כל מי שמגיע לשלוח מסרון לפונ3'ה או אלי...
שכוייח ענקי לפנינה !!!!!!!! כיפאק היי !!!:p
שכויח ענק לכפרגניסט על היוזמה,
אז את מי נראה?![]()
בעקבות דברים שונים, שיחות ומחשבות. תהיות ומסקנות יש לי בקשה לכל חברי הפורום היקרים,
לשים לב קצת יותר לגבולות דת ומסורת.
ולא רק לגבולות במדוייקים, גם כמה סייגים חשובים.
בנים-בנות.
להשתדל לא להתערבב יותר מידי. ולא להיסחף לכל מיני התנהגיות ומשחקים שסתם מציקים.
ואם מעירים לכם- שמו לב להערה. היא לא באה סתם. כנראה שמפריע פה משו'..
שנזכה לתרום ולעשות לשם שמיים!! אשרייכם עמ"י צדיקים!!
אתם משוגעים?!
אם נבוא להתנדבות אז נפספס את הגמר!!!!!!!!
(סתאם..... אולי נבוא...)
כפרגניסט..בס"ד
...סתם.![]()
אשריכם!!
זה היום הכי טוב לצאת...הכל שומם..נראה לי אפילו אין שוטרים
אפשר לדבר עם הכביש!
*חזרזיר*לצערי, לא אוכל להגיע..
אבל אתם פשוט - מדהימים!
שיהיה בהצלחה..
יוכל להגיע.. זה יהיה מעניין 
יהיה לנו נחמד לדעת מי בא,
אז מי שבא> פליז שירשום לי/ לכפרגניסט מסר. בשניות אלו, סבבות?
מרדכי
כפרגניסט..ליל"ט לכם!
לאיזה מהם אתם מתכוונים?

יעל נעם אח שלי

מבצע נוג"היסט מביא אח/ות!
רשומים כבר 2!
שאין לכם מושג באיזה סרט היא חיה היום בבוקר,
ובאיזה צורה מדהימה היא ארגנה, והסתדרה עם הכל!
שה' יברך אותך! מדהימה! 
חזרזיר-כאילו את לא עשית כלום...
נקצר את זה ל"שכוייח לכל הפועלים למען ההתנדבות
"
חוץ מלתמוך בכל העוסקים במלאכה ולפרגן (כי זה באמת מגיע להם!!
)
באמת לא עשיתי כלום!
יישר כח עצום לכל העוסקים במלאכה!
שה' יברככם!
בס"ד
שכוייח לכל העוסקים במלאכה!
איך היה?![]()
על היוזמה ועשייה, רעיון שלו, וביצוע שלו!
צ'כוייח!![]()
מרדכיהיה פשוט טוב!!
אתם זורמים ברמות, שפיצים, ובקטע של לתת לכל דבר שזז!
אין, באמת שאין עליכם!
(התגובה נרשמה בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד. היא מיועדת לבנים ולבנות כאחד
)
אני הקטנהרק שבסוף הייה קצת הרבה מבאס אבל בנות!!אין עלינו!!!!!!!באמת!!!
שכוייח על השטיפה!
וד"א- כשהלכנו לקנות חולצה ירדתן בכוונה לידנו מהרכבת..נכון? אז סליחה שלא הכי התיחסנו אליכן ופשוט ברחנו...
זה זותכתם לעשות הכל, אבל ירדנו מהרכבת כי אמרו - בוא נלך ביחד איתם, ודפקתם לנו כאלה מבטים... המדרכה של סבא שלכם? פשוט תגידו שאתם רוצים ללכת לבד - זה בסדר, אבל באנו ביחד, אז חשבנו שזה גם החלק השני ביחד, זה אכן היה לא יפה...
זו לא היתה הכוונה בכלל ואם המבטים שלנו היו מוזרים אז סורי... באמת שרצינו ללכת איתכם פשוט חשבנו שאתם לא תרצו לבוא איתנו כי בהתחלה כולם רצו למרכזית...
פשוט לא נראה לי היה לכם כיף ללכת כולם ביחד עד למשביר החדש, לחכות שאיתמר יקנה חולצה ולחזור לפיצה..
היתה כאן אי הבנה אחת גדולה...לא היה עניין לאף אחד ללכת לבד..פשוט חלק הלכו לכאן וחלק הלכו לכאן!
לידע כללי-יש כמה אנשים שלא אוהבים לנסוע באוטובוסים/רכבת.
בכל אופן מי שנעלבה. ממש סליחה!
ועוד משהו [עריכה]:
לפני שמסיקים מסקנות, שאנשים פה מגעילים וכדו' כדאי לברר בדיוק מה המקרה, אחרת יהיו כל מני מסקנות שגויות...!
אני אין לי בעיה לא ללכת אתכם, אבל גם אמרתם לנו "למה ירדתם?!" בקיצור, תחשבו גם על זה, לא נעלבתי באמת, זה רק היה מוזר ומעצבן בגלל עוד משהו שהיה בגלל זה אבל הוא ממש לשון הרע, אז פשוט... תנסו גם לחשוב על זה... אני למשל לא יודעת שומדרך ללכת ולא היה לי מושג בכלל אז הלכנו אחריכם אבל אתם רצתם כאילו מישהו רודף אחריכם אז יאאלה דברו, לא סכימנו כלוום ופתאום אתם רצים והם מאחורה רוצות שנחכה להם, אז תחקו רגע, נסכם, וזהו.
לא אמרתי שלא טעינו..אבל מכאן ללהסיק מסקנות כאלו מוגזמות??? יש מרחק עצום!
זה מה שקורה שלא מבינים אחד את השני..
התחלנו ללכת, וראינו אתכם נוסעים. מגניב.. אבל אנחנו באמצע המרוץ לחולצה.. מתוך עיקרון לא נוסעים אז הולכים מהר..
בגלל זה היה מוזר כשירדם, כאילו- אתם כבר נוסעים, אז למה ירדת מוקדם??
וברחו- יש אנשים שהולכים מהר [נכון מוזר??] וחוץ מזה היה עניין להסדיר את עניין החולצה כמה שיותר מהר..
ככה שזה לא שרצו כי ברחו מכם- רצו כי מיהרו.. [עוד סיבה לפרצופים המוזרים כשירדתם- לא נעים להריץ אתכם עכשיו..]
אי הבנות. סיבת הסיבות לתקלים.. בעע..
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.