מאיפה אתם כל כך מאמינים שהוא בא?כפרגניסט..
^^^^|מסמיק קשות|auchv
אפ אפ אפ הרשה לי לסתור אותך. אינך כופר..דניאלה .ד.
בכלל לא.
בשביל להיות כופר צריך לדעת הפוך על הפוך את כל התורה ואז לכפור בה ב'טענות סותרות'
כשאדם אינו מכיר את אימו שילדה אותו ומתה בלידה כדי שהוא יחיה. לא כואב לו עליה, הרי הוא לא פגש אותה בדיוק.
אחי, בזכות שבית המקדש לא קיים כיום, אנחנו חיים!!!
היינו אמורים כולנו למות אז..
אתה מאמין?
הבית של ה' הלך כפרע עלינו... וכל זה, העלים את ה' מעיננו.
ה' בחר להסתיר פניו, בגללינו.
להאמין שיבוא המשיח זה באמת קשה אבל---אוסקר
לרצות שיבוא משיח?? מי לא רוצה..
הנה כמה דברים שקראתי שיקרו שהמשיח יבוא:
קודם כל-- בני ישראל לא יהיו תחת שלטון הגויים! לא יהיו מלחמות, לא קנאה ולא תחרות אלא יהיה שפע כזה גדול שיספיק באמת לכ ו ל ם. כל המאכלים הטובים יהיו מצויים כ"כ בשפע כמו עפר הארץ. וכל האנשים בעולם יהיו פנויים ועסוקים רק בלדעת את ה'- ללמוד פנימיות התורה וסודות עמוקים וללמוד אלוקות. ובני ישראל יהיו חכמים גדולים וידעו סודות עמוקים בתורה. כמו שכתוב "כי מלאה הארץ דעת את ה' כמים לים מכסים". וכל זה יהיה ברצון מלא של כל אחד ואחד. (וכמה אנחנו רוצים שיהיה לנו רק רצון לעבוד את ה'...)
ועוד כמה דברים שקראתי שיקרו שהמשיח יבוא:
"הנפלאות והניסים שתהיינה לעתיד לבוא תהיינה גדולות יותר מאשר אלו שהיו ביציאת מצרים" (מיכה ז' ט"ו)
"כל מי שזהיר היום לקיים את מצוות ציצית יהיו לו 2800 עבדים גויים שישמשו אותו" (שבת, לב ע"ב)
"החיים של האנשים יהיו קלים מאוד והם יחיו הרבה שנים עד לאלפי שנים" (הרמב"ם) ואחרי תחיית המתים יהיו להם חיים נצחיים (רמב"ן)
"היהודים לא יצטרכו לרעות את צאנם אלא הגויים יעשו זאת עבורם ואילו היהודים יוכלו ללמוד תורה בשקט כל הימים" (ישעיהו, ס"א ה)
"הנשם תלדנה בכל יום" (מסכת שבת ל' ע"ב) היום הריון לוקח 9 חודשים ועוד יולדת בצער. העתיד הוולד יהיה מוכן כבר בתוך יום מה שנקרא אינסטנט- קיצור תהליכים- ובאותו יום תלדנה ולא בצער כי הקללה ש"בצער תלדי בנים" כבר לא תהיה אקטואלית יותר!
"כל בני ישראל יהיו נביאים, אפילו ידים קטנים ואפילו עבדים ושפחות" (יואל ב' א'ב)
"האור של הירח יהיה חזק כמו האור של השמש והאור של השמש יהיה חזק פי 343 מאשר הוא היום" (פסחים סח' ע"א)
יש עוד הרבה.. כתבתי ממש חלק.
ובכל זאת איך אנחנו מאמינים שהוא יבוא?
בכלל יסוד האמונה בביאת המשיח יש חיוב לחכות ולצפות לביאתו- ללא שום הגבלת זמן, מקום ותנאי. אלא, "אחכה לו בכל יום שיבוא".
לצפות לגאולה, מלבד השכר הרב שנקבל על זה,זה גם מקרב את הגאולה, "דור שהוא מצפה למלכותו מיד הם נגאלים, שנאמר, וש תקוה לאחריתך ושבו בנים לגבולם"
לפיכף אמרו חכמים: בשעה שמכניסין אדם לדין שואלים אותו : ציפית לישועה?" ולעומת זאת, אם עם ישראל לא מצפים לגאולה , לא רק שהגאולה מתרחקת מהם, אלא באים מכך צרות וגזרות רבות.
"כל אותם אלפים שנפלו, לא נפלו, אלא, שלא ביקשו את בית המקדש"
בהצלחה!! 
איפה נכנס פה ההגדרה "כופר"?כנרית על הגג=)
אז קודם כל- צא מהסרט.
כופר זה משהו אחר לגמרי,
וטבעי לגמרי שיהיה לנו ממש קשה לרצות באמת ולהאמין..
אם נחשוב בהיגיון- זה מטורף!!
אז נכון, אנחנו צריכים לעבוד על זה פה ושם, למצוא את האבל שלנו, ללמוד להעמיק ולהבין כמה שהחורבן משפיע עלינו..
אבל לא מתוך זלזול בעצמך או משהו... (ואם המצאתי את זה הרגע- מה טוב!)
בהצלחה חבר! כי אם עיוור לא ידע שהוא עיוור, איך הוא יוכל להסתדר בעולם? המודעות היא חלק מתהליך הגאולה..
(ולא אותך השוותי לעיוור, אלא את עמ"י שללא בית המקדש, מקווה שזה היה מובן...)
ת'אמת...צ.א.
אני לא מכירה מציאות כזאת שביה"מק קיים! לכן הוא לא חסר לי!
ואני לא מצליחה לרצות באמת שביהמ"ק יבנה...
^^ ממש נכוןןן.חמודית
ויש לי פתרון בשבילכם!רני שמחהאחרונה
נאמר שמשחרב בית המקדש ניטל הטעם בפירות. לדעתי היא הכוונה היא לומר שבבית המקדש, חיו עד הסוף, חיו באמת.
שום דבר לא עבר לידך,הכל נספג בך. הכל לפרטי פרטים. לכן גם נאמר על המקדש - מי שלא ראה את בית המקדש לא ראה בניין יפה מימיו. מדוע דווקא אמירה זו?! כי המקדש היה עשוי לפרטי פרטים קטנטנים, עם חריטות ותבליטים. הרב דב זינגר קורא לזה חיומטר. עד כמה אתה חי?!
האם אני שותה קריסטל בשקל תשעים או קוקה קולה, שהיא כנאמר,טעם החיים?!
אני רוצה שתהיה לי זוגיות הכי טובה, הכי מוצלחת. אז אני מתאפק עכשיו, לא נוגע בבנות בשבט,לא מתחיל עם אחת שראיתי בתחנה מרכזית, כי אני יודע שעוד מעט ויבוא הדבר האמיתי.
היהדות נכנסת לפרטי פרטים של הלכה כדי שנבין שצריך לחיות כל דבר,עד הסוף! תחיה באיכות. ולדעתי בית המקדש, בעצם היותו, מגשים את האידיאל הזה.
אל תתן לדברים לעבור על ידך ככה סתם. תהיה כאן,באמת. כשחברה שלי מדברת איתי, אני מקשיבה לה באמת! לא שומעת מוזיקה,מדברת בטלפון ומצ'וטטת בפייסבוק באותו הזמן. אני באמת איתה, אני רוצה שהחברות שלי איתה תהיה באיכות הכי גבוהה.
לחיות בזמן של בית המקדש, זה לחיות באיכויות אחרות,דברים שאנחנו לא מכירים,רק יכולים לשאוף אליהם. איכות חיים שכזו.. לדעתי הרבה יותר קל (לא אוהבת ת'מילה הזו,אבל נגיד) להתפלל ולבקש מהמלך דבר כזה. שנזכה לחיות חיים איכותיים,שבנויים מדברים קטנים שיוצרים דברים גדולים.
חופש משמעותי לנו
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים