|הקפצה| בנות..אני ממש אשמח לקרוא מה יש לכן>>משהו משהו משהו
עבר עריכה על ידי משהו משהו משהו בתאריך ו' אב תשע"ב 14:34
‏לומר על מה שכתבתי שאני מרגישה(בהודעות הקודמות בשירשור הזה).
מה אתם חושבות על מה שכתבתי?
לאיזה כיוון הייתן יותר נוטות אם הייתן בסבך הזה?
איך יוצאים מכל התהיות והבילבולים האלו???
כי כבר פשוט מעצבן לי לחיות בתוך כל הבילבולים האלו והמחשבות האלו,זה כבר ממש נהיה סיוט!!
תודה רבה!!
ואם אני יצליח להעתיק עוד משו מהמייל,זה אולי קצת יותר יסביר לכן מה אני מרגישה..
/Forum/Forum.aspx/t431406#5097307
מקווה ממש שהפעם הקישור יעבוד..ואם הוא לא עובד אז פשוט תעתיקו ת'כתובת למקום הזה שאפשר לחפש בו לפי כתובת,ואז זה ייכנס לכן לשירשור...תודה!!!

הנה מה שרציתי להעתיק מהמייל-

מצד אחד,אני באמת רוצה לעשות ת'שנת שירות,או לפחות להתחיל אותה,כי אני מכירה את עצמי ויודעת שכל שלב חדש בחיים,אני פורחת עוד קצת,ונפתחת עוד קצת,ומצד שני אני תוהה לעצמי-איך?איך אני ישרוד עוד שנה שלמה באותו מצב שכ"כ קשה לי השנה להיות לבד בהתמודדות הרוחנית והעבודה על המידות?ואני פשוט לא יודעת לענות לעצמי מאיפה אני ישאב כוחות להתמודד עוד שנה שלמה לבד עם כל מיני דברים???עכשיו הבנת תדילמה שלי??זה לא שלא הלכתי לבדוק שירות,אני אפילו סגרתי כבר שירות,אבל איך אני יצליח להמשיך להתקדם לבד??אני באמת רוצה להתקדם ולהתקדם ו,אבל זה קשה לעשות את זה כשאין לך עם מי להתלבט,כשאין מי שיתמוך,כשאת רוצה בעצמך להרגיש שאת משמעותית ועוזרת למישהו אחר גם כן,ומתמודדת איתו,ועוזרת לו במה שאתכן יכולה...אווווווווף!!!!!!אין לי כח להתחבטויות האלו!!הם קשות וכואבות!!!
אז זה חלק ממשהו שכתבתי לחברה במייל,ברור שלא העתקתי הכל,ממש לא באלי לחשוף כאן הכוווול,וגם זה יותר מידי..אבל רק כדי שתדעו לפחות קצת רקע למה שיש בקישור...
אשמח שתשלחי לי הודעה פרטיתאורי החמודה

במטרה לעזור לך

תודה!‏שלחתי..משהו משהו משהו
ראיתיאורי החמודהאחרונה

מתי שיהיה לך זמן?

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך