http://www.inn.co.il/News/News.aspx/240966
אף פעם לא חשבתם בקו של הסיפור הזה??
[כמובן שזה ממש קיצוני ולא הורדנו את הכיפה אבל...]
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/240966
אף פעם לא חשבתם בקו של הסיפור הזה??
[כמובן שזה ממש קיצוני ולא הורדנו את הכיפה אבל...]
בס"ד
אני לא מזדהה עם הילד כי ההורים שלי לא סגרו אותי והחליטו לי הכל
אני לא מזדהה עם ההורים כי סביר שלא הייתי מגרשת את הבן שלי למרות שאני יכולה להבין אותם והסיבות שלהם אפילו הגיוניות...
עם מי אני אמורה להזדהות?
ומי שיגיד שהוא מזדהה שיבדוק קודם אם זה כי הוא במרד נעורים או כי באמת ההורים שלו סוגרים אותו...
כי רוב ההורים בעולם הם הורים טובים..
אבל הם קצת נלחצים מכל גיל ההתבגרות ובצדק. הם מפחדים שנסתבך... אבל הם עדיין קצת ב"אוובר" של חניקה...
[לפי כמה אנשים...]
יעשו שטויות שיכולים להוביל אותם למקומות רעים,וזאת מחוסר שיקול דעת ומרדנות של גיל הנעורים.שגודלים דווקא לומדים להעריך את זה
אבל שנינו כיבדנו אחד את השני.
וזה הדבר הכי טוב שקרה לי ולהם
אני לא יודע מאיזו מציאות את באה,אבל אי אפשר לאמר שהורדת הכיפה (כביטוי,שהרי את בת) היא דבר חיובי,יכול להיות שקיום המצוות שלך ותפיסת המציאות שלך באו ממקומות שהתעקמו או שלא היו ישרים מההתחלה,אולם לעצם המציאות שיהודי לא מקיים את משמעות חייו אין שום חיוב.
נראה לי שצעד של הורדת כיפה הוא הכרחי אצל בנות XD
ואני חושב שדתלשים מהציבור החרדי זה משהו אחר. זה שבבניקים!!!
דיברתי על עצם המלחמה בין עשה שלך ללא תעשה שלא ההורים...
שלחצו עליו והיה ממנו רף ציפיות מאוד גבוה והוא לא עמד בזה שבעז"ה הוא יחסור למצבו הרגיל והוא לא הראשון דב אלבוים גם היה כך
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים