היום הוא יום קשה להתיישבותמרדכי

בס"ד

זהו היום שאנחנו, המתנחלים, מראים לכול העולם שתמורת שוחד של 300 בתים אנחנו מוכנים לוותר על 30 בתים.

זהו היום בו אנחנו מראים שתמורת הסכמים אנחנו מוכניפ להתקפל.

זהו היום שבו אנחנו מראים שארץ ישראל לא חשובה לנו, ומה שמעניין אותנו זה רק נדל"ן.

זהו היום שבו אנחנו מוותרים על עוד חלק מארץ ישראל.

זהו היום שיקבע את הגורל לשאר ההתיישבות. כי זה לא מסתכם רק כאן, אלא זה ימשך לעופרה ופסגות, גוש שילה ולמעלה לבונה, לגוש טלמונים ונווה צוף. לקדומים עינב ואיתמר. בכולם יציעו לנו עוד יותר בתים ואנחנו נסכים להתפנות ובסוף יווצרו אומנם גושי התיישבות גדולים, אבל נרבה אזורים שוממים.

אנא ה' הושיע נא! 

התחברתי... אובז'יי!!
ריבונו של עולם-הגיע זמן לגאולה!גאהלהיותיהודיה
זה היום שבו כדאי שתהיה קצת עם ענווה לעומת הרבניםאווזה.

הצדיקים שלנו.

זה היום שבו כדאי שתבין שאתה לא הבנאדם שהכי מבין בארץ.

זה היום שבו פשוט לא תגיד את דעתך.

אנחנו הולכים למאבק, למחאה, אבל לפי הוראת הרבנים. נכום, גמאני מאוד לא מסכימה עם מה שהלך פה. גמאני לא חושבת שצרך לוותר על ארץ ישראל בשביל חלק אחר בארץ ישראל. אבל זהמה שהרב החליט, והרב הוא זה שמוביל את המאבק, והתושבים הולכים לפי מה שהוא עושה,

אז מי אתה, אדון מרדכי, שתגיד אחרת?

ועוד אצלך זה מסתכם בלהיד. אתה לא עושה עם זה כלום. בוא!! תראה שאכפת!! תעשה!! תפעל!! יה ועדיין צריך שם הרבה נוער. לעזןר, לארוז, לנקות, המון.

אבל לא. בשבילך זה נחשב מספיק לשבת ליד המלדת ולהגיד כמה שהרבנים לא צודקים.

שיבוסם לך. רק שתדע שככה אתה לא עוזר אפילו לא בקצת,

וסתם מוריגד את הכבוד של העם בצורה נוראית.

כל טוב.

איפה את רואה שיצאתי נגד הרב?מרדכי

בס"ד

אני לא כתבתי שום דבר כנגד הרב מלמד, ואני דווקא מאוד מעריך אותו, רק שהפעם אני חושב שהוא החליט החלטה לא נכונה (כן, כולנו יכולים לטעות לפעמים).

ואני לא אבוא לעזור לבושה הזאת. אני רואה הבוקר את התמונה הזאת ומתבייש

אם אותי היו באים לפנות מהבית, לא משנה לי אם הסכם או לא הסכם, אני לא הייתי מביא לאותו כלב שבא לפנות אותי קפה. בעניי זה נראה גועל נפש! אם הם יראו שזה כ"כ לפנות את ההתנחלויות (ואפילו מציאים להם קפה חם) אז למה שהם לא ימשיכו במדיניות הזאת של ההרס?

ולגבי הרבנים -

אני הולך על פי דעתו של הרב דוב ליאור, כך שיש לי על פי לסמוך ואני לא חולק על הרבנים אלא אני הולך עם הדעה הזאת.

מרדכי- התחברתי לכל מילה סתם אחת

באלי להרביץ למיש'ו. בוכה

הרב ליאור הביע דעתו על ההסכם של הרב מלמד?אליקאליק
כן -מרדכי

בס"ד

ואי חתיכת סתום.שיפקה

הכתובת הזו היא צינית לחלוטין.רואים שלא היית שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואתה משו בלהביא ציטוטים ומראה מקומות.בקיצור-אתה אחלה במחשב מול כולם.

שיפקה, תירגעי,ענבל

בס"ד

יכול להיות שהוא טעה אז מותר להעיר לו בצורה יפה.

ותאמיני לי שכל מה שהוא אומר זה גם מה שהוא יאמר לך בפנים...

ככה שלא, הוא לא אחלה רק במחשב.

את יכולה להגיד "אתה טועה, הכתובת היא צינית"

אבל במילים נורמליות.

אני מניחה שהוא הביא את זה מהתקשורת ואז מובן למה הציגו את זה באור כזה.

הפילוג הוכיח את עצמו מצוין בהיסטוריהגב ההר

בזכות הפילוג, בזכות תחושות של העם שאין להם כח להקשיב לגורם רבני אחד(ושגם הרבנים יתאחדו פעם), אז אין לנו בית מקדש, ארץ ישראל לא בידינו...

קצת היסטוריה, אתה יודע שהיו 4 קבוצות בתוך ירושלים בתקופת בית שני שנלחמו למען א"י, ומה נשאר מזה, נשרפו כל המחסנים, אנשים פגעו ברכוש של האחד בשני, כאשר מדברים על רבע מהאוכלוסיה שנרצחה במרד הגדול ברומאים, מחציתם היו ברעב, ובגלל מחלוקות פנימיות.

אז אולי פעם אחת, כמו שאורה אומרת, תסכימו להשפיל את עינכם, תחשבו פעמיים, שפגיעה ברכוש, פגיעה באנשים, רצח אופי. ממש לא יוביל אותנו לניצחון בעם.

מה שיוביל אותנו לניצחון, זה קודם הקשבה לדברי רבנים, שלא תרמסו יהודים סתם, במלחמה על ארץ ישראל. 

אני מאוד מצטער, שאני נאלץ להגיב למרות שלרוב איני נוהג כך

אני אחתום בפתגם ידוע:

"תפסת מרובה - לא תפסת"

אחדות - זו האפשרות!אליקאליק
אני האחרון שיהיה מהנערי גבעות..אנונימי (פותח)

(לא שיש לי איתם בעיה חס ושלום..)

אבל אני בכל מקרה חייב להגיד את דעתי...

מרדכי כתב בסדר גמור!!!! הוא לא השמיץ אף אחד ובסך הכל כתב את דעתו, במיוחד שיש לו על מי לסמוך,

אורה?!, מי קבע שהוא זה שלא מקשיב לרבנים?? הוא מקשיב לרב ליאור, ואת מקשיבה לרב זלמן (והוא אף הוסיף שהוא מאד מעריך את הרב זלמן, כנ"ל אני למרות שאני לא מסכים בכלל עם המהלך שהוא עשה....)

תגידו, לעוד מישהו זה מזכיר את המהלך של כפר מיימון??? הנוער נאבק, אבל חבל לו על הזמן, מועצת פשע היא זאת שבסופו של דבר תעשה הכל מאחורי הגב של הנוער...

חובה לראות את הסרט מרגלים, על מועצת יש"ע.. שאנשים יקומו מהחלום המתוק שלהם ויבינו באיזה מציאות אנחנו חיים...

שנזכה למלכוות בית דוד השלימה!!!

בעעעעעעעעעעעערעותי=]

לא יכולה יותר!!!!נמאס לי כבר מכל העסק הזה!!!! 

כל פעם מחדש אותו סיפור, וחודשים אחרי שזה יעבור הנוער עוד יתבחבש עם עצמו...ואז יפיקו לקחים...עד הפעם הבאה. די!!!! למה נערה קטנה ומסכנה(אני לצורך העניין... ) לא יכולה להיות סגורה על עצמה?!?! 

ב"ה שהר' ליאור הוא הרב שלי ואין לי את הדילמה הקשה שבה הרב שלי מכריע למשו שאני לא יכולה בשום אופן להסכים איתו...

אוווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר לא יודעת מה לחשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~ סורי על הבלבול והחפירות....מקווה שהבנתם מזה שאני באמת באמת כבר מבולבלת...~

בואי נשאל למה את לא מסכימה עם הרב דוב ליאור?מרדכי
מרדכי-העם איתך!!שושי!
עבר עריכה על ידי שושי! בתאריך ו' תמוז תשע"ב 16:33

בושה!!,

אי אפשר לחשוב לאן הגענו!!!ומה יקרה הלאה...

ואם כל הכבוד הראוי לרב-בתור מי שנלחם-יש לנו זכות להתנגד ולשבת ולהגיד בושה!!

(אומנם לא לצאת נגדו, אבל לא אומר שבסמכותו כרב הוא לא יכול לטעות-אם הקב"ה היה רוצה שנתפנה כך מרצון-ארץ ישראל לא הייתה מובטחת לנו!!היא הייתה נתנת להם יישר!!

אבל לאן הגענו-הםיוצאים, ככה, מבלי להתנגד!!

ומה יקרה בפעם הבאה-נבוא להלחם?להתיישב?..

בושה!!!

"באהבה ננצח"?...---עכשיו הכל מובן!!!כשאוהבים אותם, ונותנים להם כל מה שהם רוצים-ככה אנחנו ניראים!!!

ממש לא מתפנים מרצון!!אווזה.

מתפנים מאונס!! מכפייה!!!

אתם צכים ליות שם כדי להבין מה זה.

אני לא אוהבת אנשים שכל המאבק שלהם מסתכם בלשבת מול המקלדת ולכתוב כמה אנשי שכונת האולפנה טועים, כשהם אפילו לא באים לשם!!

תבואו, תראו את המשפחות, ואח"כ בוא נראה מי מעיז להגיד שזה היה מרצון..

ואם את לא באים תבלמו את הפה שלכם. אוקע?

הגיעו. ומה קרה? הם חטפו מכות מהאנשים של בית אלמרדכי
כי אם אתם נלחמים על בתים של אנשים,אווזה.

תבדקו קודם שהאנשים באמת רוצים את זה.

מחר כולנו הולכים להתבצר בבית של מרדכי, הולך?

בואו בהמוניכם.

ככה בערך זה נראה.

מלחמה על א"יאנונימי (פותח)

אנו נלחמים על א"י ולא על בתים של אנשים מסויימים וחוצמזה רצו להכנס לבתים שתושביהם עזבו כבר

די לבלבל במוח סבבה?!שמשון ר

אני היייתי שם אתמול והיום והתושבים לא נראו יותר מידי מבואסים, הם הלכו כמו ילדים קטנים ועזבו את הבתים. ומה קורה שחברה מחליטים להרים מאבק נורמאלי? מפוצצים אותם מכות, יענו, יסמניקים שבאים להעיף אותך מהבית, אסור לך להרביץ לו, אבל חבורה של אנשים שבאים למחות על הפינוי, פתאום מותר להרביץ להם נכון? פתאום מותר להרביץ לבנות ולהוריד לאישה נשואה את הכיסוי ראש נכון? ולמה זה, כי אתם מפחדים שיראו יהודים "אלימים" ולא "יפי נפש" כי זה לא היהודי שאנשים רוצים לראות, אתם רוצים להראות שיהודים הם על שלא מוכן להאבק על העקרונות שלו כי מתי שיש מלחמה, אנשים פחות אוהבים אותך...

בואו נבהיר רגע משהו-ענבל

בס"ד

לא כל מי שכותב בפורום עבודתו מסתכמת בכתיבה בפורום!

"אני לא אוהבת אנשים שכל המאבק שלהם מסתכם בלשבת מול המקלדת ולכתוב כמה אנשי שכונת האולפנה טועים, כשהם אפילו לא באים לשם!!"

אורה, במקרה מקרי ביותר, מרדכי דווקא כן היה שם וכך הרבה מהכותבים כאן.

אני כל הזמן רואה שאומרים "די לשבת מול המקלדת! בואו באמת!"

אתם חושבים שכל מה שהם עושים זה לשבת מול המקלדת?!

אז אתם טועים ובגדול.

יש אנשים שעושים גם את זה וגם את זה.

אה ואגב, גם אם לא באתי לשם יש לי כל זכות להביע דעה ולך יש כל זכות להעיר לי אם אני טועה.

אבל להעיר יפה ולא במילים כאלה ובטח לא בטונים כאלה (אני יודעת שאני לא שומעת אבל אפשר לנחש).

כל כך נכון!!ממש מרגש!ש.מאפושו!
היום הוא יום קשהפיתה פיתה

אתם כועסים.

ועם כל הכאב שלנו,ויש הרבה כאב.אנחנו גם צריכים להתמודד איתכם.

לא שואלום אותנו מה דעתנו.תוקפים אותנו.מזלזלים.

גם לנו יש כאב.

קצת הערכה לא תזיקמרדכי

בס"ד

אותם בני נוער היו יכולים לשבת בבית שלהם ולצחוק עליכם איך אתם מתפנים ועוזבים את הבית המרווח שלכם לקראווילות מתפוררות שבידכם איזה הבטחה מסכנה שיבנו לכם בתים... עלאק... כמו שבנו למופני גוש קטיף... בסרט הזה כבר היינו.

במקום זה הם באים לשם כדי להלחם לכם על הבית!!!!

מה שאתם לא עושים. במקום להתנגד אתם מביאים למפנים שלכם קפה. איפה ההגיון? אם אותי ח"ו היו זורקים מהבית הייתי עושה הכל על מנת להשאר שם גם אם זה ללכת מכות עם מי שבא לפנות אותי, על הבית שלי אני אלחם. ואנחנו נלחם גם על הארץ שלנו! על א"י.

זה כבר לא הבית שלכם -

אתם הרי התנפנפתם ועזבתם אותו, אז באו בני נוער שלהם כן אכפת ובאו להלחם במקומכם. ובמקום להעריך אותו אתם יוצאים נגדו. בושה וגועל נפש!!!!!

ואני יודע שאני תקיף, תתמודדו

חבר'ה חבר'ה!!!תיפי

נכון זה מאוד קשה וכואב!!!!

אבל תזכרו!

אלא אחים שלנו!!

שמגינים עלינו!!

ונלחמים למעננו!!!

אז נכון שלפעמים הם נופלים (סליחה על ההתחסדות ) אבל תמיד צריך לזכור אתזה!!

אם יבוא לפנות אותי מהבית זה לא מה שישנה לימרדכי

בס"ד

אז מה עם הוא "אח שלי" - אח שלי לא יזרוק אותי מהבית.

ואני אתנגד והשתמש בכל האמצעיים העומדים לרשותי בכדי לשמור לי על הבית גם אם אותו מפגר שבא לפנות אותי הוא אח שלי.

אני זוכר את הגרוש. אני זוכר איך באנו לבקר בבית מלון של מפוני כפר דרום את קרובים שלנו איך הם ביקשו ממנו לשלם את המחיר לאותו אחד שזרק אותם (הוא גר בעיר הקרובה אלינו). ברגע שמדובר בבית שלך את גם פתאום תשתני ותלחמי עליו עד הסוף

אני יודעת ואני ממש מסכימה עם זה!!תיפי

אני יודעת שזה פצל"ש נוראי אבל....

אני נורא רציתי ללכת לפינוי בגבעת האולפנה (שלא רציתי שהוא יהיה!! והוא גם לא היה),להרגיש מזה!

להלחם על הבית שלך!

על הארץ שלך!

לא לתת!!!!

אבל מצד שני אני כ"כ כ"כ אוהבת את צה"ל!!!!

אז אני חושבת שאם אתה בא לפינויים ואתה כבר רואה שסתם בא לך לעשות דווקא למדינה,אז עדיף שלא תבוא!!

צריך לבוא לפינוייים רק בגלל המטרה ולא יותר מזה!!!

להלחם אבל לזכור...מי הם החיילים האלה!!

מרדכי!! קצת הערכה לא תזיק!!אווזה.

אתה הרבה יותר מתקיף. אתה שפוט מגעיל לאנשים שנלחמו על ארץ ישראל.

אם עוד היית מאחד מהבני נוער שכמו שכתבת באים להלחם על הבית, עוד איכשהוא היה לך תזכות לדבר.

אבל הדבר היחיד שאתה יודע לעשות זה לשבת מול המקלדת שלך ולכתוב את זה.

וזה הבית שלנו בריבוע. גם אם עזבנו אותו, וממש לא מרצון או התנפנפות כמו שאתה קורא לזה, הוא הבית שלנו. ואנחנו, בניגוד אליך., נלחמנו עליו. בגוף, בנפש.

ותאמין לי שהמשפחות האלה עושות הרבה יותר ממה שאתה חושב למען ארץ ישראל. תעריצו אותם. באמת.

ואני כ"כ מסכימה עם תחיה. המשפחות האלה גם ככה קשה להם. הם לא עשו כלום לאף אחד, ובטח שלא לכם. תתמכו, תעזרו, תחבקו.

איפה אתה היית בכל השבועיים של העיר אהלים, שכמו שאני מבינה כן הייתי בכבוד שלך לעשות? רק להגיד ססמאות אתה יודע.

אנחנו, בניגוד אליך, חיים את הססמאות האלה. של "יוצאים בלב שבור אבל בראש מורם". כמה שאנשים פה אמרו שאלה רק ססמאות, אנחנו גם יודעים לחיות את מה שאנחנו אומרים. וזה הדבר שאתה לא יודע לעשות.

את היית שחטפתי מכות מהמשטרע במאבק על הבתים?מרדכי
בס"ד

היית שרצו לעצור אותי שלוש פעמים ביומיים?
לא נראה לי.

והייתי מגיע גם עכשיו, אבל עקב סיבות אישיות שזה לא המקום לפרטן לצערי נבצר ממני להגיע
אז אם אתה לא מגיע ולא יודע מה בדיוק הולך שם,אווזה.

עדיף שתשתוק.

רבותי!!תיפי

נא לא לריב!!!!!

לכל אחד יש דעה שונה אבל תתיחסו בכבוד אחד לשני!

אני יודע טוב מאוד מה הולך שםמרדכי

בס"ד

אני מקבל שיחה או הודעה כל כמה זמן ממה שקורה שם.

ומה יש לך להגיד על הטענות הראשונות שלי?

יכול להיות,אבל זה לא כמו להיות שם במציאות!תיפי

ולא, אני לא שופטת!

אני רוצה להגיד משהוידיד

יש פה אנשים שלקחו סרט וזה ההוכחה שלהם. אומרים להם משהו אז הם אומרים "תיראה את הסרט "המרגלים"" גם אני יכול לעשות סרט ולהמצאי מה שבא לי הם מראים תסרט בצורה לא נכונה שבסך הכל זה סרט! מה הם עשו הם נגיד לקחו את הרב אבינר והראו שהוא צוחק עם החיילים.

ושבעזרת ה' לא ניראה עוד עוול כזה וזה תיהיה הפעם אחרונה.

נ.ב ושלא תחשבו שאני מזלזל בכל הנערי גבעות, אדרבה הם עושים עבודת קודש ובלעדים אני לא יודע מה היה.

עוד משהו. מורדכי למה אתה חושב שהםידיד

הביאו להם קפה. אני לא הבנתי ולא יודע מאיפה הבאת תתמונה הזאת,(שניראה לי שהיא היתה צינית). אבל הם ממש לא יתפנו מרצון. הם יתפנו בלי אלימות!! שום בן אדם סימפתי לא יפנה את הבית שלו מרצון.

והפעם במקרא הספציפי הזה ויקשו שלא יהיה אלימות ויש בזה היגיון הם בסך הכל פיחדו שיקרא מה שקרא בעמונה ויותר מזה, ששם היה ממש סכנת נפשות. 

ומה רע בסכנת נפשות?שמשון ר

להיות בצבא מותר להיות נכון? למרות שזה מסוכן, אז למה אי אפשר להיליחם על א"י גם אם זה אולי יעלה לנו במחיר חיינו?

ולפי דעתי זה ממש זילזול בחיילים שמתו לכבוש את יוש שלא מוכנים להיפצע כדי לשמור על מה שהם מסרו את הנפש עליו....

הבאתי את זה מדף הפייסבוק של ה"מאבק" על השכונהמרדכי

בס"ד

וזה מה שכתוב שם:

"אתם יכולים למנוע את הרס הבתים שנבנו כחוק! לא עוד משפחות וילדים חסרי קורת גג!"

ואין עכשיו שם קשר למרגלים ולרב אבינר

בוא נגידדאץ

שבלקבל אסמסים יש תרומה חשובה למאבק על ארץ ישראל..

אבל במילחמה אתה כובש שטח ומציל אחרכך את החיים שלידיד

כולנו. כאן אם תפעיל אלימות כלפם זה לא מה שיעצור ת'פינוי. אלה אתה מפעיל אלימות כאות מחאה ושאתה לא מוותר על שום חלק מארץ ישראל. כי את השוטרים לצערנו אי אפשר לנצח! הם יותר כוחות מאתנו יש להם יותר אמצעים מאיתנו, כמו סוסים בגובה שלוש מטר, וכו'.

מצטערת שאני נאלצת לעשות את זה אבל...ענבלאחרונה

בס"ד

אנשים פה עברו כל גבול.

השרשור ננעל מכיוון שהוא כבר הפך להיות מריבה אחת גדולה וקטנוניות עוד יותר גדולה.

כל מי שאמר על משתמש כלשהו שהוא רק יושב מול המחשב שידע שרוב המשתמשים עושים גם במציאות ושיפסיק לשפוט אנשים שהוא לא מכיר.

חבל שאני צריכה לנעול את השרשור.

אגב, גם אני מאוד התחברתי

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך