שלוםאנונימי (פותח)

אני לא מתפללת בבוקר (ובכלל..) סתם אין לי כח....

מה עושים? יש לכם רעיון שאני ירצה להתפלל?

תודה...

בתור בת*אריאל*
את לא חייבת להתפלל 3 תפילות רק אחת ואז את בוחרת איזה!אממ תקראי סיפורי צדיקים זה יעזור לך או הלכות תפילה
תגובה לאין לי שםדני-יהונתן
קודם כל תנסי ליצור קשר עם השם על ידי דיבור או מחשבה, במקום שקט, תחשבי מה הקשר שלך אליו , כדי להתפלל צריך ללמוד על התפילה.
ממליץ לך על הספר תפילת ישרים ויוצר אור של הרב אבינר.
אמממ.. תאמת שגם אני בכלל לא מתפללת..{*-*}*תהילה*
זה שיא הלא טויב..
ממש היתדרדרתי...
אבל אני מניחה לזה במקום לנסות לתקן...=[

דני-יהונתן-
אמממ... יש שאלה בפי:
ומדוע זה אתה מפרסם לכולם את מס' הפלא שלך,
לא כולם להוטים לדעת מהו...
לא באמת, למה אתה מפרסם לכל העולם את המס' שלך...
בנאדם-
זה
א-י-נ-ט-ר-נ-ט!!

שבוע מבורךךך!!!
גם לי זה קורה...אוריין
בס"ד
כל פעם או שאני לא מתפללת או שאני מתפללת אבל בכלל לא מרוכזת בתפילה.... אני מוצאת את עצמי בסוף התפילה שאפילו לא התחלתי להתפלל...
כדאי שתקראי ספרים של רבנו ותעשי הכנה לתפילה(לפני התפילה...) ותתבודדי ותזכרי בכל הניסים שהשם עשה לך וכמה השם אוהב אותך!!!! זה ממש מחזק כדאי!!!!
ונ.ב
אל תקראי ספרים של אבינר...
תחשבי על המיליםננסי
לפעמים כדאי להמשיך לעשות אפילו אם אין כח. ביהדות, לא מקיימים מצוות רק כשבא לך. אך באותו זמן, תנסי לחשוב על התפלה ועל ביאורי המילים ועל מה את מבקשת מד'. גם לקרוא ספרים על התפלה יכול לעזור. אך אל תפסיקי להתפלל. לפי ההלכה, על פי רב הדעות, אשה צריכה להתפלל שחרית ומנחה
שלום..אח..
תביני - התפילה היא בשבילך!! לא ,לא בשביל הקב"ה הוא לא צריך את התפילה שלך, זה שאולי הוא רוצה אותה זה משו אחר אבל זה נטו בשבילך...וכמו שכבר אמרו פה , תחשבי על המילים ,"על ניסך ועל נפלאותיך שבכל עת ועת ,ערב בוקר וצהרים..." אני לא רוצה להתחיל אבל תראי לך שח"ו הוא לא היה מביא לך לכמה דקות לנשום...רק כמה דקות...וכדו'...ועוד שמצד מצד הכרת הטוב , תעשי לפחות קצת הכרת הטוב אל אבא שלך - התפילה!
ואגב - תדיעי לך ,אני מרגיש שלהתחיל את היום עם תפילה זה באמת משהו אחר מאשר להתחיל בלי תפילה!!!
אז, תקדישי לה' קצת זמן ביום...- מגיע לו , לא?!?!?

בהצלחה!!
ברור שזה לקב"ה מודים לא על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יערגולי
טובב לצערי אני גם מצטרפתת אלייה...צאקי 2
למה להצטער?ננסי
אני חושבתננסי
אני חושבת שלהתפלל בכוונה-מצד אחד זה הדבר הכי טבעי בעולם-מצד שני זה אחד הדברים הכי קשים. הראש עובד שעות נוספות ומטייל בכל העולם-ועד ששמים לב, התפלה נגמרה ולא התכוונת מספיק. זה עבודה לכל החיים, אך שווה בסופו של דבר
ככה כי הייתי רוצה להיות יותר חזקה בקטע הזה...צאקי 2
בגלל זה אני מצטערתת..
נוו...אז תתחילי!!אח..
בהצלחה...*אריאל*
אמממ אם קשה לך אל תתפללי על ההתחלה חזק קחי תזמן
תתחילי להגיד כל יום את הקטעים שהם חובה...שיינה
ברכות השחר שמע ישראל ו18
ואח"כ כבר שאת רגילה תתחילי להוסיף עוד קטע ביום.. ועוד וכו'...
תכנסי{כדי לך..}יערגולי
את רוצה להתפלל ואת לא מצליחה?? תקשיבי:
אז תעברי שלב שלב בהתחלה -תגידי רק ברכות השחר ,אחר כך תגידי פסוקי דזמרה ,וכו'... ותנסי להתכוון, אם את מצליחה להתכוון יותר בתפילת שמונה עשרה אז תתכווני בתפילת שמונה עשרה ואז תעברי לשמע ישראל וכו'... אוליי זה יעזור...

המון בהצלחה!!=))
תקשיבי, גם לי היתה בעיה דומה כל שנה בחופש הגדולחיוכים
אבל השנה בדיוק כמה ימים לאחר הפיגוע במרכז הרב, היינו חבורת בנות שחזרה באוטובוס הביתה, ודיברנו על זה שה' לוקח אליו את כל הטובים והצדיקים, וכמה המון הספיקו הבחורים האלו שהוא לקח ללמוד ולעשות בחייהם.
פתאום בת אחת שואלת אותנו איזה מצווה אנחנו הכי אוהבות לקיים, אז אתם יודעים, לא יודעים בדיוק מה לענות, קצת גימגמתי ואמרתי אולי לעזור, לתת.
והיא אומרת לנו שהיא הכי אוהבת להתפלל, בהתחלה לא הבנתי איך יכול להיות לאהוב להתפלל - והיא סיפרה לנו שגם היתה אחת רגילה שמתפללת כי צריך,ולא מתכוונת כל כך, ואז באיזה סיבוב שערים היא דיברה עם מישהי שאמרה לה שהיא הכי אוהבת להתפלל, וחיזקה אותה.
אחרי השיחה הזאתי התחלתי לנסות להתכוון בתפילה, וזה היה ממש קשה! בימים הראשונים הצלחתי כל התפילה, אבל אחר כך הצלחתי רק פחות. לי לדוגמא היה קשה מאוד להתכוון בשמונה עשרה, והחברה שלי אמרה לי שכדאי לי לעצום עיניים כשאני מתפללת. התחלתי לעצום עיניים וזה היה לי ממש מוזר ולא הצלחתי להתכוון, אז עצמתי עיניים רק חלק מתפילת שמונה.
לאט לאט התחלתי לעצום כל התפילה, וגיליתי שזה ממש עוזר להתכוון בתפילה!
ככה אני מדמיינת את הקב"ה מולי, רק הוא בתוך אולם גדול, ואני לא רואה כל הזמן מול העיניים חפצים וכו' שמפריעים לי להתרכז.
לאט לאט התחלתי לעבור להתפלל כל יום מנחה.
אני אולי עדיין לא יכולה להגיד שאני אוהבת להתפלל, כי ראש חודש שחל בשבת, עושה לי כאב ראש להסתכל על התפילה (מרוב אורך), אבל אני לפחות משתדלת.
והיום אני אולי לא מצליחה להתכוון כל התפילה אבל אני משתדלת להתכוון לפחות בברכת 18 ולהתפלל מנחה.
זה אולי קשה אבל זה שווה את התוצאות

סורי על החפירות, בהצלחה!!!!
ותמיד אם צריך אני כאן במסר או בש"א
תודה רבה לכולם!!אנונימי (פותח)
אני ינסה....
כן.יעמ"ל
תתפלל כל יום תפילה קצרה.
כאילו, אל תתפלל את כל התפילה אפילו.
ותתכוון רק בברכות שאתה הכי מתקשר אליהן.

אלה יכולות להיות ברכו שנוגעות אליך,
ובהן תתכוון.
אבל בשומע תפילה, תתפלל, שותכל להתפלל יותר.

לאטלאט.
ואז, תקרא קצת את בגן האמונה המבואר, שייגרום לך לרצות להתפלל כל היום.
כי ת'כלס, לכולנו חסר אמונה.
תודה...ואני בת...אנונימי (פותח)אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך