חברה, תראו מה זה שהקב"ה שולט על ההיסטוריה!דני-יהונתן

ההחלטה על חורבן גוש קטיף ת"ו קרתה באותו יום שארע גירוש ספרד.

וההחלטה הסופית של ישראל מול האו"ם  על עסקת השבויים נחתמה היום, ומי נפטר היום לפני הרבה הרבה שנים?

המהר"ם מרוטנבורג שהיה אחד מהרבנים הגדולים שלנו לפני מאות שנים. מה הקשר? הוא הושלך לבית הכלא של הגויים ולא הסכים שיפדו אותו הקהילה היהודית, כדי שלא יחזרו על התופעה הזו של לשבות יהודים.

האין זה מסר להחלטה הכושלת והשגויה של הממשלה?!

הקב"ה "מגלגל חובה ליום חייב" (תענית כט א). 

אשמח לשמוע דעתכם. 

אהבתי..אבל לדעתי צריך לשחרר שבויים.אנונימי (פותח)
לא 2 גופות בעד כמה רוצחים!!אנונימי (פותח)
לפי דעתי אתה לא צודקיערגולי
נכון, זה לא נכון לעשות כזאת עסקה אבל אם לא נביא את הגופות לפה אתה מעדיף שיקברו אותם שם? זה מזעזע!! צריך להביא את הגופות לפה!! אבל לא בעד כמה רוצחים צריך לחשוב על פתרון אחר!!!!!!
*צודקת או צודק אין לי מושג מה את\היערגולי
דניאל צודקת.. (כתוב לה בכרטיס אישי שהיא בת..[= )יסכלוש2

בס"ד
גופות נותנים רק תמורת גופות.
[בקשר לחטופים חיים: צריך לתת בעד חייל 1- רוצח 1. אם החייל חוזר קטוע רגל- הרוצח מוחזר קטוע רגל]

אותך מזעזע שיקברו אותם שם (אם בכלל..).
אותי יותר מזעזע לדמין את הלויותיהם של עשרות האנשים שירצחו ע"י המחבלים שישוחררו. 

צריך לפעמים להעלות את השכל על הרגש.
רואים שהתשקורת עשתה עלייך עבודה טובה. כל התקופה האחרונה דיברו רק על החיילים המסכנים ומשפחותיהם האמוללות. מה עם המשפחות שח"ו יהיו אומללות בעתיד בגלל חטיפת בניהם? 
ברגע שאנחנו נותנים תמורה לגופות, שונאינו מבינים שלא משנה אם החטוף חי או מת- הם יקבלו תמורה. עכשיו הם גם ירצחו את גלעד שליט ח"ו. זה גם מעודד אותם לחטוף יותר. ולרצוח את החטופים.
אסור לנו לחיות רק בהווה. אנחנו צריכים לחשוב על העתיד.
מה יקרה אם נשחרר רוצחים?
הם יהיו ילדים טובים ירושלים או ילדים טובים מֱכַה? אני מהמרת על האפשרות השניה. ____________________________
אבל יש לנו בעיה אחרת: אנחנו לא בטוחים ב100% שאודי ואלדד מתים. רק ב99%. ואולי בשביל האחוז הזה, כן חייבים בפדיון שבויים?

מי מסתכל בכרטיס אשי?? אני לא משועממת!!יערגוליאחרונה
לא'ד'ת אם זה יותר מידי קשור, אבל....אש מאנשים קרים.
למדנו שיש כזה דבר שקוראים לו "האורות החוזרים" שבימים שקראו דברים טובים-קוראים דברים טובים בכל ההסתוריה. ובימים שקראו דברים רעים-קוראים דברים רעים בכל ההסתוריה.

(רשמתי בכוונה הסתוריה ולא הסטוריה כמו הרב צבי יהודה זצ"ל.)
לחוזרט אליך.נשארת חסויה
למה, מה זה משנה איך מטרגמים אט המילה HISTORY ‎ ? זה משנה למשהו? את גם כוטבת מטמתיכה במקום מתמטיקה וגולשט באינתרנת?
תשובה לחוזרת אליך ותגובה ל ITAI4דני-יהונתן
לחוזרת אליך:
הרב קוק כותב ב'קבצים חדשים' שגם בדברים כאלו של לשון, יש השגחה כללית של הקב"ה, ודוגמא קצרה לדבר מביא שם הרב קוק: לטבריה קראו טבריה על שם המושל הרומי שמשל שם שנקרא טיביריוס, ובכל זאת, חז"ל בגמרא (מגילה) דרשו דרשות על השם 'טבריה'- ללמד אותנו שמכל דבר, גם משם כזה שהגויים החליטו עליו- אפשר לבוא לתובנות בעבודת השם.

ל- ITAI4 :
אני גם מסכים שצריך לשחרר שבויים, כך אומרת ההלכה.
אך לא מחליפים שבויים מתים בשבויים חיים. גם לא בספק. ספק פדיון שבויים- לקולא. ספק פיקוח נפש (על ידי שחרור המחבלים)- לחומרא.
פסדר....בעיות-אש מאנשים קרים.
אפשר להפנות לרצי"ה זצ"ל.......
(ואנ'לא מזלזלת....!!!!!)
פחד-פחד-פחד..לחץ..יש משהו בדברים שלך..מר שמח
למי התכוונת?נשארת חסויה
לחוזרתנשארת חסויה
אם הרציה היה כותב היו פונים אליו, אבל כשאת כותבת אז תעמדי מאחורי מה שאת כותבת ואל תתחבאי מאחורי גב של רבנים אחרים.
א מסכימה ב'קטע הזה-פלספנית
בס"ד
אם אני אגיד רעיון של רב במילים שלי, אני עומדת אחרי הרב שאמר את זה, ולכן בעיות תפנו לרב ההוא.
מה הבעיה שלכם??פגזניקית גאה!
אני אסביר. הוא אמר שהיסתוריה זה הסתר- י'ה.
כאילו שהקב"ה הסתתר בכל ההיסתוריה שלנו.
הבנתם?
אם יש שאלות שאני יכולה לענות עליהם למה להפיל אותם על הרב?? <צ>
נפלאות הקב"ה..!!!!יערגולי
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך