תראו,אני אוהבת את אמאשלי מאוד והכל..אבל ההורים שלי לא דתיים(אמא שלי מסורתית),ואני כן...אני דתייה חזקה....לא מזמן התחלתי ללכת עם חצאיות ממש ארוכות..ותחתיות ,חולצות בסיס..והכל,ועכשיו אמאשלי לא מוכנה שאני אשים חולצות בסיס..למה?כי היא לא רוצה שאני אהיה פנאטית....אבל מה איכפת לה?זו הדרך שלי!ומאוד קשה לי להסביר לה למה כי היא חזקה בדעתה..זה מאוד קשה,מאוד מאוד קשה לי ככה.........שכל הזמן מעירים לך שאתה לא בסדר ..זה מתסכל,גם בכללי המשפחה שלי לא מקבלת את זה אוףףף..ניסיתי כבר לדבר איתה מיליון פעמים אבל זה לא מוביל לשום מקום...איך היא באמת תקבל את זה?מה לעשות?
מה עושים שאמא שלך לא מקבלת את זה שחזרת בתשובה?בדמייך חיי
כמה דברים -מרדכי
בס"ד
א. דבר ראשון ממש ממש כל הכבוד לך ואני מאחל לך הצלחה בהמשך הדרך הזאת וש-ה' יהיה בעזרך!!!!
ב. תקחי את אמא שלך לשיחה בת ארבע עיניים (אולי כדאי לשבת במרום שאתן אוהבות או סתם בבית על כוס שוקו חמה, העיקר שתהיה אווירה טובה) ותנסי להסביר לה את הדרך שלך שזאת הדרך שאת חושבת שטובה לך. ושהיא תגיד את דעתה אל תסתרי את דבריע בכעס אלא תעני לה בנועם ותסבירי לי לעומק כל שאלה שיש לה.
ג. אם היא לא מבינה אותך, פשוט תקומי ותגידי לה (עדיף בכמה שפחות חוצפה) שאם היא לא מקשיבה לך ולא רוצה לדבר איתך את גם לא תקשיבי לה (אני חושב שבענין הזה כיבוד הורים לא חל כי הם בעיקרון אומרים לך לעבור על ההלכה ועל מה שאת מקפידה)
ב"הצלחה בהמשך הדרך!!!!
לגבי ג.שואף לאור
כיבוד הורים לא חל לגבי לשמוע להם אם הם רוצים שבניהם יתנהגו בניגוד למה שציוותה התורה,אבל מעבר לזה כמדומני שהשיח בעניינים האלו גם צריך להיות בצורה של כיבוד הורים ומתוך כיבוד הורים(זה לא אומר שצריך להסכים,בדיוק להפך אסור להסכים לעשות איסור,אבל השיח והדיבור צריכים להיות כמדומני עדיין מתוך כיבוד הורים מלא).מה גם שמבחינה מעשית לדעתי זה בודאי זה רק יעזור ויראה את יופיה של התורה.
אמיר -מרדכי
בס"ד
אני חושב שזה מסוג הדברים שאם ההורים שלך אומרים לך אותם אסור להקשיב להם (כמו שאם הם אומרים לחלל שבת) אבל כדאי לבדוק את זה, ואני ינסה לבדוק את זה מחר בבוקר (בלי נדר)
כמובן כמובן שעדיף מלכתחילה לדבר בנועם ובדרך ארץ כלפי ההורים (בכל זאת הם ההורים שלך)
זו הכוונהשואף לאור
זו כוונתי (לגבי שאסור להקשיב),אסור להקשיב להורים אם הם רוצים שבנם יעשה איסור או יחיה בצורה המנוגדת לתורת ה' וכדומה,אבל השיח מולם עדיין צריך להיות כמדומני מתוך כיבוד הורים .
אסור להקשיב להם, זה לא אומר שמותר להתחצף כלפיהם,אני77
גם לא בעניין הזה.
הוא לא אמר שמותר להתחצף אליהם...ענבל
בס"ד
כולם פה הבהירו שאסור להקשיב להם בענינים כאלה אבל לא צריך להתחצף אליהם.
מרדכי-מתנחלת קטנה=)
היא לא חייבת להקשיב להם, כי הם אומרים לה בעצם לעבור על ההלכה אבל היא כן חייבת לכבד אותם, להתנהג מולם בענווה אבל להמשיך בדרך שלה גם אם זה לא מוצא חן בעיניהם....
ולבחורה מבית טוב- המון המון בהצלחה!!!
לשנייה לא אמרתי שלאמרדכי
צודקarielish
עם הורה אומר לעשות עבירה אסור לעשותה את זה לומד ים מהפסוק :"איש אימו ואביו תיראו ואת שבתותי תשמורו..." אבל צריך להגיד את זה מאוד בעדינות
אחותי, תדברי איתי...כיפה סגולה
תדברי איתם...אדם אחד
תסבירי להם בעדינות, ואם צריך אזקצת בתקיפות שזו הדרך שלך, וזה מה שבחרת... בסופו של דבר את קובעת לעצמך את החיים....
ממש תודה לכם..אבל...בדמייך חיי
הבעיה היא שכבר דיברתי איתה,וזה נכנס לוויכוחים איומים,לא של כעס,היא פשוט לא מבינה...היא נשארת בדעתה שלה ויהי מה!זה לא כ"כ מוביל לאנשהוא....
יכול להיותמרדכי
בס"ד
שהיא חושבת שאת לא תצליחי בזה ולכן היא מתווכחת איתך על זה כי היא חושבת אולי זאת סה"כ מחשבה של גיל הטיפש עשרה וזה יעבור לך מתישהו.
אבל-
אפ תראי לה שאת רצינית ואת באמת עושה את זה וזה חשוב לך, אז היא תשנה את דעתה
זה לא כ"כ חדש וטרי למען האמת זה כבר שנה...בדמייך חיי
אבל אתה צודק,יכול להיות שבאמת בגלל שאני עדיין בתהליכי התחזקות כלשהם ואני כל הזמן משתנה היא אולי לא התרגלה לזה..
נראה לי שאם את רוצה להיות יותר משכנעת,אני77
לא כדאי לך לומר להם שאת רוצה להיות דתיה,
אלא שאת רוצה לעשות מה שאלוקים אמר, זה נשמע יותר טוב.
אין לי כ"כ מה להגיד לך,אובז'יי!!
אבל-
, כל הכבוד!! את מדהימה!
באמת זכיתי!!תודה רבה לכולם על התמיכהבדמייך חיי
העצומה ועלהעצות המדהימות!!נקווה שבעזהי"ת הכל יסתדר בסופו של דבר 
מאת מדהימה!!!כל הכבוד לך!!!גם לי אין ממש מה להגיד>הודה גולדה=)
אבל באמת כל הכבוד לך!!!
ובאמת מעריכה אותך!!
בהצלחה נשמה!![]()
וואי מלאמלא ב"הצלחה
*גברת פילפלת*
לאיודע אבל בכל מקרה המון בהצלחה=)נומי ילדתי
חחים שלי!!!!1באש ובמיםאחרונה
יש לי כ"כ הרבה מה לומר לך, הכל באישי כמובן 
אני רק רוצה להגיד לך שאני מעריצה על האומץ!
אני לא מסוגלת.....
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים