שלום לכולן,
לפני כחודש שיתפתי בהקשר לקושי שעלה אצלנו בעקבות דימומים שלא נגמרים ומאחר שהסיפור נגמר בצורה ממש ניסית, מבחינתנו, רציתי לשתף כדי להודות לקב"ה וכן כדי להזהיר ממקרים שעלולים להיות דומים.
לקחתי סרזט שעשה לי דימום והחלפתי ליסמין בהמלצת הרופא שאמר שאין בזה דימומים ואפשר לקחת 10 חודשים רצוף. גם הוא עשה לי דמום שפשוט לא נגמר אז הלכנו לרופא. במקרה ממש החליפה אותו רופאה אחרת כי הוא היה במילואים (עקרונית הוא היה אמור להיות שם, קבעתי תור אליו!)
הרופאה דתיה והרופא לא (טעות שלמדנו על בשרנו- בענינים כאלה- רק רופאים יראי שמיים או מכבדי שומרי תורה ומצוות). היא סיפרה לי שהדימום בחיים לא יפסיק אם לא אעשה שבוע הפסקה בגלולות כשהרופא אמר לי שבועיים קודם שאמשיך לקחת גלולות עד שזה פשוט יפסק. היא גם אמרה שממש חבל שהפסקתי עם הסרזט כי יש שיטות לעצור את הדימום ואז יש שקט ממש ארוך (שבצבא יכול מאוד לעזור וביסמין אין כל כך אפשרות כזאת, חייבים כל כמה זמן שבוע הפסקה ואז נאסרים וכו'..)
בקיצור, ב"ה טבלתי לפני כשבוע והנחת והשלווה חזרו לביתנו.
נשים- היזהו מרופאים מזלזלים שלא מודעים לקשיים שבדיני הרחקות ונידה!! ואשמח מאוד אם תלמדו מהטעות שלנו שממש השפיעה, ולא הכי לטובה (על פניו, בכל מקרה) על השנה וחצי הקרובים שלנו.
שבת שלום.