השפלה של ההורים שלך...אנונימי (פותח)

כואב לי, ממש. כואב לי שמשפילים את ההורים שלי מול הפרצוף שלי, לפעמים בלי כוונה ובלי לדעת, ולפעמים עם. אז ככה, ההורים שלי קצת ברסלברים. יותר נכון- ברסלברים בנשמה. הם לא נראים כך בכלל. הם לא מתלבשים ככה, אבל הנשמה שלהם ברסלברית ממש. לי זה לא מפריע, אני לא ככה, ולפעמים זה נחמד. אבל יום אחד ישבתי עם החברות שלי, כמה חברות, והם התחילו לדבר. דיברו משהו ואז הגיעו לברסלברים, ואז ככה: הברסלברים האלה, כולם, משפילים ת'צמם ברחותות, ובגלל הריקודים שלהם, אין לילדים שלהם כסף, והם לא רואים אותם, והם דואגים רק לעצמם, ולריקודים שלהם. ואחרת: חרתות, הברסלברים האלה, לא אוכלים בצל, ובטוחים שהם הכי קדושים. איזה זייפנים, מפגרים, מטומטמים, בטוחים שכל העולם שלהם. ועוד כל מיני "שירות ותשבחות" על ברסלברים. ואני התביישתי, בהורים שלי, ובעצמי- וא סיפרתי את זה יותר לעולם לאף אחת. גם ככה קןדם התביישתי. אבל קצת קודם סיפרתי ל-3 חברות שלי. ומאז חברה שלי לועגת , כל הזמן: מה הפלא שההורים שלך חפרנים? (והם לא) או: אם הם לא יהוי ברסלברים, אז תהיו עשירים, ואין לי מה להגיד. אני לא יודעת ממה זה נובע. בטח לא מרוע. ובא לי לבכות. מה להגיד? מה לעשות? 

תודה על הקריאה.... וסליחה על האורך, מקווה שאתם לא שונאים ברסלברים.

ואוווו, אני מתה על ברסלברים זה דבר ראשון!פצפונית

ב' יש אצלינו בשכבה אחת יחידה שהיא ברסלברית וכולם פשוט מתות עליה! היא משפיעה את השמחה שלה על כולם..

אני חושבת שאם את שלימה עם זה לא אמור לעניין אותך מה הן חושבות ואם הן חברות שלך הן יאהבו אותך בגלל איך שאת ולא לפי ההורים שלך..

מעבר לזה שבחיים שלי לא ראיתי שמחה כזאת מימיי ואני פשוט מקנאה בהם מהבחינה הזאת.. 

נשמה! 

פשוט תגידי להן מה שאת חושבת! שזה לא נכון, וטוב לך ככה( אם טוב לך באמת) 

ואם את רוצה לדבר וכ' אני פה באישי- ממש בשמחה

וואי באמת שאל תשימי עליהם!סתם אחת

אני בחיים לא נתקלתי באנשים שלא אוהבים ברסלברים..

באמת שכל מקום שמדברים על זה, זה רק דברים חיוביים..

דודים שלי ברסלברים והם פשוט מתוקים!! 

ואם הם באמת חברות שלך- אז תדברי איתם! זה לא אמור להיות ככה..

דבר ראשון חולה על ברסלבים!מושיקו202

ת'אמת הם רק עושים שמח וטוב על הנשמה..

דבר שני אני בטח מבין שזה קשה אבל אל תתיחסי ותהיי גאה במה שאת (או ההורים שלך..)

דיברתי יותר על מקרים בהם...אנונימי (פותח)

החברות שלי לא יודעות. כדאי להגיד להם משהו? הן באות ברובן מבתים לא דוסים בכלל, ולא מבינות תמיד, השאלה היא אם הן לא יסתכלו עלי הפוך ובחשדנות אם אני אגיד להן משהו. תודה!

אם לא תתביישי בזה, אלא תהיי גאה בהורים שלך,חרותיק

אז אולי בעז"ה הם לא יזלזלו אלא יעריכו.

ובמיוחד אם תראי להם את הטוב שיש בברסלברים..

להפך, אולי אם תגידי להן שההורים שלך "ברסלברים"...אוסנת

הן יגלו שמה שהן אמרו היה שטחי ומטופש.

בגלל ה"חברות" שלך את מתביישת בהורים שלך?!האדמו"ר מצנעא

ההורים שלך עשו לך כ"כ הרבה טוב בחיים (וממשיכים לעשות, וגם יעשו). אסור לך להתבייש בהורים שלך בגלל החברות שלך. הפוך! אם את חושבת שהטענות של אותן בנות (באותה שיחה על ברסלברים) לא נכונות, אז את צריכה להתווכח איתן ולהסביר להן שאין שום בעיה עם ברסלברים.

אל תתני לאנשים שלא עשו לך כלום לבייש אנשים שעשו לך כ"כ הרבה.

אין לי כ"כ מה לומר, חוץ מזה שגם אנחנו כאלה.נו"ש
עבר עריכה על ידי נו"ש בתאריך י"ג אב תשע"ב 13:04

כן.

גם אנחנו עושים כאלה דברים.

על החילונים - ש"כולם רוצים לתת את המדינה לערבים, וכולם שונאים ת'דתיים, ולא מתגייסים"

ועל החרדים  - ש" כולם זורקים אבנים בשבת ,ורוצים שהמדינה תיחרב, וכולם שונאים ת'דתיים"

ועל הממשלה  - ש"מנסה להרוס ת'מדינה, וכול הזמן מגרשת, ועושה הסכמים עם הערבים, ולא מעיפה אותם"

ועל החיילים שגירשו - ש"היו רשעים, ולא סירבו פקודה, והוציאו משפחות מהבית שלהם"

אז הנה נקודת מבט קצת אחרת:

החילונים, שחלקם (אומנם הקטן) ימנים, ורובם הגדול תינוקות שנישבו, שסך הכול לא מבינים למה הדתיים האלה הולכים עם 3 שכבות כשיש בחוץ 37 מעלות, ולא מבינים מה הבעיות שלהם עם ים לא נפרד.

והחרדים, שסך הכול בקושי 7 אנשים זורקים אבנים, ורק עשירית נגד המדינה, והם מבחינתם ממלאים את חובת הגיוס בלימוד תורה ותפילות (וזה גם חשוב, וקשה לפעמים יותר מבצבא, לא שאני ממעיטה במה שהחילים עושים, אני מציינת עובדות)

והממשלה, שסך הכול מנסה לעשות הכי טוב שהיא יכולה, גם אם זה לא תמיד הכי טוב ונכון וימיני.

והחיילים שגירשו - שמבחינתם, בין כה וכה זה היה קורה, ושיפסידו את כל מה שהם עשו בשנים האחרונות אם יגידו לא, (מושפעת מזוהר הרקיע) ובתכל'ס, מבינים שלצבא שאומרים לו משהו לעשות והוא מסרב פקודה אין כוח, (לא שאני בעד הגירוש, אבל זה נכון)

הקיצר, יש עוד פווווווווווווווווווול דברים כאלה, סתם אין לי כוח להמשיך.

זה נקרא סטיגמות. סטיגמות והכללות. וכולנו עושים את זה בכול דבר.

אז אולי כדאי ללמוד את המסר, ולנסות לא לעשות את זה לאחרים...

אם את מתביישת אל תכנסי לפינות ( אל תגידי לאף אחתאנונימי (פותח)

אפילו אם שואלים ) אני הייתי גאה בזה ( לפחות בפנ"ע לא בטוח הייתי מספר { דבר נוסף הדברים שכתבת קשורים יותר לננחים ולא ל"ברסלברים" ....

מה אכפת לך מה אחרים חושבים עלייך?Smiley123

קודם כל אני חושבת שהברסלברים הם אנשים מדהימים והם עושים קידוש השם ענק!! אני בטוחה שגם ההורים שלך.
עכשיו- אם את חושבת שהדרך של ההורים שלך ושלך היא נכונה ואת מאמינה בה, באמת שאת לא צריכה להקשיב לאף אחד!

תעשי מה שנראה לכם לנכון.

ובקשר לחברות שלך, הן כנראה לא מבינות...תנסי לדבר איתן ותסבירי להן כמה הברסלברים הם אנשים מדהימים בניגוד למה שהן חושבות...

בהצלחה!! קורץ

אין על רבנו!!!(רבי נחמן)עובד ה בשמחה!!

אני אישית חוסיד (זה אופי, דרך חיים)!ויש אנשים שמזלזלים אבל מי שמזלזל זה זה באמת מראה שלא טעם את הטעם המתוק של החסידות וההכירות שלו זה מסתיגמות ולא היכרות אמיתית!

כתבו את זה אבל שוב פעם, יש הבדל ענק בין ברסלברים לננחים!!

ננחים זה האלה שקופצים ברחובות גם לי הקטן יש קצת תמיהות עליהם, שלא תבינו לא נכון! אני לא בז להם אלא חולק עליהם בהבנת רבנו, ויש ברסלברים זה אנשים של פשטות והתבטלות חסידיים אוטנטים עד כמה שברסלב יכול ליהיות אוטנטי!!!!!!!! 

דווקא אני לא מת על הברסלביםאהלן.

אני יותר מחבב את החב"דניקים כי הם יכולם להגיע לכל מקום בכל המובנים ועדיין להיות נאמן לתורה ולמצוות, לעומת זאת הברסלבים לא כ"כ בקרקע... בלשון המעטה, ואני לא סובל כאלו

מה יש לך? באמת יש עניין לא לאכול בצל חי אצלם!למינת
זאת תחרות?לך דומיה תהילה

על כל חסידות אתה יכול למצוא פגמים. (ומי שמחפש, מוצא כאלה גם על חב''ד).

חסידי חב''ד הם לא על הקרקע יותר מברסלב, וגם לא הפוך. מדבריך אפשר להבין שברסלב לא יכולים

להגיע לכל מקום ושהם אינם נאמנים לתורה ולמצוות. וזה בדיוק אותה הכללה מיותרת ומסולפת שהועלתה

בהודעה הפותחת.

ואני לא מזלזלת...אח שלי גם ברסלב....למינת
חמודי ברסלב נמצא בכל מקום!ירוק-לבן!
דבר ראשון:אני גם מת על ברסלב!ירוק-לבן!

אני פחות או יותר (הרבה יותר) ברסלב שמח מאמין שהכל לטובה וכו'! ואת לא צריכהלהתבייש בזה!

פשוט תחליטי שאת לא לא מתייחסת ושמה עליהים! פשוט ככה!דוס!

ברסלברים אחלה אנשים!!! חמים כאלו...אדם אחד

תודה רבה לכולכם!אנונימי (פותח)

אני ממש מקווה שאני יתחיל לתפוס קצת אומץ, כי אני באמת אוהבת מעריכה ומכבדת את ההורים שלי. ממש תודה! זה באמת עזר לי, ואני בעז"ה מקווה לעשות את הדבר הנכון

באמת שאל תתיחסי,הם לא שוות את זה בכלל!בדמייך חייאחרונה

בס"ד

ישנו משפט ידוע ואהוב וממש נכון:"אל תתרגשי מאנשים המנסים להפחית מערכך,הם בסה"כ מנסים להקטין אותך לגודל שלהם..."

באמת-תהיי גאה במי שאת ובמי שבני משפחתך,ואל תתני לאנשים להפיל אותך!כי את חזקה ויש פ ה הרבה אנשים איתך ...מוזמנת לאישי תמיד לעזרה ולאוזן קשבת

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Giniאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך