קשה לי מאודאנונימי (פותח)

אני לא ממש יודע איך להתחיל ?!?!??!?!?!

הכל קרא לפני שנה כשגמרתי את היסודי גרתי ברחובות ואז דודים שלי התערבו הייתי ילד מופרע בכיתה ו' ואז רציתי ללכת לביתהספר אורט לכל מה שהחברים שלי הלכו והם התערבו ואמרו הוא יגרר לפשע וכל זה אז עברתי לגבעת שמואל הליאם ואז למדתי בית הספר אצלם והתנתקתי מכל החברים שלי ברחובות  בגבעת שמואל נחשבתי לילד עשיר הקרתי ילדים מסביון והכל הלך טוב עד חנוכה אז הלכתי מכות עושעתי ומאז הכל הלך והדרדר אבל היו חודשים שהייתי בסדר אבל אחר כך מעדתי שוב הפעם השניה היה כשכתבתי דברים על השירותים של בית הספר וצירתי גרפתי עם " חברים " שהיום הם  ממש אבל ממש לא חברים שלי ואז רצו לעייף אותי מביתץ הספר אבל בגלל שדוד שלי עורך דין אז הוא התחקם איתם ולא העיפו אותי חתפתי נזיפות וכל זה ואמרתי לעצמי עוד דברים לא יקרוא לי אבל החבר הזה מסבין יאיר יליזרוב הוא הייה ממש בעיה והתחלנו לגנוב לא שהינו צריכים את זה אבל פשוט זה היה קזה כיף הכל היה טוב בערך חודש ככה ואז תפסו אותי בהחלה מחרתי להם סיפור מצוץ מעצבע ואז דודים שלי לא המינו לזה ואמרו לי להודות , נשברתי והודתי זה היה ממש קשה העיפו אותי ואזדוד שלי שוב התערב והחזירו אותי עד סוף שנה וקיבלתי תעודה כזאת מזויפת ובקושי היו לי מקצועות בתעודה בגלל שהרבה לא הייתי בבית ספר ועכישו הגיע סוף שנה המנהל דיבר איתי היועצת דיברה איתי ועזבתי חזרתי לרחובות חשבתי שזהו נהרסו לי החיים שהפסדתי את הזדמנות שלי ואז דוד שלי לא ויתר עכשיו כל הנראה שאני הולך ללמוד בבפנימיה לילדים עם הפרעות קשב וריכוז שזה מה שיש לי שנה הבאה מקפיצים אותי כיתה אני יהיה כיתה ט' אבל זה עוד החלק הכל כל החברים עכשיו כל החופש אני לבד לא יוצא מהבית אין לי עשכיו חברים כי ברחובות יודעים שעברתי דירה ובגעת שמואל יועים שאני גנב אז אף אחד לא מדבר איתי אני כל היום על המחשב כל היום אני חושב טאני גר בפנתאוז כל יום שאני יוצא למרפסת אני חושב לקפוץ וגם בנוסף הורים שלי גרושים את אבא שלי אני לא מכיר לא מדבר איתו כל הדודים שלי טסים עושים הפלגות וכל זה ואני בבית אל תחשובו שאני עשיר או משהוא כזה ושזה בעיה לעשירים כי אני בכלל לא עשיר אני גר ברחוובת אצל סבא וסבצא שלי מאז שהואים שלי גרושים ולהם יש פנטאוז אני לא ידוע למה אני כותב את זה אולי כי אני פשוט בודדד יוצאות לי דמעות כשאני כותב את כל זה ואןלי חלק ממכם יחשבו שאניסתם חרטטן אבל לא אני באמת בבעיה ואין לי עם מי לדבר אני עכשיו חושב אם לשוח לכםאת המכתב הזה כאילו לעלות אותו ואם אני יעשה את זה מי יעזור לי לאף אחד לא הכפתמימני כמו שלי אכפת מימני אז אף אחד לא מממש באמת יעזור לי ויהיה לי לאוזן כשבת אני מפחד מהחיים האלה בבקשה תעזרו ליהשעה עכשיו 2 עוד מעט בלילה ואני לא מצליח לישון בגלל כל זה אז אם מישהוא יכול לעזור לי אני רק רוצה שיהיה לי רק ידיד שישמע אותי או שיש לו בעיה כמו שלי טוב אז בייייייייייייי     

שלום!אח..
מה נשמע? מקווה שטוב....
דבר ראשון יפה שאתה כותב את הדברים האלה , אני חושב ומקווה שיוכלו לעזור לך פה...וגם זה טוב להוציא את ההרגשות החוצה ולהתמודד איתם עם עזרה!
תקשיב , דבר שני תהיה בטוח שיש המון אנשים שאכפת להם ממך ורוצים בטובתך -אתה לא בודד , יש איתך אנשים וגם אבא שלך שבשמיים תמיד איתך! אז לקפוץ...תוציא לך את המחשבה השטוטית הזו מהראש , זה פשוט יצר הרע בהתגלמותו שרוצה ברעתך ,אז תקום מולו ותנצח אותו ,אתה יותר חזק!!
ההרגשה שלך זה כנראה בגלל שעברת מקום אז מטבע הדברים שיהיה פחות חברים...
תראה , אני לא מכיר אותך אבל ממה שאמרת אתה נשמע ילד רציני שרוצה לחזור.. אבל גם עשית לא מעט דברים נכונים {בלשון ההמעטה} למרות שכבר הביאו לך צ'אנסים לחזור...אז דבר ראשון אני חושב שאתה צריך לפתוח דף חדש!! דף חדש פירושו -אתה לא ילד שעושה יותר שטויות אלא פאניטו!! נגמר המשחקים התינוקיים!! אתה עובר למתבגר...
*חרטה על העבר *הכרה בחטא *קבלה על העתיד . אם תתבגר אני בטוח שתצליח להתאקלם יותר מהר לסביבה ואז גם פחות טירחה יצטרכו הדודים וכו' שלך להוציא עליך...ויהיה לך הרבה הרבה יותר קל!!!
ו...שוב הדברים האלה בכללי הם רק קצת מהדברים שיכולים לעזור לך ,אני לא מכיר אותך אז אם אתה רוצה אתה מוזמן לדבר איתי במסר"ש!!
{ואגב-תשלח את זה ל"חברים מקשיבים" הם יעזרו לך טוב מאוד בעז"ה!!}
בהצלחה!!
שלוםאני12345
הרבה מבוגרים פקחים וידועים ששמעתי עליהם עשו ממש צרות לכל העולם כשהיו קטנים!!
למשל..הילל אונסורפר-שמעת עליו? הוא למד במדרשייה, נדמה לי ורצו להעיף אותו משם כי היו פשוט מופרע. אמא שלו לא ידעה מה לעשות איתו מרוב שהיה ילד שלימודים פשוט לא היו בראש שלו. כולם היו מאוכזבים ממנו. גם הוא לא האמין שיצא ממנו מה שיצא ממנו אח"כ... הוא היה רב..כמה מצחיק. אבל באמת. שכולם אהבו. והוא גם ידוע בתמונה שלו ממלחמת יום כיפור - מחזיק ספר תורה בידו.
ובכלל, שמעתי שכל המופרעים יוצאים אח"כ רציניים ביותר... מעניין, לא?
ובכלל, יש מלא סיפורים על אנשים שהיו בתחתית ועלו וצמחו ..
ואתה כ"כ צעיר ומחשבת לשינוי במשהו אחד ומאמצים ומחשבות טובות על עצמך יכולות לגרום לך לגלות את הכוחות האדירים והעצומים שיש בך ולגלות באמת באמת מי אתה.
אני מאמינה בך שאפילו אם אתה מכנה את עצמך גנב, עשית את זה כי היה לך רע בפנים. אבל אתה אדם עם כוחות ונשמה גדולה שרוצה לבטא מאוד את מה שבתוכו ולא מצאת עדיין את הכיוון.
מאוד מכירה את זה. גם אני כשאני לא מוצאת לבטא משהו בתוכי אני כ"כ מתוסכלת שבא לי לשאוג שכל העולם ישמע!
אני שמחה שפנית לכאן .זה סימן שאתה בחור שמגלה אחראיות כלפי עצמו ורוצה באמת למצות את אישיותך!
ל- DANFADR  שלום!דני-יהונתן
אני מוכן בשמחה להיות ידיד שלך. אתה מוזמן לפנות אלי במסר אישי אם תרצה.
תרשה לי לגלות לך חידוש:

כי כמעט אדם בעולם שלא מרגיש בדידות, שאין לו עם מי לדבר, שלא איכפת לאנשים ממנו, שמפחד מהחיים - לכל אדם כמעט יש את ההרגשות האלו. גם לי, גם לך, גם לשכן מלמעלה וגם לשכן מלמטה.

הכי נוח זה שנהיה הכי מקובלים ושכולם ירעיפו עלינו אהבה וטוב וחום, אלא מה- באנו לעולם הזה כדי להתקדם, כדי להגיע למצב שאנו לא תלותיים ולא מקבלים כוחות מהסובב אותנו (זה שזה לא בסדר) אלא נותנים כוחות לסובב אותנו- ולתת כוחות, הופה! זה כבר דורש מאתנו מאמץ, והבעיה: התרגלנו לחיות חיים ללא מאמץ.

אם מישהו רוצה בכח להיות בדכאון, אפילו מנהל של חברה, תאמין לי שהוא יוכל לשכנע את עצמו שהוא בודד, שאין לו עם מי לדבר, שלא איכפת לאנשים ממנו.
בדרך כלל הכל בראש!!!

גם אם תגיד שאלו עובדות, שלא מדברים איתך, אז במובן מסויים זכית בזה שאתה מוכרח לעבוד על עצמך, ולהשתפר, זה מצב עדיף מאשר אם היו לך חברים שהיו מקבלים אותך "כמו שאתה", ואתה בטח לא רוצה להשאר "כמו שאתה" לאורך כל החיים כי אתה רואה שזה לא משתלם ולא נעים.

אז עכשיו, תחליט שאתה יוזם , אתה אקטיבי, כל האנשים כאן בפורום כבר חברים שלך, וזה הרבה מאוד!!

ותנסה להסתכל על הדברים בחיים קצת אחרת.
בהצלחה
דני יהונתן
קודם כלננסיאחרונה
שלום! קודם כל, הסיפור שלך עצוב. אני בטוחה שחלק מההתנהגות המופרעת באה בגלל הנושא המשפחתי הקשה. אך, במבט שני, גם אני ראיתי הרבה אחראיות מצדך, גם שניסית כמה פעמים לבחור בדרך טובה יותר, גם ביכולת שלך להודות על מעשה רע שעשית, וגם ברצון העז שלך להצליח בדרך הטובה. אולי מישהוא פה מכיר אנשים ברחובות שיכולים להתידד אתך-אנשים טובים שלא ידחפו אותך לדברים רעים. בואו ננסה למצוא מישהוא.
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך