משו שחשבתי..אני הקטנה

בסיעתא דישמיא
מה שכתבתי בא מעמדה אישית שלי לגמרי! אני לא באה לתקוף פה אפחד, ולא מזלזלת בכלל!!!
ובגלל זה מבקשת [אם תגיבו]אל תתקפו.. זה לא יהיה כיף.. תודה מראש!!
באחד מהימים האחרונים איכשהו כמה חברות הגענו לדבר על סיגריות.. חלק ממנו טענו שעישון תמיד מתחיל מפוזות והשאר אמרו שזה בגלל שרע בחיים ולא יודעים איך להתמודד.. במילים אחרות בריחה.. ובאמת שאלתי את עצמי יכול היות שזה כיף למי שמעשן לעשן אבל בתכלס, באמת בתוך הסיגריות יש חומר שמשכיח דברים? או אפילו דוחק? או שזה אשליה שזה משכיח ומרוב שמי שמעשן מאמין בזה זה פועל לו בתת מודע ונותן לו את הרגשה הזאת?
אנשים שמעשנים יכולים לעשות פוזות על עצמם ובגלל זה התחיל לעשן אח"כ יכול להיות שזה כבר לא מפוזות אבל ההתחלה היתה מפוזות והוא כבר לא יכול להפסיק לפי הגדרתו..
מי שרוצה להפסיק יכול להפסיק.. אין כמעט דבר כזה מכור.. נכון שיהיה קשה ולא כ"כ מאמינים שאפשר להצליח, להפסיק ושזה כמעט לא הגיוני אבל תמיד אפשר להפסיק..
איך זה הגיוני שמבוגרים שעישנו יותר מכל מי שקטן ממנו הצליחו להפסיק וחלק ממי שב"גיל ההתבגרות" [לא מכלילה!!]לא מצליח?[מי שכן הצליח אשריו!!:
P]?
לפי דעתי זה בגלל שלא רוצים באמת.. מי שמעשן יודע שזה פוגע בו אבל הוא יכול לרצות גם לא להפסיק ואז אפחד אחר לא יכול לשכנע אותו להפסיק כי אם הוא יפסיק בגלל אחרים הוא יחזור לזה
אומרים שזה קשה ולא רוצים להפסיק כי זה יכניס לדיכאון.. אבל למה דיכאון? כי התרגלת לקחת סיגריה ולעשן כל פעם שרע לך וזה לא באמת עזר אלא רק הדחיק? ושתפסיק כל מה שדחקת יצוף בחזרה ולא יהיה עם מה לדחוק?
נכון שיש גם הרבה שלאו דווקא רע להם בחיים והם מעשנים כי בא להם וכמו שזה בא בקלות זה יצא בקלות כל עוד הם בהתחלה..
אבל.. למה באמת אנשים שמעשנים מתחיליים עם זה?
ו...שאלה אחרונה לחלק מהאנשים שרואים מישו מעשן זה משנה מהו בחשיבה כלפי אותו אדם.. למה זה משנה?
ו..[מכוון יותר לבנים] למה זה עוד יותר משנה שזאת בת?
סליחה על החפירות..
יומצויין:
P

אמממ... דעתי-אריאל דל"ת

אז ככה:

לא תמיד זה בא ממקום של פוזות, אבל רוב הפעמים כן...

זה דיי פסיכולוגי שזה מרגיע.. זה לא באמת ככה.

נכון, את דיי צודקת שזה גורם לדיכאון בגלל הדחקה, אבל גם בגלל ש"הכול בראש"

לא יודע למה זה יותר מזיז לי כשזה בת... זה בעיקר כי ככה הרבה חושבים, שזה מוזר...

אבל אחרי שפגשתי מישי מעשנת גיליתי שזה לא ככה...

אשריך!!!

מקפיץ.אריאל דל"ת

אנשים, תגיבו!!!

לא יודע מה איתכם אני אחד הפוזאיסטיםשיגר

ואני לא עישנתי אפילו פעם אחת 

שיגר, אתה שקרן!!!אריאל דל"ת

אני בעצמי ראיתי אותך מעשן!!!!!

טונה...

הוא לא שקרן אחי... הוא באמת אחד הפוזאיסטים...אדם אחד
איזה נחמד אתה, אדם אחד...אריאל דל"ת

(ואתה לא פוזאיסט, נכון?)

אריאל עד שאני אומר פעם אחת את האמתשיגר

אתה אומר שאני משקר ואם הייתי מעשן לא הייתי מסכן 100 שקל(והמבין יבין)ואני לא סובל גם בנים וגם בנות שמעשנים זה פשוט גועל נפש

אני מכיר את סיפור המאה שקל... דאץ

אריאל, אתה אחד העלובים..

^^חח... נכון אריאל, אתה עלוב!!!...אדם אחד
רננה את מותק נושי104

ממש מסכימה עם מה שאת אומרת . 

ושאני רואה מישו מעשן - זה לא משנה לי משו בחשיבה , וכאילו לא משפיע כלפיו ..

[וסתם , בקשר לזה שזה בת , סתם כי רגילים שבנות יותר עדינות וזה , וסיגריות זה משו גס ומסריח כזה . ]

סיגריות ובנותאין על ה'!
אני חושבת ככה כשרואים בן מעשן ישר סמים רושםא ערש אבל זה ממש לא נכון אני מכירה הרבה בנים שמעשנים והם אכלה אנשים ולבנות סמים רושם איכס ארסית תקוע בחברה לא טובה ... אבל גם זה לא נכון !!!!
(אני לא מעשנת אז אני לא יכולה להגיד כלום לגבי כל השער!!!)
"על תדון אדם עד שתגיע למקומו"
"תדון כל אדם לכף זכות"
אל תסתקלו על היופי תסתכלו על האופי!!! (תיף לחיים)
ואוו אמרתי את דעתי בנושא כבר.. פצפונית
שיגר תפסיק כבר להזכיר לי את זה!!!אריאל דל"ת
אני מסכימה עם אני הקטנהיויון

כלומר חושבת שדוגרי עישון באמת מגיע רק מפוזות (ד.א בסיגריות גם הבריחה היא פוזות) וזה אחרי בירור מעמיק שעשיתי על העניין עם עוד כמה אנשים...
ושבן אדם יכולה להפסיק לעשן ברגע שהוא מחליט שהוא לא צריך ולא רוצה אצ הפוזה שזה נותן לו....
דוגרי הכל בראש.

בהצלחה!

פוזה זה רוב המקרים אבל לא בהכרחאנונימי (פותח)

רוב האנשים מתחילים לעשן סיגריות כי זה נורא מסקרן לדעת מה הדבר עושה ולמה אנשים מעשנים את זה ולרוב המקריםם אומרים שזה עושה להם טוב אבל טוב רגעי החצי השני עושה את זה מתוך פוזה להיראות איזה סוג של קוליות ואז מתרגלים לזה ולא יודעים איך לצאת חח מסכנות החברות שלי כמה הן בוכות על זה חח ולי אישית אין לי בעיה עם זה שאנשים מעשנים רק שלא יעשנו לידי ובנות שמעשנות זה הכי לאאא ממש לאאאאאאא !

חחחחחח צודק!!!אין על ה'!אחרונה
חחחחחחח צודק אין לי בעיה שיעשנו גם אין לי בעיה שיעשנו לידי אבל שלא ישער ריח של סיגריות על הבגדים שלי ( שההורים שלי לא יחשבו שעישנתי ) אנדים אנשים אוהבת אותכם תעשו מה שבא לכם אבל אם אכפת לכם מהבריאות שלכם טס טני אונרת תפביקו לעשן כי זה יכל לאשות הרבה נזק בהמשך מחיים!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך