אני חייבת עזרה!!!!!!!אנונימי (פותח)

בס"ד

תקשיבו: אנלי מושג איך להתחיל...אז אני אנסה...

בזמן האחרון אני נורא מבולבלת...כל דבר קטן גורם לי למחשבות נורא עמוקות. אני לא מצליחה לצאת מהם..זה הורס אותי....זה פשוט מדכא אותי. אני כבר לא מסוגלת יותר. יש לי מלא שאלות על הכל בערך. כל דבר קטן מביא לי הרבה מחשבות גדולות שמטביעות אותי בתוכן. כולי מלאה בבלאגן אחד גדול של עצמי ואני לא יכולה ומסוגלת לצאת מיזה. אני לא מצליחה להתרכז בשום דבר בזמן האחרון והמחשבות ממלאות לי ת'ראש ועוד יותר לא נותנות לי. זה מחשבות ושאלות באמונה ודברים כאלה, אבל גם בסתאם דברים הכי רגילים בעולם. והשאלות והמחשבות מציפות אותי ולא נותנות לי לחיות. נמאס לי כבר!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה ככה!!!!!!!!!!!! אני חייבת עזרה....תודה!!

וולקם טו זה קלאב!! סתם..  ב"ה את בגיל ההתבגרות!!יסכלוש2
בס"ד
תתעודדי! המון אנשים היו במקום הזה ויצאו ממנו בשלום!! =)=)=)

דבראשון: חשוב תמיד שתהיי בשמחה! תשמחי ת'צמך.. שמעי מוזיקה, תעשי דברים כיפים.. תסתכלי רק על הטוב שבעולם..

עכשיו, תחפשי לך תשובות לשאלות שלך.. אל תתעלמי מהם. (את יכולה לכתוב כאן, אולי אנשים פה ידעו לענות לך.. את יכולה גם לחפש בשרשורים ישנים..)
לי עזר מאוד לקרוא כל מיני ספרים.. (מומלץ: האם יש סיכוי לאהבה, לוחמי התמורות, כל מיני קונטרסים של ברסלב- אם את מתחברת.., הרבה ממליצים על בגן האמונה המבואר של הרב ארוש..- לא קראתי אותו.. ויש עוד המון..)
את יכולה גם לשאול רבנים או את 'חברים מקשיבים' באתר "כיפה".
תתפללי לקב"ה שיעזור לך ושיאיר את עינייך..

ועד שתמצאי תשובות: כשיש לך המון מחשבות שמציפות אותך (מה שתיארת..) פשוט תבכי. זה מנקה ת'לב וזה כיף.
אולי גם כדאי לך בזמן שאת בחברה וכו'.. שאת לא יכולה לחשוב כ"כ וממש מדכא אותך המחשבות- אולי לעזור לאחרים יעזור לך. תחשבי כל הזמן על אחרים ותעזרי להם. תמלאי ת'ראש שלך במחשבות אחרות שלא תהיה לך שניה להיות עצובה..

ב"הצלחה ענקית! ובשמחה תמיד...
מוזמנת תמיד למסר"ש..
אני גם חושבת כמו יסכלוש...Apple
זה באמת בגלל גיל ההתבגרות... גם לי זה קורה כ-ל הזמן! זה לא מרפה...
יודעת..יכול להיות שבצורה מסויימת זה טוב...ישה"ז=]
-אני מכירה את הסיטואציה.. מאוד מוכרת לי מקרוב..., הייתי גם בסירה הזאת, ... פתאום יש מלא שאלות, כבר לא יודעים כלום, לא מבינים כלום, רק מבולבלים כל הזמן..מנסים להמשיך בשיגרה אבל מתחרפנים...

אני אישית, עם כל החירפון, ניסיתי, וזה קשה אבל ממשיכים כרגיל.. עד שפתאום משום מקום[-ב-א-מ-ת משום מקום!!!] צץ איזה אדם חכם, גאון, צדיק, שיש לו באמת תשובות.. אז [-מסכן אותו אחד..] פשוט ככה "להפיל" עליו את כל השאלות, להקשיב לתשובות, לפעמים הוא ממש ה-"המלאך הגואל" שלך...
זה יכול להיות כל אדם.. [-לא בהפרזה כמובן..אבל..] אולי איזה מדריכ/ה באיזה סמינריון... או שאפילו פה בפורום, יש אנשים צדיקים שמאוד עוזרים..!!, ו.. לא ניסיתי אבל אומרים ש-"חברים מקשיבים" זה טוב... בהצלחה..!!=]
מסכים עם הנאמר לפני...אח..
{אולי} כל מילה מיותרת!!
מזדהה...אש מאנשים קרים.
גמכן גיל ההתפגרות...
ויסכה-אני דווקא לא ממליצה על בגן האמונה....
שמעתי עוד תגובות לא נלהבות..אבל פה היו שהמליצו..יסכלוש2
אני התחלתי את בגן האמונה וזה נשמע אחלה!!פגזניקית גאה!
איילת, למה לא??
ומסכימה ממש ממש עם יסכה!!
מומלץ לשבת עם מישו שמבין ולספר לו את המחשבות שלך..ת
זה עוזר ממש לסדר אותם ולפעמים את אפילו לא צריכה שהוא יתן עצות בשביל לדעת מה התשובה... עוזר מאד גם לכתוב ולכתוב ולכתוב...
טוב כולנו באותה סירה....קרובה לשמיםאחרונה
כמו יסכה..... ,
{יסכה איך ראוים שאמא שלך יועצת/פסכיכולוגית או לא יודעת מה ....בקיצר זה עובר אצלכם בגנים....}
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.אחרונה
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך