שלום לכל חברי הפורום וחופש נעים לכולם (לכל אלה שעדיין בלימודים- אל ייאוש! אוטוטו גם אתם יוצאים)...
חברה שלי נוסעת בע"ה עוד מעט לחו"ל (לונדון) וחשבתי להכין לה מכטוס (מכתב+מטוס=מכטוס).
מה כדאי לכתוב לה חוץ משחצים/תשבצים?
כל רעיון ייתקבל בברכה..
שלום לכל חברי הפורום וחופש נעים לכולם (לכל אלה שעדיין בלימודים- אל ייאוש! אוטוטו גם אתם יוצאים)...
חברה שלי נוסעת בע"ה עוד מעט לחו"ל (לונדון) וחשבתי להכין לה מכטוס (מכתב+מטוס=מכטוס).
מה כדאי לכתוב לה חוץ משחצים/תשבצים?
כל רעיון ייתקבל בברכה..
גל=]~ מכתב אישי שישמח אותה 
~ סודוקו
~ בדיחות... גם פנימיות
בהצלחהה (:
ממליצה על מכתב אישי, אם את בקטע של מתנה, אני קניתי לה ספר (חברה ממש טובה, וספר שאני יודעת מה דעתה עליו..)
ונראה לי הדבר הכי כיף- הבאתי לה מעטפה עם כל מיני פתקים בפנים, כאשר על כל פתק כתוב מתי לפתוח אותו..
'לפתוח ביום חמישי טו תמוז..' 'לפתוח לפני הטיסה חזור' 'לפתוח בבוקר אחד בשבוע השני..'
וכ'ו..
ובתוך כל פתק לרשום לה מש'ו (מן הסתם את מספיק קרובה בשביל להיות יצירתית ולעת מה ישמח אותה..)
זה אחד הדברים המשמחים והמצחיקים!
אגב, לא צריך דברים מפוצצים, אני נניח קשקשתי לה שם...'בוקר טוב! לילה טוב! בתאבון! יומקסים! יומאושר וכ'ו..'
בס"ד
את יכולה לקחת אבן מא"י (!!!!!!!!) ולהוסיף איזו ברכה נחמדה.אבל זה בעיקר תלוי בבת עצמה.
בהצלחה![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים