קשה לי מאודאנונימי (פותח)

אני לא ממש יודע איך להתחיל ?!?!??!?!?!

הכל קרא לפני שנה כשגמרתי את היסודי גרתי ברחובות ואז דודים שלי התערבו הייתי ילד מופרע בכיתה ו' ואז רציתי ללכת לביתהספר אורט לכל מה שהחברים שלי הלכו והם התערבו ואמרו הוא יגרר לפשע וכל זה אז עברתי לגבעת שמואל הליאם ואז למדתי בית הספר אצלם והתנתקתי מכל החברים שלי ברחובות  בגבעת שמואל נחשבתי לילד עשיר הקרתי ילדים מסביון והכל הלך טוב עד חנוכה אז הלכתי מכות עושעתי ומאז הכל הלך והדרדר אבל היו חודשים שהייתי בסדר אבל אחר כך מעדתי שוב הפעם השניה היה כשכתבתי דברים על השירותים של בית הספר וצירתי גרפתי עם " חברים " שהיום הם  ממש אבל ממש לא חברים שלי ואז רצו לעייף אותי מביתץ הספר אבל בגלל שדוד שלי עורך דין אז הוא התחקם איתם ולא העיפו אותי חתפתי נזיפות וכל זה ואמרתי לעצמי עוד דברים לא יקרוא לי אבל החבר הזה מסבין יאיר יליזרוב הוא הייה ממש בעיה והתחלנו לגנוב לא שהינו צריכים את זה אבל פשוט זה היה קזה כיף הכל היה טוב בערך חודש ככה ואז תפסו אותי בהחלה מחרתי להם סיפור מצוץ מעצבע ואז דודים שלי לא המינו לזה ואמרו לי להודות , נשברתי והודתי זה היה ממש קשה העיפו אותי ואזדוד שלי שוב התערב והחזירו אותי עד סוף שנה וקיבלתי תעודה כזאת מזויפת ובקושי היו לי מקצועות בתעודה בגלל שהרבה לא הייתי בבית ספר ועכישו הגיע סוף שנה המנהל דיבר איתי היועצת דיברה איתי ועזבתי חזרתי לרחובות חשבתי שזהו נהרסו לי החיים שהפסדתי את הזדמנות שלי ואז דוד שלי לא ויתר עכשיו כל הנראה שאני הולך ללמוד בבפנימיה לילדים עם הפרעות קשב וריכוז שזה מה שיש לי שנה הבאה מקפיצים אותי כיתה אני יהיה כיתה ט' אבל זה עוד החלק הכל כל החברים עכשיו כל החופש אני לבד לא יוצא מהבית אין לי עשכיו חברים כי ברחובות יודעים שעברתי דירה ובגעת שמואל יועים שאני גנב אז אף אחד לא מדבר איתי אני כל היום על המחשב כל היום אני חושב טאני גר בפנתאוז כל יום שאני יוצא למרפסת אני חושב לקפוץ וגם בנוסף הורים שלי גרושים את אבא שלי אני לא מכיר לא מדבר איתו כל הדודים שלי טסים עושים הפלגות וכל זה ואני בבית אל תחשובו שאני עשיר או משהוא כזה ושזה בעיה לעשירים כי אני בכלל לא עשיר אני גר ברחוובת אצל סבא וסבצא שלי מאז שהואים שלי גרושים ולהם יש פנטאוז אני לא ידוע למה אני כותב את זה אולי כי אני פשוט בודדד יוצאות לי דמעות כשאני כותב את כל זה ואןלי חלק ממכם יחשבו שאניסתם חרטטן אבל לא אני באמת בבעיה ואין לי עם מי לדבר אני עכשיו חושב אם לשוח לכםאת המכתב הזה כאילו לעלות אותו ואם אני יעשה את זה מי יעזור לי לאף אחד לא הכפתמימני כמו שלי אכפת מימני אז אף אחד לא מממש באמת יעזור לי ויהיה לי לאוזן כשבת אני מפחד מהחיים האלה בבקשה תעזרו ליהשעה עכשיו 2 עוד מעט בלילה ואני לא מצליח לישון בגלל כל זה אז אם מישהוא יכול לעזור לי אני רק רוצה שיהיה לי רק ידיד שישמע אותי או שיש לו בעיה כמו שלי טוב אז בייייייייייייי     

