אני מסיימת שנתיים שירות לאומי בנתיבות, ורציתי להמליץ על תקן שהוא חדש בעיר. אני לא הייתי בתקן הזה, הוא מתאים לבנות עם אופי וסגנון מיוחד.
התקן הוא: הובלת ועדת היגוי בנושא תרבות במתנ"ס נתיבות
הבת שרות בעצם עובדת צמוד לרכזת תרבות במתנ"ס, (שד"א היא אחלה של בן אדם! זכות לעבוד איתה!)
ואיתה ביחד היא אחראית על כל נושא התרבות והפנאי בעיר, שזה אומר-
- צפיה בהצגות, מחזות זמר, מופעי סטנד-אפ, אומנים, זמרים וכד´ על מנת לבדוק תיאום לאוכלוסיה בנתיבות. במידה והמופע מתאים- לארגן את הגעתם להופעה בעיר. עבודה מול- תאטרון הבימה, קאמרי, באר שבע, מול אומנים שונים..
- הובלת מנוי לתאטרון 2008/9- שיווק ופרסום של מנוי לתאטרון.
עבודה מול- עיתוני הסביבה, חברות פרסום, והציבור בנתיבות וישובי הסביבה.
- אחראית על חבורת זמר- בנתיבות הוקמה חבורת זמר של האוכלוסיה הבוגרת בנתיבות, שמלווה ומנחה אותה אחד ממורי הזמרה הטובים בארץ (משהו ממש מקסים).
החבורת זמר משתתפת בהרבה אירועי תרבות בעיר. העבודה היא בעצם, לתאם את עניין החזרות,ההופעות של חבורת הזמר.
- רכזת חוגים למבוגרים- שיווק ופרסום, אחראית על ההרשמה.
- ובכלל שיווק של תחום התרבות- הפצה של אירועי תרבות בגנים, בי"ס, תיכונים וכד´.
העבודה היא עם סביבה צעירה ודינמית. נותנים לבת שירות הרבה אחראיות, וממש סומכים עליה בכל עניין.
דרישות התפקיד:
בחורה כריזמטית. בעלת זיקה לתחום תרבות ופנאי. אחראית ודייקנית. בעלת כושר ביטוי גבוה, עם יכולת להתמקח.
בעיקרון יש עדיפות לבנות בית, אך גם בנות חוץ מוזמנות לברר ולבדוק,ואולי לשלב את העבודה ביחד עם הגרעין התורני בנתיבות.
לגבי העבודה אפשר ממש בכיף לדבר עם הרכזת תרבות במתנ"ס- ענבל- 050-2661129 .
ואם משהי רוצה לדבר איתי, ולברר דרכי כמה דברים, אז אפשר ם בשמחה- 052-3664526 אורית.