מה אתם חושבות על מה שכתבתי?
לאיזה כיוון הייתן יותר נוטות אם הייתן בסבך הזה?
איך יוצאים מכל התהיות והבילבולים האלו???
כי כבר פשוט מעצבן לי לחיות בתוך כל הבילבולים האלו והמחשבות האלו,זה כבר ממש נהיה סיוט!!

תודה רבה!!
ואם אני יצליח להעתיק עוד משו מהמייל,זה אולי קצת יותר יסביר לכן מה אני מרגישה..
/Forum/Forum.aspx/t431406#5097307
מקווה ממש שהפעם הקישור יעבוד..ואם הוא לא עובד אז פשוט תעתיקו ת'כתובת למקום הזה שאפשר לחפש בו לפי כתובת,ואז זה ייכנס לכן לשירשור...תודה!!!
הנה מה שרציתי להעתיק מהמייל-
מצד אחד,אני באמת רוצה לעשות ת'שנת שירות,או לפחות להתחיל אותה,כי אני מכירה את עצמי ויודעת שכל שלב חדש בחיים,אני פורחת עוד קצת,ונפתחת עוד קצת,ומצד שני אני תוהה לעצמי-איך?איך אני ישרוד עוד שנה שלמה באותו מצב שכ"כ קשה לי השנה להיות לבד בהתמודדות הרוחנית והעבודה על המידות?ואני פשוט לא יודעת לענות לעצמי מאיפה אני ישאב כוחות להתמודד עוד שנה שלמה לבד עם כל מיני דברים???עכשיו הבנת תדילמה שלי??זה לא שלא הלכתי לבדוק שירות,אני אפילו סגרתי כבר שירות,אבל איך אני יצליח להמשיך להתקדם לבד??אני באמת רוצה להתקדם ולהתקדם ו,אבל זה קשה לעשות את זה כשאין לך עם מי להתלבט,כשאין מי שיתמוך,כשאת רוצה בעצמך להרגיש שאת משמעותית ועוזרת למישהו אחר גם כן,ומתמודדת איתו,ועוזרת לו במה שאתכן יכולה...אווווווווף!!!!!!אין לי כח להתחבטויות האלו!!הם קשות וכואבות!!!
אז זה חלק ממשהו שכתבתי לחברה במייל,ברור שלא העתקתי הכל,ממש לא באלי לחשוף כאן הכוווול,וגם זה יותר מידי..אבל רק כדי שתדעו לפחות קצת רקע למה שיש בקישור...