בנות- מה אתן עושות כשמישהו נרדם עליכן באוטובוס...?bingo
קונים סמארטפון (הסבר בפנים)נעיםנעים
יש אפלקציה של שעון מעורר שמחוברת לgps ומעירה אותך שאתה מגיע ליעד
פשוט בנות לא מתיישבות ליד בניםשמני כחותם

בס''ד

פשוט בנות לא מתיישבות ליד בנים  ובנים לא מתיישבים ליד בנות וכך זה מונע הרבה בעיות צניעות והרבה אי נעימות!!!

בואו נקפיד על זה כולנו !!1

אני מתיישבת גם ליד בנים!!תהילול

סליחה למה שאני יעמוד כל הנסיעה?!

מזה הדבר הזה??

ולשאלה.. זה עוד לא קרה..

אבל או זזים קצת כדי שזה לא יהיה לו נוח...

או קמים לשניה כזה ויושבים בחזרה

במקרה כזה גם אם התיישבו - לא לקום!מרדכי

בס"ד

כי אז זה עושה יותר נזק מהמצווה.

אם בן מתיישב על ידך חפשי איזה זקן שעולה לאוטובוס ולפנות לו בהתלהבות את המקום

להקדים לקום לפני התחנה שאת צריכה לרדת בה.

בכל מקרה-

מלכתחילה לא כדאי להתיישב על יד בני המין השני ועדיף לעמוד.

זה אחת הסיבות שאני מעטת ליסוע באוטובוסיםשמני כחותם

בס''ד

אני שונאת גם ככה ליסוע באוטובוס-מעדיפה טרמפים...

אני יודעת שגם בטרמפים יש בעיה לכן בד''כ אם אני רואה שיש 2 בנים באוטו אני משתדלת לא לעלות...

אני עושה את ההשתדלות שלי וה' עוזר

נו באמת..ארלט

ברור שעדיף אוטובוס על טרמפים. אפילו אם ירדמו עלייך...זה לפחות לא מסוכן

^^^גאהלהיותיהודיה

בס"ד

בן-מונעת את זה מלכתחילה ולא מתיישבת ליד בנים.

בת-משתדלת לא לזוז עד לתחנה שלי.(אם זה בן-ערוני אני משתדלת להעיר אותה בכניסה לעיר כדי שלא תפספס את התחנה שלה.)

ואי, קרה לי...*חזרזיר*

ובגלל שהאוטובוסים אצלנו הם של שעה+

ואני בד"כ עולה באחת התחנות הראשונות, אצלי תמיד אין את האפשרות להתיישב ליד בת, אם יש מקרה כזה זה כאשר באחת התחנות עולה בן ומחליט לשבת לידי... ואז אני שמה עליו עין עד סוף הנסיעה.

בכ"מ- מה עושים?

פעם אחת פשוט הערתי אותו! (אם כל הכבוד לזה שהוא ישן, ממש לא באלי לזה שתשים עלי ראש...)

ו..מוסיפה שאלה- מה עושים כשמתיישב לידך בן, והוא יושב לך ותופס מקום, רגלים פתוחות וכ'ו, ואת מצטמקת (עם רגלים סגורות) ומנסה כמה שיותר להתרחק ממנו...

(היתה איזה נסיעה, שהבחור יושב לי אשכרה רגל על רגל, חצי מהנסיעה פשוט הייתי על החלון, והוא לא מבין את הרמז, אר!)

חזרזיר- העם איתך!!talr123

אתמול ישבתי ליד איש שמן, שלא מספיק שגם ככה אינלי מקום, החצוף פותח את רגליו ומתרווח, ומדבר בפלאפון. אני יושבת לי בצד עם רגליים צמודות חצי באוויר.. בסוף הוא קלט..

ואני בעד להקים עמותה נגד בנים שמרגישים שהספסל שייך להם!!!!! מי מצטרפת?

שמעתי סיפור...אנונימי (פותח)

איזה בן נסע באוטובוס לאילת או משהו ונרדם בהמשך התישבה לידו חיילת.. באמצע הדרך הוא מתעורר ומגלה שהוא נשען לה על הכתף ונזל לו ריר... על הכתף...

מה הוא צריך לעשות????????????

בסוף הוא פשוט "זז מתוך שנה" לצד השני והמישך "לישון" על החלון עד שהיא ירדה......

לא שהבנות הם בסדר גמור בקטע הזה..ארץ יקרה

קרה לי לא פעם ולא פעמיים הפוך..(שאיזו אחת לא נתנה לי מקום..)

אפשר תמיד לשבת במושב ליד המעברמושיקו

ותלוי איזה בן/בת יושב לידך, אם הוא נראה חשוד עדיף לעמוד כל הנסיעה..

חחחח חזרזיר קרה לי אותו דבר רק עם בנות..רק אלוקים

כמה פעמים, פעם אחת זה היתה איזה רוסיה זקנה, פעם אחת כמה חרדיות שרצו להתחיל איתי ותקעתי את הראש בחלון.. (הן דדוקא הבינו את הרמז.. )

ופעם אחת זה היה איזה חיילת שלא יודע למה דדוקא בחה לשבת לידיי אז ראיתי סרטים כל הנסיעה..

אבל בכווולם לא ישנו עלי רק נגעו  בי ופתחו רגליים ..

שמים תיק באמצעאנונימי (פותח)
גם לי...אסור להתייאש

גם לי זה שבן התיישב לידי והתרווח ואז מישהי מהאולפנה שלי שישבה מולי (באוטובוס עירוני) ביקשה ממנו שיזוז והוא התחיל להתווכח איתה... מה עושים כשזה קורה???

הוא חוצפן, אין לו שום זכות להתנהג ככה.ender13

ואים אין כח להתווכח פשוט לומר ולזוז משם בלי להכנס לוויכוח איתו.

אולי בעתיד הוא יפנים.

ממנושי104

חח מה אני יכולה לעשות ? העיקר שישן טוב ..

[בד"כ זה חיילים , אז בכייף , הם צריכים להשלים שעות שינה , וטוב שנוח להם סתם.

אם זה סתם אדם אז יותר מפריע לי , אז כזה מנערים את הכתף וזזים קצת .. אם הוא לא מבין ת'רמז , אז שיהנה .. אין מה לעשות

אבל לרוב אני כן משתדלת לא להתיישב דווקא ליד בנים , בד"כ זה שהם מתיישבים לידי - או שאין מקום ..

ותפארת - קורה לפעמים , אם זה ממש נורא , אז בועטים קצת באלגנטיות והוא אמור להבין

או שתוקעים מבט ..

ברור שלכתחילה אני לא אתיישב ליד בןbingo
אבל קודם כל- הרבה פעמים מתיישבים לידי ואני לא חושבת שזה יפה לקום. ואם אין מקום אחר וזה אוטובוס עירוני אני כן אתיישב ליד בן (וגם אז אני אדבק לצד השני) אבל תכלס זה קורה, וממש מביך אותי לזוז או לקום...
ובטרמפים? כשמישי מנקרת עליך (עם ריר..) גמאזמרווין42

תקום????

חח... מזכיר לי משו.אובז'יי!!

פעם נסעתי באוטובוס, והתיישב לידי בן.ואז הוא התחיל לנקר כזה...

קיצר, כולי כזה מצטמקת... ואז הראש שלו התחיל לנטות לכיווני. ואני כולי מזיזה ת'צמי קדימה בבהלה, והראש שלו נכנס ברווח שביני לבין המושב, אז הלכתי עוד קדימה...

כל הנסיעה ישבתי על קצה המושב, מצומקת ואומללה...

וחברות שלי ישבו ליד והתפוצצו מצחוק XD

אני מתעצבנת על הבנים האלה שמתיישבים ליד בנותמעפר אני באה

כשיש מקום ליד בנים באוטובוס! מה ניראה להם??

והכי חמוד הבנים החילוניים שמחפשים מקום באוטובוס וכשם קולטים שאת דתייה הם יעמדו ולא ישבו לידך!! איזה חמודים!מוציא לשון

ניזכרתי שפעם אחת איזה בן אחד ישב לידי והיה לו ריח של סיגריות. כל הנסיעה כמעט נחנקתי! ואיך שהוא פתח רגליים.. חיכיתי כל הזמן שהנסיעה תיגמר!!עצבני

זה הפלוס בלנסוע בחברה שרוב נוסעיה הם חרדים מרדכי

בס"ד

מראש לא מתיישבים לידך בנות... 

אצלי קרה שכן!מושיקו202
זה יוצא מן הכללארלט

שלא מעיד על הכלל

לאדון מרדכי וכל ה"נפרדים"-*#&למה?!*#&

קודם כל, ברור שמלכתחילה, יושבים ליד אדם מהמין שלי ולא מהמין השני, ואז נמנעות הרבה בעיות. (למרות שכמובן לא הייתי רוצה שבת תזיל עליי ריר, אזמה שלפי ההלכה זה בסדר..)

אבל מה לעשות- שלא כל הקווים נפרדים! ובניסעה ארוכה אני לא אעמוד רק מפני שאין מקום ליד בת...

אגב, דבר שכזה קרה לי בנסיעה בקו נפרד (חרדי/כשר)- שכמובן לא אשב בו ליד גבר חרדי בשום אופן! רק מה? מסתבר שגם אין להם מודעות לצורך של בנות לשבת בנסיעה בינעירונית ארוכה!

אני כל הנסיעה עמדתי, רק בגלל שהמאחורה (איפה שהבנות)-היה עמוס לעייפה בנשים וזאטוטים ולא היה מקום לקיסם (ובטח שלא בשבילי). ומקדימה? ובכן, מקדימה- התרווחו להם בחורים צעירים וגברים מזוקנים בניחותא, אחד בכל ספסל...ולא טרחו לשבת יחד כדי לפנות לי ולעוד 4 בחורות צעירות מקום ישיבה...מבינים?!? אז עם כל הכבוד לאוטובוסים "כשרים"- אני מעדיפה לסיים נסיעה בחיים! ולא ליפול על מי שעומדת מסכנה לידי, רק כדי לא לשבת על יד גבר!

חוצמזה, שבאוטובוסים "מעורבים", אני מתיישבת ליד המעבר ומפנה מקום אם עולה אשה. אבל כבר קרה לי לא פעם, שהאשה תפסה מקם אחר, ובלי שום אזהרה- התיישב על ידי גבר. מה אני אמורה לעשות? לקום?  פעם ניסיתי לבקש מאוטו גבר מדובר שייתן לי לעבור והוא לא קם או משו, אלא פשוט סימן לי לעבור ברווח (הלא קיים!) בין הספסל שממול לבין הרגליים שלו-קיצר, עדיף לשבת בקט ולחכות שהוא יירד.

בעניין שלokey

הקווים הכשרים (עלק כשרים...כמה כשרים אמיתיים כבר יש?...) את צודקת..ה' ישמור בגלל בעיות של צפיפות ישבתי בנסיעה של כמה שעות במדרגות משל האוטובוס וכל הנסיעה נקרתי.. וכל שנייה מישהו יורד אז צריך לקום.. היכ בעסה..

קרה לי פעם שאישה נרדמה עליחית הברזל

זה היה בחורף ואני הייתי עם פליז... התכווצי בתוך עצמי (אל תשאלו איך הצלחתי), ותוך שניה הראש שלה קרס... והיא התעוררה, אני חזרתי למצב הרגיל והמשכתי בשגרה...

ויש בעיה רצינית שאנשים לא רגישים לדעות של אחרים, ואני נוסע בקוים שבהם יש נוהל כמעט ברור, גברים ליד גברים ונשים ליד נשים. (וזה לא קו מהדרין), ולפעמים קורה שהאוטובוס מלא ואז יש חריגות...

לגברת למהמרדכי

בס"ד

לא אמרתי לך לעמוד כל הנסיעה, אמרתי שזה מה שאני מעדיף לעשות.

חוץ מי זה שכפי שכתבת אפשר למצוא כמה וכמה פתרונות. לשבת מראש על יד אישה או אם לראות אישה להציע לה לשבת וכו'...

לוקחת בקלותעם הנצח!

אני לוקחת את כל הדברים האלה בקלות

אח"כ יש לי מה לספר כשמספרים פאדיחות בשבט!!

אני גם עומדת אבל בגלל שזה יותר נוח ליבדמייך חיי
אצלי...אאלעד

אם למישהי אין מקום, ויש לידי פנוי אני פשוט קם. אף אחת לא צריכה להפגע בגלל שאני מקפיד על ההלכות שלי...

ואל תחשבו..לפעמים זה קשה.. לדוג' אחרי "משמר" של לילה שלם נסעתי ירושלים-באר שבע..אחד הארוכים! 

איזה חיילת הגיעה ולא היה לה מקום לשבת..אז קמתי. היא כזה ניסתה להגיד לי "לא צריך" וזה.. אבל היא ישבה בסוף

איך אבא שלי אומר? "על עקרונות משלמים, לפעמים מחיר גבוה אפילו"..

מקווה שהכתף שלי נוחה.הרהור
לא קרה לי אף פעם,אני לא יושבת ליד בנים באוטובוס..numb

וואו,, הייתי מעירה לו ואומרת לו, באסה אבל אין מהנערה0

לעשות... חוץ מזה שאם קורה שאני מתיישבת לי בן, בד"כ אני מחפשת קודם בנות אבל אם אין מה לעשות נסיעה ארוכה או משהו כזה, או שהוא מתיישב אחרי לידי, אני ממש שומרת מרחק מצטנפת לצד שלי, ולא נותנת לו להתקרב...

אז אין מצב שהראש שלו מגיע אלי..

פעם הייתי בטרמפ(חברה מקדימה אני מאחורה)אבודה!

ובאמצע הוא העלה 2 בננים...אז הלכתי הכי הצידה וזה דרך עם מלא עיקולים(הרי הגליל וכאלה) אז הם כל שניה נפלו עלי עם כל כובד משקלם...ואז היה עיקול לצד שלהם ותפסתי את עצמי חזק...מה הם לא יכלו לעשות ככה?

ולמה בחחים לא ראיתי בנים יושבים עם רגלים צמודות?

לבן שישב באמצע אין איפה להחזיק-תחשבי על זה.alezish
מה לעשות רוצים מקום צעיר רענן

מעירה אותו ומעיפה אותו ממני!!!ישראלית בנשמה!

חחחחחחחחחח....

יש לי מליות סיפורים על זה!!!!!!!!

תמיד בטרמפים הבנים מפסקים את הרגליים כמו פעורים...ללללללל

והבנות מצטמקות להם.. בנים לא יודעים לשבת בלי לפסק את הרגליים....

ללללללל-ממש לללללא!אאלעד

אל תדברו על טרמפים!

בגלל בנות בטרמפיאדות מבודדות הפסדתי את הטרמפים הכי טובים שהיו לי!

יש לי כלל. לא משאירים בת בטרמפיאדה לבד. אז כשמגיע טרמפ ישר הבית ואני נשאר עם הבת-זה אחד המבאסים!!