שלום!אח..
מה נשמע? מקווה שטוב....
דבר ראשון יפה שאתה כותב את הדברים האלה , אני חושב ומקווה שיוכלו לעזור לך פה...וגם זה טוב להוציא את ההרגשות החוצה ולהתמודד איתם עם עזרה!
תקשיב , דבר שני תהיה בטוח שיש המון אנשים שאכפת להם ממך ורוצים בטובתך -אתה לא בודד , יש איתך אנשים וגם אבא שלך שבשמיים תמיד איתך! אז לקפוץ...תוציא לך את המחשבה השטוטית הזו מהראש , זה פשוט יצר הרע בהתגלמותו שרוצה ברעתך ,אז תקום מולו ותנצח אותו ,אתה יותר חזק!!
ההרגשה שלך זה כנראה בגלל שעברת מקום אז מטבע הדברים שיהיה פחות חברים...
תראה , אני לא מכיר אותך אבל ממה שאמרת אתה נשמע ילד רציני שרוצה לחזור.. אבל גם עשית לא מעט דברים נכונים {בלשון ההמעטה} למרות שכבר הביאו לך צ'אנסים לחזור...אז דבר ראשון אני חושב שאתה צריך לפתוח דף חדש!! דף חדש פירושו -אתה לא ילד שעושה יותר שטויות אלא פאניטו!! נגמר המשחקים התינוקיים!! אתה עובר למתבגר...
*חרטה על העבר *הכרה בחטא *קבלה על העתיד . אם תתבגר אני בטוח שתצליח להתאקלם יותר מהר לסביבה ואז גם פחות טירחה יצטרכו הדודים וכו' שלך להוציא עליך...ויהיה לך הרבה הרבה יותר קל!!!
ו...שוב הדברים האלה בכללי הם רק קצת מהדברים שיכולים לעזור לך ,אני לא מכיר אותך אז אם אתה רוצה אתה מוזמן לדבר איתי במסר"ש!!
{ואגב-תשלח את זה ל"חברים מקשיבים" הם יעזרו לך טוב מאוד בעז"ה!!}
בהצלחה!!
שלוםאני12345
הרבה מבוגרים פקחים וידועים ששמעתי עליהם עשו ממש צרות לכל העולם כשהיו קטנים!!
למשל..הילל אונסורפר-שמעת עליו? הוא למד במדרשייה, נדמה לי ורצו להעיף אותו משם כי היו פשוט מופרע. אמא שלו לא ידעה מה לעשות איתו מרוב שהיה ילד שלימודים פשוט לא היו בראש שלו. כולם היו מאוכזבים ממנו. גם הוא לא האמין שיצא ממנו מה שיצא ממנו אח"כ... הוא היה רב..כמה מצחיק. אבל באמת. שכולם אהבו. והוא גם ידוע בתמונה שלו ממלחמת יום כיפור - מחזיק ספר תורה בידו.
ובכלל, שמעתי שכל המופרעים יוצאים אח"כ רציניים ביותר... מעניין, לא?
ובכלל, יש מלא סיפורים על אנשים שהיו בתחתית ועלו וצמחו ..
ואתה כ"כ צעיר ומחשבת לשינוי במשהו אחד ומאמצים ומחשבות טובות על עצמך יכולות לגרום לך לגלות את הכוחות האדירים והעצומים שיש בך ולגלות באמת באמת מי אתה.
אני מאמינה בך שאפילו אם אתה מכנה את עצמך גנב, עשית את זה כי היה לך רע בפנים. אבל אתה אדם עם כוחות ונשמה גדולה שרוצה לבטא מאוד את מה שבתוכו ולא מצאת עדיין את הכיוון.
מאוד מכירה את זה. גם אני כשאני לא מוצאת לבטא משהו בתוכי אני כ"כ מתוסכלת שבא לי לשאוג שכל העולם ישמע!
אני שמחה שפנית לכאן .זה סימן שאתה בחור שמגלה אחראיות כלפי עצמו ורוצה באמת למצות את אישיותך!
ל- DANFADR  שלום!דני-יהונתן
אני מוכן בשמחה להיות ידיד שלך. אתה מוזמן לפנות אלי במסר אישי אם תרצה.
תרשה לי לגלות לך חידוש:

כי כמעט אדם בעולם שלא מרגיש בדידות, שאין לו עם מי לדבר, שלא איכפת לאנשים ממנו, שמפחד מהחיים - לכל אדם כמעט יש את ההרגשות האלו. גם לי, גם לך, גם לשכן מלמעלה וגם לשכן מלמטה.

הכי נוח זה שנהיה הכי מקובלים ושכולם ירעיפו עלינו אהבה וטוב וחום, אלא מה- באנו לעולם הזה כדי להתקדם, כדי להגיע למצב שאנו לא תלותיים ולא מקבלים כוחות מהסובב אותנו (זה שזה לא בסדר) אלא נותנים כוחות לסובב אותנו- ולתת כוחות, הופה! זה כבר דורש מאתנו מאמץ, והבעיה: התרגלנו לחיות חיים ללא מאמץ.

אם מישהו רוצה בכח להיות בדכאון, אפילו מנהל של חברה, תאמין לי שהוא יוכל לשכנע את עצמו שהוא בודד, שאין לו עם מי לדבר, שלא איכפת לאנשים ממנו.
בדרך כלל הכל בראש!!!

גם אם תגיד שאלו עובדות, שלא מדברים איתך, אז במובן מסויים זכית בזה שאתה מוכרח לעבוד על עצמך, ולהשתפר, זה מצב עדיף מאשר אם היו לך חברים שהיו מקבלים אותך "כמו שאתה", ואתה בטח לא רוצה להשאר "כמו שאתה" לאורך כל החיים כי אתה רואה שזה לא משתלם ולא נעים.

אז עכשיו, תחליט שאתה יוזם , אתה אקטיבי, כל האנשים כאן בפורום כבר חברים שלך, וזה הרבה מאוד!!

ותנסה להסתכל על הדברים בחיים קצת אחרת.
בהצלחה
דני יהונתן
קודם כלננסיאחרונה
שלום! קודם כל, הסיפור שלך עצוב. אני בטוחה שחלק מההתנהגות המופרעת באה בגלל הנושא המשפחתי הקשה. אך, במבט שני, גם אני ראיתי הרבה אחראיות מצדך, גם שניסית כמה פעמים לבחור בדרך טובה יותר, גם ביכולת שלך להודות על מעשה רע שעשית, וגם ברצון העז שלך להצליח בדרך הטובה. אולי מישהוא פה מכיר אנשים ברחובות שיכולים להתידד אתך-אנשים טובים שלא ידחפו אותך לדברים רעים. בואו ננסה למצוא מישהוא.
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך