אני לא ממש יודע איך להתחיל ?!?!??!?!?!
הכל קרא לפני שנה כשגמרתי את היסודי גרתי ברחובות ואז דודים שלי התערבו הייתי ילד מופרע בכיתה ו' ואז רציתי ללכת לביתהספר אורט לכל מה שהחברים שלי הלכו והם התערבו ואמרו הוא יגרר לפשע וכל זה אז עברתי לגבעת שמואל הליאם ואז למדתי בית הספר אצלם והתנתקתי מכל החברים שלי ברחובות בגבעת שמואל נחשבתי לילד עשיר הקרתי ילדים מסביון והכל הלך טוב עד חנוכה אז הלכתי מכות עושעתי ומאז הכל הלך והדרדר אבל היו חודשים שהייתי בסדר אבל אחר כך מעדתי שוב הפעם השניה היה כשכתבתי דברים על השירותים של בית הספר וצירתי גרפתי עם " חברים " שהיום הם ממש אבל ממש לא חברים שלי ואז רצו לעייף אותי מביתץ הספר אבל בגלל שדוד שלי עורך דין אז הוא התחקם איתם ולא העיפו אותי חתפתי נזיפות וכל זה ואמרתי לעצמי עוד דברים לא יקרוא לי אבל החבר הזה מסבין יאיר יליזרוב הוא הייה ממש בעיה והתחלנו לגנוב לא שהינו צריכים את זה אבל פשוט זה היה קזה כיף הכל היה טוב בערך חודש ככה ואז תפסו אותי בהחלה מחרתי להם סיפור מצוץ מעצבע ואז דודים שלי לא המינו לזה ואמרו לי להודות , נשברתי והודתי זה היה ממש קשה העיפו אותי ואזדוד שלי שוב התערב והחזירו אותי עד סוף שנה וקיבלתי תעודה כזאת מזויפת ובקושי היו לי מקצועות בתעודה בגלל שהרבה לא הייתי בבית ספר ועכישו הגיע סוף שנה המנהל דיבר איתי היועצת דיברה איתי ועזבתי חזרתי לרחובות חשבתי שזהו נהרסו לי החיים שהפסדתי את הזדמנות שלי ואז דוד שלי לא ויתר עכשיו כל הנראה שאני הולך ללמוד בבפנימיה לילדים עם הפרעות קשב וריכוז שזה מה שיש לי שנה הבאה מקפיצים אותי כיתה אני יהיה כיתה ט' אבל זה עוד החלק הכל כל החברים עכשיו כל החופש אני לבד לא יוצא מהבית אין לי עשכיו חברים כי ברחובות יודעים שעברתי דירה ובגעת שמואל יועים שאני גנב אז אף אחד לא מדבר איתי אני כל היום על המחשב כל היום אני חושב טאני גר בפנתאוז כל יום שאני יוצא למרפסת אני חושב לקפוץ וגם בנוסף הורים שלי גרושים את אבא שלי אני לא מכיר לא מדבר איתו כל הדודים שלי טסים עושים הפלגות וכל זה ואני בבית אל תחשובו שאני עשיר או משהוא כזה ושזה בעיה לעשירים כי אני בכלל לא עשיר אני גר ברחוובת אצל סבא וסבצא שלי מאז שהואים שלי גרושים ולהם יש פנטאוז אני לא ידוע למה אני כותב את זה אולי כי אני פשוט בודדד יוצאות לי דמעות כשאני כותב את כל זה ואןלי חלק ממכם יחשבו שאניסתם חרטטן אבל לא אני באמת בבעיה ואין לי עם מי לדבר אני עכשיו חושב אם לשוח לכםאת המכתב הזה כאילו לעלות אותו ואם אני יעשה את זה מי יעזור לי לאף אחד לא הכפתמימני כמו שלי אכפת מימני אז אף אחד לא מממש באמת יעזור לי ויהיה לי לאוזן כשבת אני מפחד מהחיים האלה בבקשה תעזרו ליהשעה עכשיו 2 עוד מעט בלילה ואני לא מצליח לישון בגלל כל זה אז אם מישהוא יכול לעזור לי אני רק רוצה שיהיה לי רק ידיד שישמע אותי או שיש לו בעיה כמו שלי טוב אז בייייייייייייי