בקשות על שרשורים שכרוכות בנעילה/מחיקה/שרשור/עריכה, נא להפנות אלינו באישי!!!
תבינו, אין עניין לכתוב בשרשור כי אנחנו לא רואים הכל ולא קוראים הכל וסתם חבל ששרשור שבאמת צריך נעילה או עריכה או לא משנה מה, לא יעבור את מה שהוא צריך.
אני אוסיף ואומר, אם יש שרשור שצריך דחוף למוחקו או לעורכו או לנועלו ניתן לפנות אלי גם בטלפון, יש לי אינטרנט 24 שעות ביממה (לערוך אני יכולה רק מהמחשב).
כמו כן, דברים שמופנים אישית למנהל מסוים נשמח אם יבואו להגיד באישי (סטיב, אין לי שום דבר רע נגד התודה שאמרת אבל...
ואני לא זאת שנעלתי)...כמובן שמצידנו אם תפתחו שרשור הוקרה למישהו ותרשמו גם אותנו לא יהיה לנו אכפת (:p) אבל תודה מסוימת או כל דבר אחר שהוא ספציפי נשמח לקבל באישי כדי שלא יגרור דברים נורא לא נעימים.
ובלי קשר-
לקרוא לאנשים- רשעים, בוגדים, נאצים, גויים, חלאות וכו' לא לעניין ולא מוסיף לכם כבוד, בבקשה הימנעו מכך.
גם משפטים כגון: הלואי שהיו שורפים את אימא שלך, הלואי שתמות, אנחנו לא צריכים אותך בארץ הזאת וכדומה גם ממש לא לעניין.
אני חוזרת ומדגישה- אם יש משהו דחוף כמו שהיה היום ניתן להתקשר אלי או אפילו לשלוח הודעה בכל שעה!!!
מבטיחה לענות לשיחות גם באמצע הלילה (אל תתפלאו אם לא אזכור בבוקר :p) אם אשמע כמובן (לרוב אני שומעת אלא אם כן אני שוכחת להעביר את הטלפון לרעש).
את מספר הטלפון שלי ניתן למצוא אצל כל ניק שני פה בערך.
למי שיש את המספר יכול לתת לכל מי שרוצה אם הוא יודע בודאות שהאדם שמבקש רוצה את זה למטרות כשרות!!!
תודה רבה
המשך גלישה נעימה
צומועיל
ובעז"ה משיח במהרה!!!