למה? למה? למה?אנונימי (פותח)

למה תמיד כשאומרים לי לספר על עצמי אני מחייכת חיוך מבויש ולא מוציאה מילה? למה כששואלים איזה תכונות טובות יש בי אני אומרת" אין"? למה אני תמיד חושבת שכולן הרבה יותר טובות ממני?!למה אני כזאת חסרת ביטחון?!?

אולי,( או שבטוח) התשובה ברורה, אני כמעט ולא מקבלת חיזוקים חיובים מהמשפחה. אני "מטומטמת" " מפגרת" "מוזרה" כמו שההורים שלי הרבה פעמים אומרים ( שלא שכל החיים מריבות, אבל אני שומעת את המילים האלה הרבה, יותר מדי)

ובבית, באמת שאני לא מתנהגת טוב,אני מודעת לזה, ואני כן רוצה להשתנות אבל תמיד מזכירים לי כמה דפוקה אני.

אל תגידו לי " תדברי עם ההורים שלך ותסבירי להם הכל" זה לא ילך, לא עכשיו, זה לא מה שאני שואלת עכשיו.

אני פשוט לא יודעת איך להתחיל לבנות את הביטחון שלי מאפס!! איך אני יכולה להצליח לצמוח ככה?!עצוב

סוף פריקה...

לדחוף, בכוח.לך דומיה תהילה

לא מאמין לך שאין לך תכונות טובות.

את גם יודעת את זה.

כששואלים אותך תספרי במה את טובה. בלי להתבייש. זאת לא ענווה להתכחש למעלות שלך.

זה לא כ''כ מוזר. אף אחד מאיתנו לא רואה את התכונות הטובות שלו מולו כל הזמן. לכולנו קצת

קשה למצוא מה טוב בנו.

את לא מאוד שונה.

איך לשפר את הביטחון? להתבלט! לצחוק! לומר מה שאת חושבת בכיתה, בשבט. לא יסכימו איתך?

לא נורא, זה אפילו לא פסיק בחיים. לכתוב בפורום גם יכול להוסיף.

אומרים עלייך שאת דפוקה? אז הם לא באמת מבינים. את יודעת שאת לא כזאת. כשיש מקרה כזה

את צריכה לתת לגל לעבור מעלייך, שלא יסחף אותך. בסוף זה יכאב פחות.

פשוט תביני שמה שאת חוששת ממנו הוא לא כזה גדול. חיוך

באישי תמיד.

תאמיני בעצמך-קרוסלהאחרונה

כל אדם הוא מיוחד. תמצאי את הכישרונות והנושאים שאת אוהבת ותגדישי אותם. תעבדי עליהם ותשדרגי.

את יכולה גם להתעלם ממה שאנשים חושבים (אבל אל תתעלמי לגמרי גם זה לא טוב) 

ולמה את משווה את עצמך למישהי אחרת? את יודעת מה קרה לי? השנה, למדתי למבחן עם מישי שבמשך הרבה זמן תמיד יחסתי אותה למחוננת וחכמה וכאלו. ומסתבר מה? שהיא תמיד הייתה חושבת שאני היא זאת החכמה. מסקנה: את יכולה לחשוב שאנשים חושבים עליך שאת גרועה ולא מספיק טובה, אבל את לא באמת יודעת מה הם חושבים, כי אין לנו כוחות על טבעיים של קריאת מחשבות. תחשבי מה את באמת ובתמים חושבת על כל דבר ואל תחשבי מה האחרים חושבים-כי את צריכה את ההחלטות שלך, זה מה שמחזק את הביטחון בין השאר. 

מוזמנת באישי חיוך

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך