לא יכולה לשאול בארץ מולדת אז אני שואלת פהעעעע

מישהו יכול להסביר לי את זה?!?!?!? אני לא מסוגלת להבין!!

מצד אחד- איך תלמידי ישיבות עושים דבר כזה??!??

מצד שני- איזה זכות יש לאשה הזאת לגרום למלחמת אחים כזאתי?!?!?

תראו עד הסוף!! אני באמת כבר לא יכולה להבין מה קורה פה!!!

בצד של מי אנחנו?!?! מול מי אנחנו נילחמים?!?!??

יש לך הצתה מאוחרת.... ראש יהודי
וחוץ מזהעעעע

אתם חושבים שנשים צריכות להלחם ככה?? לדעתי זה ממש לא צנוע....!!!

היה על זה כבר שירשור..פליז תחפש/י אותו!!תן חיוך....=)
מה????????קטנציק

רב בבנ"צ מאיים על ילדים עם בזנ"ט???

אןולי הוא לא באמת היה מרביץ להם אלא רק רצה להעיףך אותם.......

חבר שלי שהיה שם כמעט חטף את הבזנט בראש..לפרוש כנפיים

אנחנו בצד של היהודים עובדי ה'. כולנו.אני77

ונראה לי שהעיסוק בנושאים האלו הוא לשון הרע....

נכון!קטנציק

זה בדיוק מה שגורם להלם הזה! אבל אולי בעצם הם התחצפו אליו וזה... סרט אולי חד צדדי. 

אני בהלם!!!אורושקה...

אנחנו עם ישראל!!!! אימלה!!! פשוט מלחמת אחים!!! זה חילול תורה!!!!!!!!!

לך תגיד את זה לאברכי הישיבה!!י"ל

הרב זלמן התנגד למה שקרה פה!

הפסקתי לראות אחרי 5 דקות. מה זה אמור להביע?שוקו =)
מזעזע!!!ב.א

אבל עם כל הכבוד מה נראה לאישה הזאתי?!

חברה מי שלא יודע את התמונה השלמה לא יכול ככ להגיבקוקי...!

סה"כ שתי הצדדים לא היו ככ פסדר.. גם הישיבה וגם נוער הגבעות שבאו..

זה היה נושא יותר מורכב ממה שזה נראה.. חבל ששושי גרינפלד עשתה את הסרט החד צדדי הזה שהכפיש הרבה מעמ"י. 

לדעתי צריך חהשאיר את זה בצד ולבוא מאוחדים כולנו וביחד להמשיך לבנות את א"י כל אחד בדרכו שלו.

ואיך אומרים "רק לא מלחמת אחים"

הרב זלמן התנגד?קטנציק
עבר עריכה על ידי קטנציק בתאריך ה' אב תשע"ב 21:35

אז זה כבר אומר שזה "סמי-שבאבניקים..." מרגיע.

יפה קטנציק עלית על הנקודה!הם עשו דברים נגד הרבזלמןי"לאחרונה
אילה - מה מזעזע, ומה הבעיה במה שהיא עשתה????????yedidiaz9
מה מזעזע אתה שואל?????????~באמונה~

יכול להיות שהם לא צדקו בדרך הזו ויכול להיות שגם האשה לא צדקה אבל מכאן ועד להכפיש אנשים מעמ"י ?? אחים שלנו?? זה נראה לי מוגזם..לא חייבים להסכים עם אף אחד..אבל נראה לכם הגיוני להתחיל לעבור אחד אחד ולומר זה הרביץ וזה איים עם בזנט וזה החטיף לי סטירה..כאילו מה? אולי תבואי ותשטחי בפנינו את כל הרע שקיים בעם היקר שלנו?? מה נראה לך? איפה הלימוד זכות ? איפה ראיית הטוב? מה הם התאדו?? לי היה ממש קשה לראות אותה ככה מגיבה ..ממש צרם לי.  ובאמת שהיה אפילו בא לי לצרוח עליה\להחטיף לה. 

אני לא באה לפתוח בדיון של מי צדק כי אני הקטנה לא יודעת ולא חפצה מדיונים מעיין אלו. אני רק מבקשת אחדות של עמ"י ראיית הטוב לימוד זכות דברים כ"כ פשוטים וקשים אבל בעיניי הכי חיוניים לנו בעולם!!!!!

וואי זה היה בהחלט קשה לצפייהבוכה  מבולבל מה אומרים?

אני מרגישה שאני לא מסוגלת לחיות פה יותר!פצפונית

חייבים גאולה!! אין, פשוט כואב !!.. טאטטעע!! 

מפגרים האברכים מבית אל, תסלחו לי אבל הם כאלהללללללל

מטומטמים.. אין להם שום זכות לגרום לזה...

נפתח על זה בעבר שרשור גדולמרדכי

בס"ד

כאן

וואי. אנשים שלא יודעים את שתי הצדדים..אווזה.

אני הייתי שם כל אותו שבוע.

ואםפ גם היו מתקדמים 2 מטר עם המצלמה היו מצלמים את אמא שלי. (במקרה לא הייתי שם באותו זמן כי בדיוק ניקיתי תקראווילה של מש' פתאל..)

מה שאומר שהיא היתה שם וראתה הכל.

וזה ממש לא הלך ככה.

בסוף הסרט כשמוציאים את האישה הזאת מהבית כ"כ רואים שזה לא היו צעקות כאב אמיתיות. ברור שמשו שם היה מזויף.

ואיך שהיא צעקה שם על יסכה פתאל והמשפחה שלה.. תביני!! האישה הזאת האחרונה שתתפנה מרצון. לא ראית איך דקה לפני זה היא בכתה שהיא לא מסוגלת אז חילות לקחו אותה?

לא שאני אומרת שבחורי הישיבה הם היו בסדר גמור. גם לא. אבל גם הם לא.

וגם אני יכולה מחר להוציא סרט עם כל מה שאנחנו צילמנו שמוציא אותנו הכי טוב שאפשר ואת האישה הזאת מפגרת בערך כמו שהיא הפכה את בחורי הישיבה.

זה תלוי את מה מצלמים, את מי שואלים וכו'.

כשתדעו את 2 הצדדים תוכלו לנסות לשפוט.

עצוב וקשה לראותשנונה

איך אנשים מהעם שלנו מתנהגים....

זה באמת מבלבל, אין מה להגיד....

ולוידעת מה איתכם אבל איך שהיא דיברה אל הרב הזה עם כל הכבוד לדעתי היא ממש התחצפה אליו....

זה שאחד לא בסדר, זה מצדיק התנהגות של מישהו אחר?תן חיוך....=)

אם הם חושבים שהיא לא היתה בסדר בדרך התנהגות שלה, אז הם באים ומתנהגים באותה דרך כלפיה???

נראלך הגיוני? כי לי לא ממש!

אבל 2 הצדדים לא היו מושלמים...

רק אני חושבת שזה בכלל לא מאפיין רב-כזאת התנהגות, ואני גם לא חושבת שבנות צריכות להגיע לשלב שמפנים אותם בכזה ביזיון וחוסר צניעות.

ואני לא מגיבה יותר-לכן אם מישו מגיב לי שיגיב באישי או שיגיב פה, אבל אני לא עונה..

כולם יהודיםאלבי השלישי
יואוווווו אני מזועזעת!!!!!!!!ש.מאפושו!

וממש ממש ממש חבל שראיתי את זה...

אומנם לא ראיתי הכל!

לא יכולתי זה מזעזע!!!!

מה נראה לעמ"י?לאיזה מצב הגענו?

באלי אההההה לא יודעת מה!!!!

אווווף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פשוט לא מאמינה!!

לא יודעת,אוווף למה ראיתי את זה לעזעזל!!!

תמיד אמרתי!!!!מר one

תמיד אמרתי שנערי הגבעות הורסים את הציבור שלנו ואת המדינה חושבים שאנחנו לא היינו בסרט הזה של ערכית סרטים וכד' ודבר שני מי האנשים האלו שהם יכולים להתחיל להשים רבנים לא שאני חסיד של הרב מלמד אבל רב זה רב גם האדמו"ר מסאטמר(הרב יואל טייטלבויום) זצל הוא גאון בתורה מבחינה אידיאולגית אני חושב שהוא טועה אבל לשום לא ניתנה הרבנות בגלל אידולגיה וגם הזקן הזה מה הוא מאשים את הרב אבינר בגירוש מגוש קטיף מה הוא עשה שם את הכל???? גם ברוך מרזל היה בתוך החמ"ל של המשטרה בתוך כפר מימיון אז שכל האנשים האלה שלא מסכימים עם הרבנים האלו הם לא צריכים לזלזל בהם!!!

אידיוטים!!<יוני>

בס"ד

הם באו לעורר פרובוקציות..

הם סתם מטומטמים! גם אני בתור מי שגר שם ובאים אנשים לעשות את זה הייתי מרביץ להם..

לא היית רביץ להם, הם אחים לך גם.קוקי...!

והם לא באו להיות נגדך.

בואו נחזור אחורה, הנוער הזה ראה שאף אחד לא מתנגד מספיק לפינוי אז הם באו ועשו מעשה. 

הם נכנסו לדירה בבנין, וזה קצת הפריע לשכנים שהיו במצב לא רגיל..(כי מפנים אותם..) ולכן באו לבקש מהם לעזוב, דבר שנגרר לאלימות ולמכות ..

זה לא היה בסדר מ2 הצדדים. אבל חבל להוציא את האנרגיות של הכעס על נוער הגבעות. מי שבאמת לא בסדר בסיפור הזה זה בתי המשפט והממשלה, אותם צריך להליף ולשנות. ובתוך הציבור שלנו להישאר מאוחדים כמה שיותר.

וגם נוער הגבעות ביזבזו את האנרגיות שלהם על הרב זלמ ותלמידיו במקום להילחם מול הפינוי באמת.

קיצור צריך לדעתלאן להפנות את כל האנרגיות שלנו.

זה עצוב..אדוני המשורר

אבל לא יכולתי לא לצחוק בדקה 25-26 שאיזה 5 מגבניקיות ניסו לתפוס אותה..

אם מדברים על אהבת ישראל,אדם אחד

אז נערי הגבעות צריכים להפנים את זה הרבה יותר מהתושבים בבית אל...

צריך ללמוד לדעת שיש עוד דעות חוץ ממה שאתה חושב, ושמי שלא חושב כמוך, זה לא אומר שהוא לא רב או משהו כזה....

אימלה! לא הייתי צריכה לראות אתזה!! תיפי

באמת מתנהגים ככה לבנות???

ולא מתכוונת לכמוה!!

בפינויים ככה עושים???

אם ככה עושים לכולם וכם לילדות זה מפחיד אותי ללכת!!!!

אורה?! צודקת ובגדול!! אני יודעת בדיוק מה קרה שם...אדמין
אני מבולבלת!!!!!!!*פוגי בפיתה*

למהה למהה?!!!!!!ככה תושבי בית אל מותרים על הבית שלהם...חוץ מהעיר אוהלים שהם פתחו בשכונה..לא שמעו מי יודע מה על התנגדות לדבר,  אולי הם מיואשים אחרי כל המאבק בגוש קטיף וימית וכבר הבינו שגם אם ילחמו זה לא יהיה שוה,פשוט הרימו ידים ונתנו את הבתים,וגם אמרו לעצמם טוב רק ארבע בתים,ברור שלא צריך להתנגד כמו בגוש קטיף הרי רק ארבע בתים ...אבל היום זה ארבע בתים בשכונת האולפנא ומחר זה כל בית אל,מחר זה כל קדומים מחר זה כל יהודה ושומרון ח"ו !!!!!!ולמה רואים את כל האנשים שמה מהצד שלנו מחויכים,זה מזעזע!!!מפנים לנו תבית מפנים את הארץ..הארץ המובטחת!!!וככה אתם מחיכים...בחיאת איפה כל הערכים איפה כל האמונה לאן היא נעלמה ביום של הגירוש?! אני באמת חושבת שהאישה הזאת עשתה חילול השם גדול!!! אם אנחנו יוצאים מפה מבולבלים,אז מה החילונים יגידו..הם רואים תסרטים שלהם את מה שהתקשורת המטומטמת הזאת מוכרת להם..|זה מה שהם מחפשים..| ואומרים וואלה הנה אפילו אישה דתיה מרמת מגרון אומרת ככה וככה על החבר'ה מישיבת בית אל ,הנה האנשים לא עונים ששואלים אותם על זה כנראה שהיא צודקת, הנה הם מותרים על הבית שלהם בכזאת קלות..איך זה מוציא את החברה שלנו?!!!??! זה פשוט נוראמת האישה הזאת פשוט גרמה לשנאת חינם בשיתוף פעולה עם שושי המטומטמת הזאת...למה,יהודיה יקרה?! נכון אולי הם תלמידי הישיבות התנהגו בכלל לא בסדר,|אני לא יודעת מה בדיוק קרה שם..אבל כנראה היה איזה שהיא בעיה משני הצדדים| אבל למה?למה להוציא אותנו את החברה שלנו את העם שלנו ככה?!!! אוווף אני נהית יותר ויותר מבולבלת!!!!!!

האישה הזאת עצבנה אותי מאשר המכות!ש.מאפושו!

למה ללכלך ככה?מה נראה לה?

וגם המכות יעני מה עובר על עמ"י??.....

איפה הכבוד הדדי?..

ממש חבל שראיתי את זה!!שייא המבאס!!!

חאלאס!! מספיק לדבר על כבוד ועל כבוד!!תן חיוך....=)

איפה הכבוד של האישה????

נכון!! אני לא מסכימה עם האישה הזאת בכלל!!

אבל עם כל הכבוד-הם ר"מים...נראה לי שהם אמורים להתנהג קצ יותר בכבוד, א' כי היא בנאדם, ב' כי הם יעני אנשי תורה... 

ואפח'ד לא אמר להם לעשות את זה! הם באו בשם עצמם ובשם התורה!!

ושלא יובן לא נכון-

אני ב-כ-ל-ל-! לא מסכימה למה שהיה נגד הרב זלמן ואני גם לא מסכימה עם האישה!! אבל אני חושבת שהכי מזעזע פה זה ה"ר"מים" שבאים כביכול בשם התורה, ומתנהגים ככה.

תפסיקו ללכלך ככה!!עעעע

אני פותחת השירשור, וחשבתי על זה קצת...

אני גם מה שנקרא "נוער הגבעות" (למרות שאני שונאת תביטוי) הזה ואני מזה לא מסכימה עם האישה הזאת!!!

נכון, צריך לבוא ולהלחם על הארץ והיא צודקת בזה שהיא באה להילחם (והדיון אם זה  נכון שבנות יהיו במלחמה זה כבר משהו אחר...) אבל אני גם ממש כועסת על איך שהיא לכלכה עליהם!!

תפסיקו להגיד שנוער הגבעות לא אוהבים את עמ"י ושכולם נערי הגבעות כאלה!!! הם הכי מוסירם ת'נפש על א"י!! זה שהאישה הזאת ושושי היו מממממממש לא בסדר זה לא אומר שככה כולם!! אני מסכימה 100 אחוז עם מה שהיא אמרה אבל אני לא חושבת שצריך לבוא ככה וללכלך עליהם בטלויזיה.... הייתי שומרת את המחשבות האלה לעצמי ומנסה ללמד עליהם זכות..

ובקשר למה הבחורי ישיבה עשו- זה ברור לי שהרב מלמד התנגד לזה!! לא יכול להיות שרב ובמיוחד הרב מלמד יגיד לעשות ככה!!

הם קצת איבדו ת'ראש... ולדעתי צריך ללמד עליהם זכות.. וגם על האישה הזאת...

צודקת צריך ללמד זכות!!~באמונה~

אבל עדיין , צר לי..לפחות עכשיו כשאני מחוממת על זה באמת שהיא כל כך הוקיעה את נוער הגבעות, סוג של הכפישה אותם. וכן! עכשיו יותר קשה עליי ההסתכלות על נוער הגבעות. נורא צרם לי שארץ ישראל זה כאילו וואי הדבר הכי חשוב בעולם!! סבבה והכל..אבל מה עם עם ישראל??????????.

אתם לא חושבים שכשיש ניתוק אז נאבד הערך? אז נכון לא תמיד נגיע לצערינו לפחות לא עכשיו, לאחדות דעים בעם. אבל עדיין בעיניי אני לא מפסיקה לחשוב על זה וקשה לי הצרות ,זו הסתכלות כזו רק על ארץ ישראל.

היא הכי חשובה לי בעולם!! אבל גם עם ישראל הכי חשוב לי בעולם!!!!!! ואם עם ישראל לא חשוב לה אז שיהיה לה בהצלחה

לפחות מה שחינכו אותי זה שיש לנו משולש שכל פינה בו הכי חשובה ורק ביחד נגיע לשלמות.

עם ישראל-ארץ ישראל-תורת ישראל-..לולא זה אין ערך לא לקיום מצוות ברמה הציבורית אם אין שותפות ולא לאחדות אם אין ארץ ולא לארץ אם אין תורה.

אנחנו לא במצב מושלם נכון!! יש לאן להתקדם. אבל צריך לזכור את כל המשולש!!!!!!!!! ולא פינה אחת.

אז אני באמת בהשתדלות להתחזק בלימוד זכות שלי על העם.

וה' יסייע לנו בעזרתו יתברך!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך