זה ישמע מפוצץ- וזה אכן פצצות... ![]()
חזה עוף ממולא בפסטו
לפסטו:
מארז בזיליקום מנוקה מגבעולים
2 כפות צנוברים קלויים במעט שמן זית
2 שיני שום
גרידה מחצי לימון, מיץ מחצי לימון ,מלח פלפל
1 כף דבש
צ'ילי בהתאם לטעם
מעבדים את כל החומרים במעבד מזון, ותוך כדי פעולה מזליפים את זמן זית
4 חזות עוף, פתוחים באמצע לא עד הסוף:
לכל חזה לוקחים כף וחצי מילוי עם שתי כפות פרורי לחם, וסוגרים כמו כיס
ציפוי- פנקו (פרורי לחם סינים) או פרורי לחם רגילים- לצפות כמו שניצל ולטגן היטב-
ב-ת-א-ב-ו-ן!!!
)
)

