נכונים כךפי כולם אלא אולי רק על עצמך.

דבר ראשון אמרת שאין כזה דבר שירות לאומי מעולה אז הרשי לי לבשר לך שאת טועה, אני השנה בשירות מעולה מכל הבחינות!!!! ב"ה הבנות מעולות, הצוות מעולה התלמידים פשוט מקיסימים ובאמת ב"ה הכל היה מעולה השנה!!! אז חבל שאת רושמת דברים סתם לפני שאת מבררת אותם.

דבר שני רשמת משו בנוגע למשכורת של הבנות שירות לעומת החיילים, אז כמו שכבר הגיבו לך שם אנחנו לא עושות את השירות בגלל המשכורת אלא בגלל שאנחנו(לפחות אני..) רוצות לתרום לעמ"י. אני בטוחה שבמשך השנה הזאת עזרתי לילדים להתקרב קצת ליהדות של העם שלנו, וגם אם רק תלמיד אחד יזכור את מה שלימדנו זה יספיק לי!!!

דבר שלישי רשמת שאת קומונרית אז עם כל הכבוד אני באמת לא מבינה מה את עושה בתור קומונרית, ואיך בתוך אדם שמייצג תנועה את יכולה להגיד דברים כאלה, איך את יכולה להגיד לבנות שעדיף ללכת לעבוד או לטוס להודו או לא יודעת מה במקום ללכת ולתרום לעם שלנו?! אם זה מה שאת חושבת אז אולי באמת עדיף שתעזבי את השירות במקום שתשפיעי על אנשים לרעה.

ודבר אחרון בגלל שנורא "סבלתי" השנה אני עושה עוד שנת שירות שנה הבאה בעז"ה!!!

זה מה שזכרתי מכל הדברים שכתבת!!!

אז בנות מסר בשבילכן- לכו תעשו את השנת שירות הזאת או השנתיים זה תורם כ"כ הרבה לכם וכמובן שלעם ישראל!!!!

אז מה?! אין לך מה להגיד?אנונימי (פותח)
אני רואה שהיית באתר מאז שרשמתי את ההודעה ובכל זאת לא הגבת...כנראה שבאמת אין לך מה להגיד לי.
תשובה ניצחתאנונימי (פותח)
אוקיי תהילה אני חייבת להגיד שתורי להזדעזע מכמות סתימת הפיות שיש בפורום הזה לכל אדם יש דעה וזו דעתי..שנית הלכתי להיות קומונרית כי מלא המליצו לי בגלל פעילותי הענפה בבני עקיבא אז ככה שתדעי מי עומד לפניך ושלישית כן כן את רוב הישיבות צוות שאני עושה אני מפתחת במדריכים בעיקר את הרצון למצוא את האני ונותנת להם שלל דוגמאות מביקוריי בהודו..ותתפלאי זה עובד ...עכשיו אני לא סובלת אני פשוט חשה שיש ניצול חמור בכוח העבודה הזול ואני לא מדברת רק על עצמי ..וגם חורה לי הכסף כן כן כולן כאן יפות נפש אבל בכל אחת מכן יש את הרצון למלא את כיסה במקצת ואל תגידי לי שזה רק אני כי רבות יעידו ואני פשוט משמשת להן כפה....

*למחשבה או בעצם כמה..
אולפניסטית בנשמה..
על הזמן שהייתיאנונימי (פותח)
אל תחשבי שלא היה לי מה לענות פשוט הכנתי פעולה...
תשובה גם לך...אנונימי (פותח)
יכול להיות באמת שאת ממש פעילה בבני עקיבא את זה אני לא יכולה לסתור....רק חבל שבישיבות מדריכים שלך את נותנת למדריכים דוגמאות מהודו, כלוממר את נותנת להם לגיטימציה לטוס להודו כדי שיחפשו גם הם את ה"אני" שלהם, ואני כמעט בטוחה(ואם מישהו פה יודע אחרת אז שיגיב) שאף רב אינו מתיר לצאת מחוץ לארץ אלא אם כן זה לצורך העלאת יהודים לארץ או לצרכי עבודה אם אני לא טועה.
ואם את רוצה שיחפשו את ה"אני" שלהם אני יכולה לעזור לך ולתת לך המון מקומות בארץ שגם שבהם אפשר למצואת את ה"אני", לא חסר מקומות יפים ושקטים ואם את לא מכירה כאלה אני יכולה לההמליץ לך על כמה.

דבר שני אם הבנות שהולכות לשירות לאומי הולכות כדי למלות את כיסן אז חבל....חבל שהם עובדות כ"כ קשה בשביל 700 ש"ח בחודש בזמן שהם יכולות בשניה למצוא עבודה אפילו יותר קלה ולהכניס לכיסן כמה אלפי שקלים.
אז ברור לי שמי שהולכת לשירות עושה את זה כי היא פשוט רוצה להתנדב במלוא מובן המילה ועל הדרך אותה בת גם מקבלת על זה דמי מחיה, אם את לא יודעת אז ככה קוראים לכסף שמקבלות הבנות שירות, ומנסיון אישי זה באמת דמי מחיה רוב הכסף הולך על אוכל וכד'....
ודבר אחרון, דווקא את שאת קומונרית צריכה לדעת שלא חסר אנשים שמחפשים איפה להתנדב, איפה לעזור. אנשים מטבעם אוהבים לעזור לאחר גם בלי לקבל על זה תמורה. ואם את לא מכירה אנשים כאלה אני יכולה להכיר לך אלפי אנשים כאלה. ואז אולי תביני שהבנות לא הולכות לשירות לאומי בשביל הכסף אלא בשביל לעזור והרבה פעמים הן עוזרות יותר מאיש מקצוע!!!! (וגם אלפי סיפורים כאלה אני יכולה להביא לך!!)

תהילה יקרה........................................אנונימי (פותח)אחרונה
לא הבנת ...כל הדוגמאות מהודו לא נועדו כדי לשכנע לטוס לשם אלא כדי להמחיש בלבד..לגבי הכסף זה לא שיש לי ממש ביחרה אם לעשות את זה או לעבוד אני הרי צכה את התעודה כמה שזה נשמע בוטה..ולא היה מזיק אם היו משלמים לכל הפחות שכר מינימום לשעה...

סניף קצרין אימפריה השולט!!!!!!!!!!!
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך