בס"ד!
יש כמה:
לגיבוש- חוט צמר זורקים מאחד לשני ואומרים שם ותחביב... יש פוול משחקי הכרות, אם אתה מסתבך- תכתוב כאן... אפשר אחרי כמה ימים לחק עתידות, זה ממש מגבש... סתם משחקים, כמו קטגוריות... אם הסתבכת- תכתוב
רק תגיד איזה סוג של מחנה זה...אם זה מחנה שטח והבאתי לך עצות למחנה מוזיקה, אז לא עזרתי לך...
עצות- לזרום איתם, להתנהג אליהם בקצת סמכותיות והרבה בחברותיות. לספר להם עלייך- זה יוצר קשר... לשאת איתם בעול- לסחוב כחלק מהתורנות ביניהם ג'ריקאנים, לנקות איתם את השטח כשצריך, לעזור להם לבנות אוהלים... תביא גיטרה ושירון אם אתה יודע לנגן, ואם לא- תעמיד פנים שכן...וכו' וכו'.
צ'ופרים:
1.אומרים שכל 4 צעדים בא"י זה מצווה... אז תתכוננו ל (מספר מטורף של מספרים)- 956,837,346,224 צעדים הבאים!!!
2. אקורדיון, שכתוב בו (נפתח באיטיות, על כל חלק כתוב משו אחר)- הולכים, יורדים, הולכים, עולים, עולים, עולים, יורדים, הולכים, הולכים, הולכים, עולים (וכו'...)- ואז בסוף: הפסקה!
3. על משקל אקורדיון, סוגרים אותו ככה שרואים רק את שני הקצוות צמודים, ומצויר שם מסלול קצר- התחלה, מסלולון, סוף. ואז המסלול נפתח ורואים מסלול ארוך בטירוף..
4.להשכמה- סכין חד"פית עם פתק מודבק- "הקם להורגך השכם לאורגו".
5. מקל אוזניים- תכניסו את זה טוב-טוב לאוזניים: כובע, נעליים, ו-3 ליטר מים!
6. שרוכים בצבע זורח לכל ילד, שיקשרו על הנעליים, אפשר עם פתק של השם של הקבוצה או משהו...
7. אם ישנים בשטח- אז חתיכת לבד מתגלגל קשור כמו המזרון שמתחת לשק"ש- "למקרה ששכחתם"...
8. רובה מים- "הבא להשפריצך השקם להשפריצו" או לא משנה מה. העיקר משהו להשפריץ איתו.
9. פלאפון- למקרה שתתגעגעו הביתה...
10. משו רציני- נחש גומי לכל אחד והנחיות בטיחות מה לעשות כשנעקצים מנחש (יש לי הנחיות אם זה עוזר לך...)
11. קומיקס- חניך ומדריך.. החניך אומר "אין לי כוח לעלות", ומדריך מנסה לשכנע אותו לעלות, החניך מסרב, ואז מראים אותם מרחוק ליד אוטובוס- "אין לי כוח לעלות לאוטובוס"..
12. מלבן קטן מקופל לשניים, ככה שרואים את הצד העליון, , וכתוב עליו- "מאחורי ההר, 1,2,3-", ומאחורה (בחלק מתחת, שרואים רק כשפותחים- "יש עוד הר..." עם ציורי הרים בהתאם. (מקופל ככה:" 1\2/- על צד 1 את המשפט הראשון, ועל השני את השני...)
יש מיליונים, באמת... אם נתקעת- רק תבקש
ותגיד רק איזה סוג מחנה זה, ולאיזה סגנון הוא מיועד(חרדי, טחון, סגנון בנ"ע, אמריקאי, מתנחל..)