סיפור חזק, לוידע אם הוא אמיתי...אדם אחד

איזה אחד דתי ישב באוטובוס, והתיישבה לידו אחת חילונייה, ונרדמה עליו....

הוא חשב מה לעשות, בסוף הוא לקח את התיק שלו, ודחף בזהירות בין הראש שלה לכתף שלו...

אחרי כמה דקות היא התעוררה, התרגשה רצח מזה שהוא שם לה כרית, והדביקה לו נשיקה....

חחח... נקרעתיי... נערה0
חחחח חזרזיר קרה לי אותו דבר רק עם בנות..רק אלוקים

כמה פעמים, פעם אחת זה היתה איזה רוסיה זקנה, פעם אחת כמה חרדיות שרצו להתחיל איתי ותקעתי את הראש בחלון.. (הן דדוקא הבינו את הרמז..  )

ופעם אחת זה היה איזה חיילת שלא יודע למה דדוקא בחה לשבת לידיי אז ראיתי סרטים כל הנסיעה..

אבל בכווולם לא ישנו עלי רק נגעו  בי ופתחו רגליים ..

חבר שלי טוען(אחרי שתשמעו גם אתם לא תאמינו)הוא פהalezish
עבר עריכה על ידי לך דומיה תהילה בתאריך י"א תמוז תשע"ב 02:32

[עריכה: בלי רווחים מוגזמים בבקשה. לטובת ציבור הגולשים...]

בפורומים מדי פעם.

פעם הוא נסע מירושלים הביתה באוטובוס, בקיצור מתיישבת לידו בחורה-אולפניסטית הוא כזה מופתע מה היא מתיישבת לידי, טוב בסדר, הוא כזה נרדם, נופל עליה-היא דוחפת אותו-מתעורר לא מבין מה קרה שוב נרדם נופל עליה ככה כמה פעמים, עד שכשהיא דחפה אותו פעם אחת הוא התעורר והבין מה קרה והלך אחורה מהפדיחות.

הוא יורד מהאוטובוס רואה אותה יורדת באותה תחנה והולכת לפניו-לגיטימי זה התחנה שרוב הדת"ל יורדים בה, בקיצור מגיע הביתה רואה אותה ליד הדלת היא כזה שואלת אותו תגיד אתה אח של פלונית אלמונית, הוא כזה אומר כן מפודח, ואז היא אומרת לו

בקיצור היא אומרת לו אני באתי אליה לשבת

קפץ לי-ואז היא אומרת לוalezish

אהה... באתי אליה לשבת..

זה היה אאווווווווץ!!!!!!

חחחח מסכןן...באמת אאוץ'בדמייך חיי
אהבתי... פדיחותתתתתתתתתת......ארץ ושמים
חבר שלי טוען שהוא עלה על אופנוע טרמפ --<יוני>

בס"ד

והוא פחד אז הוא החזיק בנהג כל הדרך ואז בסוף הוא גילה שעל האופנוע נהגה בת..

לא יודע אם הוא חרטט אותי או שלא..

.....-משה ר-
עבר עריכה על ידי שדרותי בתאריך י"ט תשרי תשע"ג 13:09

הוא בטח חירטט,זה סיפור ששמעתי מיליון פעמיםחנה צוריה
כל פעם ממישהו אחר...
פחחח...הרגת אותי!!!בל"חית

אאלעד- צצצצצצצצצצצצצדיק אחד!!!!!!!!!ארץ ושמים
שכוייח גדול, אלעדארלט
לי היה פעם מקרה!דאץ

ישבתי בספסל האחרון עם החמישה מושבים בנסיעה לירושלים,

ממשום מה היינו רק איזה 5 גברים וכל האוטובוס מפוצץ נשים.

ישבתי ליד החלון ולידי ישבה איז אישה אחת והיא נרדמה וניקרה לכיווני.

כל הנסיעה בערך חיבקתי את החלון...

גמלי היה מקרה!!קיפסה

פעם ישבתי ליד חיל והוא נירדם עלי והתחיל לצאת לו רוק מהפה....

בעעע....איזה מגעיילל זה היה!!

סליחה אדוני?! אני צריכה לרדת..אנונימי (פותח)
ככה=]
האאגל=]

צורחת עליו שיקום ממני... [;

וברצינות , מעירה אותו ומסבה את תשומת ליבו לכך .

בחיים לא קרה לי, לא נראה לי מישהו היה מעז חבל.מתו"ש

יש פתרונות מגניבים שד (מה שכן קרה לי זה שנרדמתי ואמרתי למי שלידי אם הוא יכול להעיר אותי במקום מסויים )

בכל מקרה, כמה רעיונות:

- להפעיל שעון מעורר בפלאפון ("ברשותך, אני לא אפעיל נודניק, אני ממלאת את התפקיד הזה טוב יותר..")

- להעיר אותו ב"פסטט.. סליחה, אפשר להציע לך כרית?"

- לשים עליו את הראש להרדם חזרה

- להתעטש בקול גדול כשכל הגוף רועד וכשהוא קופץ לעשות "ברר הנהג מקפיא אותנו.. לא חושב ?"

תהיו יצירתיות!!! זה רגעים נחרטים

הולך לישון גם? <צ>לך דומיה תהילה
אני בכללי שאני עולה לאוטובוסokey

אם אני רואה ספסל עם אישה אז לא אשב.. אבל אם אשב ומישהי תבקש לשבת לא אסרב....  ואם תרדם עליי אעשה תנועה אלגנטית להעיר אותה.

יה"ר שלא נגיע למצבים האלה...

נסעתי במוצ"ש מגדרה לירושליםמישהי=)

ואז התיישבתי ליד איזה שמן אחד שלא שמר כ"כ נגיעה וזה, הייתי צמודה למעקה, כמעט נופלת והוא ממשיך..

פשוט כנראה לא הספיק לו מושב אחד..

בטרמפ האחרון שלי נרדמה עלי מישי-מרווין42

אז שמתי את התיק עלי וכל פעם שהיא התחילה לנקר לכיווני הקפצתי לה את הראש לכיוון השנישד..... הייתי מת מעייפות - אבל לא יכלתי להירדם בגלל זה...

כל הנסיעה הייתי ב'כוננות תיק'- כדי שלא תהיה 'כוננות ספיגה'...

הייתי גם ממש מסריח (אחרי שבוע טיול רצוף...... אתם יכולים לחשוב לבד...........חושף שיניים) והטרמפיסט האחר ממש נגעל ממני, אז לא היה לי נעים להצטופף איתו (ישבתי באמצע), אז הייתי די מעוצבן כל הנסיעה...

בסוף התחלתי להקפיץ לה את הראש באגרסיביות... זה לא עזר... להפך.......   עצוב

לפחות היה מערכונים של הגשש ברמקולים... נחמה פורתא...

מה זה "לנקר" באוטובוס?ארלט
זה לישון ולהתעורר כזה..בדמייך חיי

ליפול עם הראש ואז פתאום את מתעוררת...כאילו,את לא לגמרי רדומה

לילדות התמימות של הפורום-tx,rxukyi

אני לא כותבת בד"כ, אבל הפעם השתגעתי כשקראתי את התגובות הסלחניות שלכן לבנים שנמרחים עליכן. אם מישהו היה מתחיל ללטף אותך היית מתייחסת באותה צורה? אז למה כשהוא שם עלייך ראש (יעני נרדם) זה בסדר? או כשהוא יושב עם רגלים פתוחות ונוגע לך ברגל? הרבה פעמים גברים מנצלים את הבורות והתמימות שלכן כדי לגעת בכן בלי שתרצו. אל תאפשרו את זה!!!

אחת שיודעת מניסיון.

קפץtx,rxukyi
עבר עריכה על ידי tx,rxukyi בתאריך י"א תמוז תשע"ב 14:40

אני לא יודעת אם זה מה שצריך לעשות..פצפונית

אנל'א אומרת כלום.. מחכה שהוא יתעורר או שאני זזה באי נוחות קצת כדי שהוא לא יתעורר אבל כן יזוז ממני ובכללי אני מעדיפה לשבת לבד.. לא לשמוע חפירות מבנות ולא שיירדמו עליי בנים או ייבהו בי..

ויש לציין שאני היא זאת שנרדמת בד"כ.. ולכן יושבים ליד החלון

אם אתם מדברים על אוטובוסים כשרים-דינוחה

כתוב בלשון נקבה אך מתייחס גם לגברים...

מקדימה הכל נפרד ויפה. יש רק בנים. מאחורה יש גם בנים וגם בנות, ולא כל מי שנוסע בהם הוא דתי...

אז ככשהאוטובוס מתמלא יושבים בחוץ עד שרואים איזו אשה מתקרבת, ומפנים לה את המקום (אם היא רואה את זה היא תשב לידך- כי את פינית לה את המקום!) ואין מצב שאני נותנת לבן לשבת לידי. זה עוד לא קרה לי (חוץ מפעם אחת באוטובוס תוך עירוני שפיניתי מקום ישר לזקנה אחת וישבתי מול אחותי, ואז איזה שמן התיישב בערך עלי... אמרתי לאחותי שאנחנו צריכות לרדת תחנה לפני איפה שהיינו צריכות, זה לא היה באמת רחוק אבל היא התעצבנה עלי

מה אתם אומרים?אאלעד

אם אוטובוס מהדרין נוסע ברוורס, צריך להעביר ת'בנים אחורה ות'בנות קדימה?

בחיים לא קרה לי שמישהו שם עליי ראשahr

אם אתם רוצים לישון -יש לכם את החלון.. בכייף תינשנו עליו

ואם אתם בצד השני תפלו לאוויר

אתם לא חייבים לשבת ליידי!

תמיד קורה לי שבן יושב ליידי הוא פותח רגליים אז גם אני פותחת רגליים..

לא קרה לי שמישהו נרדם עליי ואם זה כן יקרה לי אני יזוז או שאני יעיף אותו כזה עפ האצבע

מכירים את זה שאתה נוגע בבנאדם עם האצבע והוא זז לכיוון שאתה דוחף ואז חוזר אלייך? וזה מתוך שינה

כאן מתחילות כל בעיות התקשורתתלתלי כסף

למה כאן? כי אם משהו לא נעים לי, אז למה שאני לא אטפל בזה? ואם זה קשור למישו אחר, אז למה שלא אומר לו את זה? כן, ברור, זה פדיחות, אבל אולי משהו יכול להשנות בעקבות זה!

דוגמא? פעם לקחנו טרמפיסטים. הרבה. בנים. חזרו מטיול בטח כמה ימימ, כי הריח... שלא תדעו. חורף. אי אפשר לפעור חלונות. אז במשך 20 דקות ארוכות התלבטתי, ובסוף הסתובבתי, ומתוך ואהבת לרעך כמוך, אמרתי להם מה דעתי, ושיתחשבו בפעם הבאה...

לא ברוראנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי yossi1986 בתאריך י"א תמוז תשע"ב 13:45

מה עושים לאדם כזה

מה עושות?אנונימי (פותח)

מורידות לו סטירה?

זה לגיטמי בשביל להעיר

------------------

גינדי

הרב אבינר ענה:ב.ש.

שדוחפים אותו קצת וכשהוא מתעורר אומרים "אופס סליחה..."

חח..אנונימי (פותח)
אם אני ארדם על מישהיאלישע בן אבויה

בס"ד

הייתי רוצה שהיא תעיר אותי. ואם אני ישן חזק, אז בכח (ואם מאיזושהי סיבה לא נעים לה לגעת בכוונה במישהו אפילו אם הוא ישן עליה, אז שמישהו אחר יעשה את זה).

לא קשור, סתם משהו משעשע: פעם ישנתי ממש חזק באוטובוס והנהג היה צריך לטלטל אותי בכוח בשביל להעיר אותי. לקח לי כמה שניות עד שהבנתי איפה אני. היה משעשע.

חחח היום נסעתי מאיפשו' לאיפשו' ואז ישבתי ליד איזהחייבס"ית

זקן שמן כזה וכל הנסיעה הוא לא הפסיק לשיר 'תורת ה' תמימה..'

והוא שר כילו לא סתם זימזם כזה.. איי נקרעתיי

וואי...נקרעתי ממכם.. Tehilla*

ב"ה אפעם לא נרדם עלייי בן..(עדיין...)

אבל בתור אחת שנוסעת בטרמפים (הרבה) לא תמיד יש לך כח לדפוק חשבון אם זה בן או בת..העיקר להגיע הביתה.

ברור שלפעמים יש בנים...(או יותר נכון גברים) שלא נעים...אז אני לא יעלה..

אבל אני יוצאת בקריאה נרגשת לכל הבנים (בעיקר לאלה שנוסעים בטרמפים)-

אם התיישבתם ליד בת או שבת התיישבה לידכם, אין צורך לתפוס מקום של 2 מושבים, אנחנו גם נהנות לשבת בנחת במקום להצטמק כל הנסיעה בקצה של המושב...קחו לתשומת לבכם!

נראה לי שאני מכיר אותו...מרווין42
חח..טוב התלבטתי אם להגיב או לא...אבל שפכתם אותי...בל"חית

וזה גירה אותי גם...

חח..זכיתי (ואני אומרת זכיתי כי זו חוויה..)  כמה פעמים שירדמו עלי שני המינים...

אבל היתה פעם אחת, שעליתי לאוטובוס באחת התחנות הראשונות,

והתיישבתי ליד החלון כהרגלי...

האוטובוס התמלא לאט לאט ונותרו כמה מקומות פנויים,

אחד מהם היה לידי...(לצערי?! )

ו...תנחשו....כן כן, התיישב לידי חייל, דתי, מאוד קרבי, שהיה נראה כאילו חזר ממלחמה אחרי מיליון פזצט"א..

לא קמתי, גם כי הוא התיישב כ"כ מהר שלא היה לי זמן להתלבט וגם, כי היה עוד פווול זמן לנסיעה...

אז פשוט הצטמקתי ונדבקתי לחלון....

לא הספקתי למצמץ והוא פשוט נחרררר!!!ישנוני

ממש כך - מסכן חח... עם הרובה והתיק הענק, כולו בוץ!!!

עליייייי!!!! כן..עליייי!!!! חחח....

בהתחלה לא ידעתי מה לעשות עד שהאוטובוס חרק ועצר בפתאומיות...ופשוט עפנו קדימה...

ואז הוא התעורר..מן הסתם..

אחרי כמה שניות ששנינו נרגענו מהמכות שחטפנו...

הסתכלתי עליו..כולי מצוחקקת, ושאלתי אותו..."תגיד, סתם שאלה, מה היית עושה אם חייל היה עולה לאוטובוס,

אחד שנראה כאילו כבש את אוסטריה, כולו בוץ, ונרדם עליך שניה לפני שאתה מגיע לאירוע מאוד חשוב?!?!

מעיר או לא מעיר?! "...חחחח..תוך כמה שניות הוא קלט והתנצל...וכמובן שעשיתי את זה בצחוק,

אז הוא לא נעלב...ואפילו זרם..

ואז החלפנו מקום..כדי שהוא יוכל להירדם, ואני אוכל להתנקות...זהו!

סליחה על החפירה...לא יכולתי לצמצם...

חחח..איזה קורעת! יש לך אומץ!Tehilla*
מקסים!!תלתלי כסף
זה מזה מפחיד לשבתתיפי

ליד החלון ואז בן מתיישב לידך!!

מילא אם את בצד של המעבר אבל ליד החלון-זה שיא המלחיץ!!!

לא מכוונה ח"ו של לשפוט אבל אני מעדיפה שהוא יהיה דתי!

זה מרגיע אותי.

ומה זתומרת שמישו נרדם עליך??

פשוט נשען ונרדם?!

זה מזה מפדח

לא נשען ונרדם. נרדם ונשען.אני77
אני משתדלת לא להתיישב ליד בן...ענבל

בס"ד

אם בן מתיישב לידי ונרדם אז סביר שהייתי מצטמקת לחלון למרות שיש סיכוי שהייתי מעירה אותו ומבקשת ממנו לזוז.

בכללי משתדלת פשוט לא לשבת ליד בנים (חוץ מבנים מאוד מסוימים ולא ניכנס לדיון על זה אבל גם אם הבנים המאוד מסוימים האלה היו עייפים לא הייתי יושבת על ידם..).

קרה לי...טוויל השאקלית

פעם אחת נסעתי ברכבת נסיעה של איזה שעתיים!!!

קיצר רק עליתי בתחנה הראשונה.. של הרכבת...ועלה לידי איזה חייל הוא ניראה  ג-מ-ו-ר!!!  כולו שפוך עם עניים אדומות  שיא הרחמתי עליו (היו לי באותה תקופה שתי אחים בצבא..)

קיצר אחרי 3 דקות הוא נרדם(עלי...) עכשיו שיא ההתלבטי מה לעשות בסוף זזתי כזה שיא הבעדינות הוא לא התעורר זזתי עוד קצת (יותר חזק..) והוא לא התעורר ממש ממש רחמתי עליו אז עזבתי אותו .....

ואז בתחנה האחרונה (אחרי שעתיים שינה שלו (עלי ...)קמתי כזה בעדינות הוא התעורר בבהלה  ושאל אותי איפו אנחנו עניתי לו.... (בנס בדיוק זאת הייתה התחנה שהוא היה צריך... )פתאום הוא כזה קלט שכל הזמן הזה הוא ישן עלי והוא כאילו היה דתי..(חתיך... קורץ..) אז הוא כולו כזה סליחה.. יאו אני מצטער... תקשיבי אני מזה מצטער...

חזרנו מפעילות עכשיו, לא ישנתי כל הלילה!!! ואני כזה כולי מגמגמת זה פסדר (הוא חצי שעה בערך התנצל פתאום אני קולטת את אח שלי שהוא גם חייל ברכבת ישן ואני כזה רצה מעירה אותו ואז החייל שישן עלי עושה לי כזה מה את מעירה אותו? אנחנו ביחד היינו בלילה בפעילות את לא רואה שהוא שפוך ואני כזה זה אח שלי... ובסוף התברר שהחייל שישן עלי בא אלינו לשבת וזה היה שיא הפדיחות כל השבת  הוא התנצל!!!

אחרי שנה החייל התארס עם אחותי בל(אח שלי הכיר בנהם בגלל זה גם הוא בא איילו שבת..)!!1 קיצר סיפור ארוך אבל מצחיק כל שבתשאחוית והוא אצלנו  אנחנו מסטלבטים עליו  שלפחות הוא היה גיסי שנרדם עלייקורץ!!!!!!

וואו! מגניב! נשמע קצת די הזוי....ישראל כהן

אבל גדול!

לכו תנסו להעיר חיילים!!!!!!!!!!!!!1הקסם השחור

פעם ישבתי באוטובוס, וכשהוא התמלא התישב לידי חייל שאחרי לא יותר מחצי דקה- נרדם!
אמנם אני לא גבוהה, אבל גם נמוכה אני לא, אז כל פעם שהראש שלו נטה לכיוני התנמכתי כדי שהוא לא ישען עלי...

אבל משום מה לא הפריע לו להוריד את הראש ממש למטה...

באיזשהו שלב הייתי צריכה לרדת אבל המצב היה כזה-

הבחור ישן חזק, אוזניות בc הווליום באוזניים, אני בפנים ואני שומרת נגיעה...

אני עושה כזה "סליחה, חיל?...אני צריכה לרדת..."

אין קול ואין עונה....

"סליחה?..."

"חחחררררר!!"

אז החייל שישב במושב שלפני מסתובב אלי ואומר לי- "מה הבעיה שלך? תעשי לו ככה!" ונוגע בחבר שלידו עם האצבע, כדי להראות לי איך מעירים..., נו מה? אמרתי לו שאני לא יכולה...

והוא, כמו אידיוט, לא עוזר לי!!!!!

אז איזה זקנה מהספסל בתור השני התחילה לצרוח בקולניות "חיילצ'יק!! הבחורה רוצה לקום!!! אתהלא רואה?? נו, תתעורר!!!"

וכל האוטובוס מסתכל....עד שהחייל הואיל בטובו לקום!!!!

הבעיה, הערתי אותו מוקדם מידי, ועמדתי פווול זמן במעבר...

כל החבר'ה פה, שיודעים שהם הולכים להירדם בנסיעה, יש לי המלצה בשבילכם, תבררו איפה מי שיושב לידכם צריך לרדת ואם אתם יורדים אחריהם תשאלו אם הם מעדיפים שאתם תשבו בפנים... זה לא נעים להעיר מישהו שלא מצליח לקום גם מטרקטור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחרי מספר פעמים שזה קרה לי...לוחמת תמורות
עבר עריכה על ידי לוחמת תמורות בתאריך י"ב תמוז תשע"ב 14:53

בס"ד!

אבל תמיד עם חיילים...

פעם נרדמתי על חייל, והתעוררתי בכניסה לירושלים כולי מסמיקה... אבל בכלל לא טוב שבחורה תרדם באוטובוס, אם זה אפשרי...

ועוד כמה וכמה פעמים חיילים נרדמו עלי, ו"מסכנים, הם בטח מתים מעייפות..."- לא היה לי לב להעיר אותם.

אבל סתם בחורים, אם הם יתיישבו לידי וירדמו עלי- אני אזוז במקום, ארים את היד"לסדר את המזגן", אפעיל מוזיקה כאילו שמישהו התקשר אלי, אדבר בטלפון בקול רם, אעיר אותם כי "אולי אתה צריך לרדת",  אקום כי "נראלי אני צריכה לרדת" וכו' (תלוי בסיטואציה, כן...)- ואדאג שהם יתעוררו. אבל שוב- חיילים לא, כי הם בטח מתים מעייפות... אין לי לב להפריע להם... אז אני אשב ואשתוק עד שנגיע לתחנה הסופית או עד שהם יתעוררו..

גם בטרמפ (מוכר) קרה לי... בחור מהיישוב (לא מוכר) שנרדם עלי... אז זזתי כזה באי נוחות וחבר שלו שישב בצד השני העיר אותו...

ובכלל אני משתדלת לא להתיישב ליד בנים, אבל אם מישהו מתיישב לידי- אין לי ברירה, אני נצמדת לחלון... והכי מעצבן (קרה לי פול פעמים) שעליתי לאוטובוס, וכל המקומות הריקים הם ליד בנים. נסיעה של שעה, ואני עומדת, ומתעצבנת. היו מאחורה נניח 5 בנים שיושבים לבד, 4 מתוכם נראים חרדים... ראיתי שהסתכלתם עלי,אז קומו ותפנו לי מקום, ותעברו לשבת ליד הבן שמאחוריכם... הרי אם אני אתישב לידכם תתעצבנו עלי, וגם אני לא רוצה בזה...

סיפור מתוק- עליתי על אוטובוס, ויש מקום רק ליד בנים (מילא הדתיים, זה לא נוח לשנינו אז שנינו נצטמצם, והסיכוי להטרדה נמוך יותר..אבל לחילונים אין מודעות שמפריע לי שהוא צמוד אלי) ... אז אני כזה סוקרת את האוטובוס במבט של בחורה שמבינה שעכשיו היא תעמוד כל הנסיעה...אני קולטת שני בחורים דוסים מסתכלים עלי, ואחד לוחש משו לשני, ופתאום קמים שניהם, אחד מהם קורץ לי כזה ומחווה לי ביד שלו משהו, ושניהם מתישבים כל אחד ליד בחור אחר... פינו לי ספסל

איזה חמודים[=^^שפילבלעע

אצלנו ההסעה היא גם חלק מהתחבורה הציבורית  אז אנחנו מפנות ספספלים בשביל בניםD:

לגמרי הזוי!!!טוויל השאקלית

כן ישראל זה ממש הזוי אבל תאמין לי יש לי ובמיוחד למשפחה שלי סיפורים הזוים פחד!!!

במיוחד סיפורים איך אחים שלי הכירו את החתן\כלה שלהם..(כולה 4 אחים נשואים אבל פסדר!!!)

אוי זה מפחיד!!! אבל יש לי מזל שאני לא נוסעת בקושיהודושה
לי קרה שנרדמתי על מישהי/אנונימי (פותח)

בס"ד

לאחר שיעור רכיבה, באוטובוס לא הייה מקום, אז התיישבתי ליד מישהי, נרדמתי, והעירו אותי בתחנה הנכונה ><

זה מפדח ברמות.

זה קרה לי פעמיים, אותו מקרה, אותו אוטבוס

אחת חילונייה סטודנטית, השנייה חיילת.

מזל שהייתי אז ילד קטן וחמוד בן 11

בנחישנות אך בעדינות תוקעים לן מרפק...פליקס(=
שמעתע שזה האביר הכי חזק אצלל בנות... שירדם לצד השני מצדי, לא עלי...
מעירות אותו!!!ש.מאפושו!אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך