מ-ח-נ-ה-ק-י-ץ-ה-ת-ש-ע-"-ב -!-!-!-!-!-!
לכל האריאלניקים שפה, מפגש פורום בעז"ה בשבת בשעה ארבע ליד הביכנ"ס
(אני בעצמי עוד לא יודע מה הולך שם)
אז........ מי בא??
אני!
מ-ח-נ-ה-ק-י-ץ-ה-ת-ש-ע-"-ב -!-!-!-!-!-!
לכל האריאלניקים שפה, מפגש פורום בעז"ה בשבת בשעה ארבע ליד הביכנ"ס
(אני בעצמי עוד לא יודע מה הולך שם)
אז........ מי בא??
אני!
חח. סתם. מגיעה
מצפה אביחיאני בעז"ה יהיה במחנה, אבל הדבר האחרון שאני הולכת לעשות שם זה לפגוש כלמיני אנשים מהפורום.
ואם את/ה מכיר/ה אותי, ויודע/ת גם על עוד אנשושים מהפורום שנמצאים שם, אנא אל תטרחו לידע אותי על כך, טוב? רק אם את/ה יודע/ת שזה מישו שאני ממש חפצה לפגוש. ואם זה יהיה אכן אחד/ת כזה, את/ה תדע/י על כך.
בעזהי"ת
תכבדו את האכסניה של המפגש שלכם [מחנה אריאל], ותעשו אותו נפרד.
תכבדו!
מפגש בנים בשעה ארבע ליד מפקדה בנים, מפגש בנות בשעה ארבע ליד מפקדה בנות.
בבקשה!
מחנה הבנות צמווד למחנה הבנים מה שאומר שבקלות אפשר לעבור ממחנה למחנה בקלות אבל לא מומלץ כי אז יעיפו את אותה אחת..
אשמח לדעת אם יש פה בנות ואני אוכל להפגש איתם שם...
סיירת איתן סיירת איתן סיירת סיירת סיירת איתן.. |מזמזם מורל|
טוב לראות שהשיר של הסניף שלך הופך לנחלת הכלל.
אררר!!!
|חוזרת להיות חניכה לרגע..|
מהמחנה בנות רואים ת'בנים ולהיפך אפילו היוטות ששממו לא ספיק טובות...אניי הייתי היום בהכנה אז אני יודעתמה שאני אומרת
שנה שעברה היה כמה מטרים הבדל בין היוטה של הביכנ''ס למחנה של הבנות
מוזר שהם עושים עוד יותר צמוד..
אבל בטח הם יגביהו את היוטה כילו ישימו 2 שכבות כמו שנה שעברהאחרי שהיוטה נפלה באצע התפילה...
אם הבנתי נכון התכנון השנה היה בכלל עשות את זה כשרק השבת חופפת- הפרדה יותר רצינית..
זה מוזר שהתקרב.. [אבל הכללים נוקשים יותר, מעניין מה יהיה.]
(כל שנה אחרי המחנה יש מלאאא דיבורים על ההפרדה. אבל עוד לא ראיתי שנעשה צעד רציני.. [להקשות את הכללים ולהעיף כל מי שבטעות הלך להגיד שלום לאחותו זה לא צעד יעיל לענ"ד..] האם הכל באמת רק בתיאוריה?)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים