אנשי פורום יקרים,
בנימה רצינית וכבדה (לצערי) כתבתי לפניכם את מחשבותיי, ואני מצהירה בזאת שאני ממש לא מתכוונת לאף-אחד אישית! זה מיועד לכולנו!
מצטערת מראש אם זה לא יהיה הכי נעים לקרוא... אז מי שלא הכי אוהב ביקרות (בונה, רק בונה!) שלא יקרא...
בתור חברי פורום, ולא משנה איך קוראים לו ובמה הוא מאחד אותנו, אנחנו כאן כדי להקשיב, לייעץ ולהשמיע.
אנחנו פונים לכאן- בין השאר- גם כדי לפתוח בפני כולם את מחשבותינו ותחושותינו הכי עמוקים והכי מעורפלים.
לא תמיד המחשבות מסודרות, ולא תמיד זה יוצא בניסוח המושלם, ולא תמיד הם יוצאים מאגניבים והכי כיף להגיב להם.
אז לפני שאתם באים לענות ולהקליד כל העולה על רוחכם- תחשבו שניה, תנסחו שניה, תסננו שניה.....
דעתכם לא צריכה להשתנות! רק הניסוח... הוא יכול לשנות פלאים!
רק נסו לא לטרוף ולהרוג את הכותב... הוא בד"כ שואל/רוצה להתייעץ ממקום של מצוקה, אז גם אם לא נסכים איתו, שזה מאוד לגיטימי והגיוני, אפשר פשוט לכתוב טיפל'ה יותר נחמד. אגב- אם זה ממש קשה, אפשר לא להגיב..
אני מבטיחה לכם- אני גם לוקה בחסר וגם אני נופלת בזה!
אבל אולי דווקא עכשיו, בתשעת הימים, הימים שהכי קרובים לחורבן הבית (שאולי בגלל זה יה"ר עובד שעות נוספות בעניינים שבין אדם לחברו
)...... ננסה להחליף אנרגיות, לכאלה חיוביות יותר, וננסה יותר לפרגן, לעודד וכמובן נמשיך לייעץ.
רק לא נשכח שעכשיו הוא נראה לנו ניק אחד בעילום שם... אבל כנראה שעומד מאחוריו בן-אדם...
בתקווה שהכל התקבל בהבנה! 
שבת שלום ובשורות טובות!!