בס"ד
כל מה שאני רוצה להוציא מהפה,חוסמים אותי-לא נותנים לי,עוצרים אותי,מתעלמים ממני...
אז אנשים יקרים-רציתי להודיע שבאמת נמאס!!!אף אחד לא רואה כמה זה עושה לי רע,כמה אני מרגישה כלומניקית קטנטנה וחסרת כל ערך,משעממת וסתם עוד אחת שבאה לאמר שטויות!!!תפקחו עיניים אנשים!זה באמת לא נעים,וכמה שאמרתי לא יעזור,אז אולי אני באמת חסרת כל ערך וסתם עוד אחת שאומרת שטויות?כי אני באמת כבר לא יודעת!!אני יודעת שזה טיפשי כ"כ להיפגע מזה,אבל זאת אני!וזה העולם!תתמודדו.......................כי באמת העניין פוגע ואף אחד לא רואה את זה מבחוץ כי מבחוץ אני אדם כ"כ שמח ונמרץ....מבפנים גם!!אך ברגע שקורה דבר כזה-כל כולי,כל הבנאדםם שבתוכי מתרסק ונופל אותו האדם פתאום הפך לאפלולי ויבש,שכבר תוהה האם טובה לו החברתיות,ושוקל על זאת שנית באמת שאני מבובלת מכל מה שקורה!הדברים שיוצאים מהפה שלי לא סרק!אז אם אתם לא יכולים להכיל אותי פשוט תגידו!!!!!!!!למה להתעלם?למה לעשות אותי קטנה ולתת לי להרגיש שאני בכלל לא חשובה,ולמה אפילו תהיתי בנוגע לזה!!מצטערת על החפירה המבלבלת,פשוט לא יכולתי לשאת בפצע הפנימי ששוכב כבר המון זמן ליד הלב.......ותודה רבה על הקריאה והזמן......
~~~סוף פריקה~~~
אבל אם פגעתי או משהו, אז...