אני יודע שאין סיבוב רשמי.. אבל מי רוצה ללכת למשהו שנארגן אנחנו???
אני יודע שאין סיבוב רשמי.. אבל מי רוצה ללכת למשהו שנארגן אנחנו???
תגיבו פה..
ותשלחו לי באישי... אולי נלך קבוצה ולא בודדים...
:תפוזית(ויהיה שם בלאגנים, סמכי עליהם....)
בס"ד
בשנה שעברה עצרו רק אחד שממש רצה ועשה הכל על מנת לעצר ועוד קבוצת בנות שמוכרות למשטרע, אבל לנו לא עשו כלום חוץ מלהחזיר אותנו לרחבת הכותל בליווי משטרעתי כבד (את חבר שלי ואותי רצו לעצור כי חבר שלי התכופף לקשור נעליים על יד ניידת והם בשכלם הירוד חשבו שאנחנו מפנצ'רים להם את הצמיגים. והיה ממש טוב בשנה שעברה!!!! 

לאברי -
נראה לי כבר מאגנים משהו, אני אנסה לברר היום.
חומש... אם בא לך להיעצר סבבה... אני ממש לא בראש של זה... תעשי מהבראש שלך.. אבל מי שלא רוצה לא יעצר...
מרדכי... תעדכן אותי בפלאפון אם תוכל... [אישי]
ואברי- אני בן...
יום רביעי , אור לכ"ט בתמוז בשעה שבע התאספות ברחבת הכותל !
הולך?
בס"ד
בשנה שעברה לא היה יותר מידי בלאגנים, רק סובבנו את המשטרע ממקום אחד למקום אחר.... את האמת היה ממש מצחיק 

בכל מקרה לא כדאי לקבוע עכשיו כיי יש עוד ארגון למשהו, שאדע פרטים אעדכן
אנשים אומרים: "הדתיים האלה, שלא אכפת להם מהמשטרה/משטרע..." תעשו משהו ברובע! גם מפגינים נוחכות וגם אין בלגאנים ובנות לא מפחדות וגם אין חילול ה'!
זה ממש לא קשור לחילול ה'!
נכון, אבל ב"ה נותנים לנו לעשות סיבושים בליווי משטרעתי (כן, גם אני שונא אותם) וזה קידוש ה'. אבל א עושים פיראטי זה יכול לעשות חלול ה' ובאותה מידה אפשר לשות ברובע ראו במנהרות (זה לא אותו דבר, אבל...)
ולגבי הבנות-גם גברים מפחדים לעבור שם, עם כל הכיסופים. זה לא סותר. ולא אמרתי שהם פחדניות. אל תכליל.
שלא נגידף אני עושה משהו נכון אבל רק אנשים אחרים אומרים שזה לא נכון, אלא שכולם (או לפחות הרוב, אם זה לא אפשרי) יחשבו על הדתיים טוב.
ולדעתי אפשר להגיע לרמות די קרובות גם בסיבוש ברובע/מנהרות שהסיבוש אינו מצווה מפורת, וקידוש ה' מצווה דאורייתא מפורשת.
חבל באמת שביטלו תסיבוש רציתי ממש להגיע
!!!
עכשיו זה יהיה אחר הרבה פחות אנשים יגיעו, ועוד ר"ח אב.... 
אני גר ביישוב שנקרא "התנחלות", אני מתנצל על החילול ה' שנגרם...
לפיך תמיד כשמה שאני עושה "יראה" למישהו משהו לא נכון- זה יהיה חילול ה'?? אם כך אין סיבה לקיומנו כיהודים! זה חילול ה'!
תעזוב אותנו עם כל הביטויים הנשלפים הללו!
מרדכיזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים