היי! רציתי לשאול בקשר למשהו שמטריד אותי בקשר לפגישות
...
אני בן 25, כלומר, יוצא בערך משנתיים ואני נחשב דוס (הייתי למעלה משש שנים בישיבה...) אבל עלו לי כמה מחשבות בנוגע לדייטים...
הבחורה האחרונה שיצאתי איתה (7 פגישות) חתכה אותי אחרי פגישה שדווקא ממש השקעתי, הכנתי לה פיקניק על חוף הים, בחוף שקט בהרצליה. ובשביל שיהיה יותר פתיחות נכנסתי טיפה למים, כמובן ששאלתי אותי לפני וגם כשנכנסתי הייתי עם חולצה מכנסיים קצרים ונכנסתי עד לבטן, לא משהו רציני, פשוט שיהיה יותר מעניין ויותר זרימה.
ואני תוהה אם זה היה נכון מבחינה צנועתית![]()
יש מצב שזה מה שהפריע לה? לכן זה היה מפריע?
זו אולי נשמעת שאלה ספציפית אבל זו שאלה מאוד עקרונית.
אני אישית מרגיש שדווקא למי ששייך לציבור היותר דוסי (ואני באמת שייך לציבור הזה, זה לא שאני מנסה למרוד במסגרת בה גדלתי או משהו בסגנון) אין מה לעשות בפגישות חוץ מלשבת\לטייל ולדבר. לכן נוצר צורך מאוד גדול לעשות דברים שיגרמו ליותר פתיחות וקירבה, והשאלה עד כמה אפשר בלי שזה יהיה בעייתי? עד כמה אפשר לנסות ליצור אוירה חופשית וקרובה (כמו לשבת\לשכב על הדשא בפיקניק או דברים בסגנון) בלי שזה יתן הרגשה לא מתאימה.
קיצר, מצד אחד מאוד חשוב לי להקים בית תורני עם בחורה זורמת ודוסית אבל מצד שני אני כל פעם חושש שכל הפגישה נדבר על דברים ברומו של עולם ואפילו על החיים האישיים לא נצליח ליצור הרגשה אינטימית וכייפית.
מוכרחים מדי פעם סתם לשבת ולהסתכל זה על זו, לשכב על הדשא בצורה יותר קרובה ובאוירה קלילה מעט.
מקווה שהבהרתי את עצמי![]()
אשמח לקבל עצות והארות 
![]()