4 כוסות קמח מלא (70% האוורירי בוואקום)
שקית אבקת אפיה
כוס ושליש שמן
חצי כוס מים
4 כפות סוכר
ללוש הכל אמור להיות גושי וקצת מתפורר לפירורים לחים... אם לא מספיק לח להוסיף קצת שמן ומים (עד כוס וחצי שמן ו 3/4 מים גג סה"כ למתכון כולו)
הבהרה- קשה לעבוד עם הבצק (לא ניסיתי לשים במקרר) לכן אני עושה את הרולדות מכדורים קטנים יחסית לא מחלקת לגושים גדולים כמו בדר"כ. עם מרגרינה..
הולך עם מילוי של ממרח תמרים+טיפה יין+קוקוס+אגוזים מעוכים+קינמון ומעט ציפורן או ריבה ואגוזים או שוקולד ואגוזים... בהצלחה!!! 
)
)
