וואיי...אנשים אתם מוכנים להפסיק לעשות פוזות???קליפס

למה כל פעם שיש בנים ובנות ביחד בנות עושות על הבנים פוזות והבנים עושים על הבנות פוזות????

די..פשוט תהיו עצמכם ותפסיקו לנסות להרשים את כל העולם כי אז קולטים שאתם לא אמתיים..

ברצינות..מתי יצא לכם בפעם האחרונה להיות בנים ובנות ביחד והרגשתם שכולם שם מתנהגים כמו שהם באמת..?

אני פשוט מתחרפנת מזה!!!!

כולה בנים!!!

!!!!מבולבל

דבר ראשון אני ממש מסכימה איתך!!הלוואי!

דבר שני תיזכרי שחלק מפוזות זה צניעות שלא הכל נעים ואפשרי לעשות אחת ליד השני

וסתאם כך תיבדקי פעם את עצמך אך את מיתנהגת.... שזה לא תמיד פוזות אבל גם לא תמיד משוחרר!

זה נכון אבל מה לעשות? זה טבעי...פליקס(=
גם בחורה שהיא הכי לא מהאלה שיעשו פוזות אז היא תתנהג שונה ליד בנים, זה טבעי....
זה טבע העולם..אין מה לעשות!!!עומדת על צוק

צריך להיות במעלה ממש גבוה בשביל זה..

בטח שיש מה לעשות!!!!לך דומיה תהילה

ולא צריך להיות במעלה כזאת גבוהה.

אלה תירוצים.

צריך לקבוע סדר עדיפויות, להחליט 

האם אני עושה נכון או לא נכון ופשוט

ללכת עם זה.

"ככה זה", "זה טבעי" ו"אין מה לעשות"

זה להרים ידיים, לוותר, יותר חמור:

זה להצדיק מה שלא בסדר.

תכלס ממה זה קורה?אבודה!

זה קורה כשבנותלא רואות הרבה אתהבנים והפוך...

אז הם לא מתנהגים\ות בטבעיות.

תסתכלי אצל חילונים ואצל דתים פתוחים יותר ותראי שאין את הדבר הזה!

שטויות!!!!נריה11

זה תלוי בבנאדם! הטענות האלו הם תירוצים טיפשיים לחברה מעורבת!

אני בכלל לא בקשר אם בנות, אבל לפעמים יוצא לי לדבר עם בנות בעניינים טכנים שצריך, ואני מתנהג לגמרי בטבעיות! אני גם רואה את זה אצל עוד בנים דוסים כשהם מדברים עם בנות.

כשמדברים עם בנות סתם כדי להנות אז גם רוצים להרשים אז עושים פוזות, לכן דוקא מי שחי בחברה מעורבת ונפגש הרבה עם בנות דוקא כן יעשה פוזות.

והטענה שחילונים לא עושים פוזות היא שטות גמורה, כנראה שלא יוצא לך הרבה לראות חילונים...

זה לא שטויות... אי אפשר להכליל אבל שטויות זה לא.ענבל
בס"ד

אני יכולה להעיד על עצמי שאין לי עניין מיוחד כרגע בבנים ובכל זאת כשאני הייתי צריכה לשבת בישיבה עם הבנים מהיישוב שלי שמכיתה ב' לא דיברתי איתם, גם לא שלום, לצערי התנהגתי שונה ורק במבט לאחור אני רואה את זה.

(אל תדאגו, ליד רוב הבנים האחרים אני מתנהגת כמו עצמי )

בכל אופן זה נכון לחלק אנשים.
אני גדלתי ביישוב נפרד בצורה קיצונית לחלוטין וזאת הסיבה שזה קרה לי, ממבוכה, מבושה, מאי ידיעה מה לעשות, זה לא ממש פוזות, זה פשוט לא לדעת איך לאכול את זה.
עם בנים אחרים אני יכולה להיות נורמלית לחלוטין אבל עם בני היישוב היה לי יותר קשה.
ותאמין לי שזה לא כי יש לי רצון שהבנים יראו אותי או שאני ילדה שמנסה למשוך תשומת לב של בנים, אין לי עניין וצורך בזה כרגע ובעז"ה לא יהיה לי

בקיצור, זה קשור גם לחברה, ועדיין זה קשור לאנשים מסוימים
היו לי חברות שלא דיברו, היו חברות שהיו נורמליות, זה תלוי בהכל ביחד.
אממ לא הכי נכון..תן חיוך....=)

גם אצל חילונים יש פוזות!!

צריך לדעת לנתב את זה...

לא קיצוני לפה, ולא לפה..

פעם חשבתי על זה ו..חרותיק

הבנתי משהו

אם אני מתנהגת כרגיל ליד בנים, ממש כרגיל, זה לא טוב.

כי מטבעי אני בנאדם שעושה המון רעש, וזורק הערות, וצוחק בקול.

ולידם זה סתם מושך תשומת לב.

אז עדיף שאני אעשה יעני פוזה של שקטה ורצינית ולא אהיה אני.

ברור שלעשות שיסתכלו עלי, זה הכי גרוע. 

אבל את זה לא ניסיתי..

הכי טוב פשוט לא לשבת בנים בנות וזהו!!שמוליק פיין

בס"ד

במקום לחשוב איך להפסיק לעשות פוזות..

חרותיק- אני לא מדברת על פוזות של שקטה ורציניתקליפס

הפוך-

אני מדברת על פוזות של פתאום כולם מדברים\צוחקים בקול או שהם פשוט עושים את עצמם מטומטמים.. והכל בשביל קצת צומי..!!

חרות את עושה המון רעש?אווזה.

חח אז מה אני יגיד..?

מה לעשות..~טלוש~

כמו שאמרת אנשים אוהבים צומי ואוהבים להיות במרכז העניינים.. וכל אחד צריך לעשות את ההשתדלות האישית שלו...

זה הכי טבעי בעולם!!!שירה חדשה~

וקצת קשה לשנות אתזה.

סיפור קטן-

היה לנו בתחילת החופש אירוע פתיחת הקיץ לנוער.

הביאו תוכנית דיי מפגרת...מלא חברה היו בחוץ.

קיצ',חברה שלי התווכחה שם עם כמה בנים(לויודעת אפילו על מה..)נגמר הוויכוח,היא עוד עמדה שם ובאה ללכת,ואיזה מישו עיצבן שם מישו אחר,וההוא בא להחטיף לו מכות...ורק בזכות חברה שלי הם לא התחילון שם מכות.אוקיי????

זה היה פשוט הזוי.שראינו איך הם ממש משנים את עצמם בגלל בנות.

ולמי שאמר שאצל חילונים זה הרבה יותר טבעי-טעות בידך.זה לא.אולי כלפי חוץ הכל נראה ככה...אבל בפנים(או בחוץ...)לא.כולם שופטים לפי איך אתה נראה,והיחס הלא טבעי לא משתנה.פשוט הוא הופך לטבעי.ודוגמה?ערב אחד לא מזמן פגשנו תחברות שלנו מבני עקיבא.הם מסתובבות עם בנים כמעט תדיר.דיברנו איתם וכו'...והבנים היו הכי לא טבעיים שאפשר.התנהגו כמו תינוקות בלול.אוקי?אז לא לומר שזה אחרת.פשוט אתה מאלץ את עצמך להיות אחרת.והלא טבעי הופך לטבעי.

ברור שאם יהיה בנ"א צומיסט אז הוא יהיה צומיסט גםאבודה!

למין השני ברמה זו או אחרת...

זה בנוי על כך שבמילא כל היום רואים בנות ומדברים איתם אז למה שיתחילו לעשות עליהם פוזות?\

לנו כשהיה בנים בבי"ס יש ילדות שהיו מדברות איתךנועוש=]

רגיל והכל ופתאום כשהבנים היו עוברים לידנו הם היו אומרות לך "מה את סתומה זוזי לשם" סתם בלי שום קשר לחייייים!!

זה טבעי והטבע שלנו ל-ה-פ-ר-י-ד בין המינים ....יוסף גמלא
חחח... תמימה....נריה11

אז מה אם מדברים איתן כל הזמן? אז לא רוצים לקבל מהן צומי? לקבל צומי מבנות זה לא אותו הדבר מבנים.

דוקא מי שלא רוצה להיות בקשר עם בנות והוא מקפיד לשמור על עצמו, לא יעשה פוזות על בנות, כי הוא לא מחפש את זה.

תודה נריה!אבודה!אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך