בס"ד
בשבועות האחרונים אני עובד בקרן הקיימת לישראל ביער, פעם גוזם עצים פעם אחרת צובע ספסלים ומחזק חניונים ועושה עוד הרבה עבודות. ומיום ליום אני לומד להעריך את העבודה הרבה שקק"ל עושה למען היער (שהציבור בד"כ לא יודע עליה).
ביום ראשון השבוע הגיעו למקום בו עבדנו קבוצת תיירים שבאה לשתול עצים.
את האמת, בהתחלה התאכזבתי כשראיתי שדבר ראשון שהם הולכים עם השתילים ביד המדריך שלהם כל מה שהוא עושה זה לוקח אותם על יד הגדר ומצביע להם על האופק ואומר, "תראו, זה ת"א"
אבל לאחר דקה המחשבה השתנתה לטובה-
אחד החבר'ה שם החזיק את השתיל ובא לשתול וברך במנגינה ובשם מלכות "שהחינו וקיימנו והגענו לזמן הזה" וכולם אחריו במקלה "אמן".
ואז קלטתי -
כרגע אני שותף במצווה. אני שותל עצים בארץ ישראל!!!! "כי האדם עץ השדה" יש חיבור גדול בין האדם הפשוט ליער ולעצים בשדה!!! או כמאמר השי הידוע "א"י שלי יפה וגם פורחת מי נטע ומי בנה, כולנו ביחד. אני נטעתי עץ בא"י!!!!!
התהלכתי בין השרבולים שבהם עטפנו את השתילים החדשים והסתכלתי על עצמי בעוד הרבה שנים נוסע בכביש 6 שעובר מתחתיי יוצא מהמנהרות שלאחר מחלף בן שמן לכיוון צפון מראה לנכדים שיהיו לי בעז"ה שאני הייתי שותף לשטילתם של אותם הלמעלה מ-150 עצים שהם רואים כרגע מול עיניהם. איזה שמחה זה
שמחה של מצווה 
נ.ב.
לאחר שהם הלכו עבדנו שם לסדר את מה שהם עשו לא טוב, ואז חשבתי לעצמי סוף סוף אנחנו מטפלים בבעיות של האמירקאים ולא להפך