נכנסתי במקרה לאתר אחרי שנים שלא היתי פה וכנראה זה משמיים!! דיי הזדעזעתי מהדברים שרשמת שכמובן שרובם לא נכונים כךפי כולם אלא אולי רק על עצמך.
דבר ראשון אמרת שאין כזה דבר שירות לאומי מעולה אז הרשי לי לבשר לך שאת טועה, אני השנה בשירות מעולה מכל הבחינות!!!! ב"ה הבנות מעולות, הצוות מעולה התלמידים פשוט מקיסימים ובאמת ב"ה הכל היה מעולה השנה!!! אז חבל שאת רושמת דברים סתם לפני שאת מבררת אותם.
דבר שני רשמת משו בנוגע למשכורת של הבנות שירות לעומת החיילים, אז כמו שכבר הגיבו לך שם אנחנו לא עושות את השירות בגלל המשכורת אלא בגלל שאנחנו(לפחות אני..) רוצות לתרום לעמ"י. אני בטוחה שבמשך השנה הזאת עזרתי לילדים להתקרב קצת ליהדות של העם שלנו, וגם אם רק תלמיד אחד יזכור את מה שלימדנו זה יספיק לי!!!
דבר שלישי רשמת שאת קומונרית אז עם כל הכבוד אני באמת לא מבינה מה את עושה בתור קומונרית, ואיך בתוך אדם שמייצג תנועה את יכולה להגיד דברים כאלה, איך את יכולה להגיד לבנות שעדיף ללכת לעבוד או לטוס להודו או לא יודעת מה במקום ללכת ולתרום לעם שלנו?! אם זה מה שאת חושבת אז אולי באמת עדיף שתעזבי את השירות במקום שתשפיעי על אנשים לרעה.
ודבר אחרון בגלל שנורא "סבלתי" השנה אני עושה עוד שנת שירות שנה הבאה בעז"ה!!!
זה מה שזכרתי מכל הדברים שכתבת!!!
אז בנות מסר בשבילכן- לכו תעשו את השנת שירות הזאת או השנתיים זה תורם כ"כ הרבה לכם וכמובן שלעם ישראל!!!!