(צריך להשמיד את הדבר הזה שנקרא מחשב!!)
עדיין לא ישנתי...וכבר הגיע הבוקר!
-אוף-
איך להיגמל מזה? (במיוחד בחופש שגם ככה אין מה לעשות...)
(צריך להשמיד את הדבר הזה שנקרא מחשב!!)
עדיין לא ישנתי...וכבר הגיע הבוקר!
-אוף-
איך להיגמל מזה? (במיוחד בחופש שגם ככה אין מה לעשות...)
בס"ד
א'.מבקשים מהאח\האחות\האחיין\האחיינית שיכניס איזה שהוא מכשיר או חפץ לתוך המחשב בכדי שהוא התקלקל- ואז אין מחשב בכלל כדי להשאר ערים כל הלילה (אצלי זה עבד יופי.)
ב'.הולכים לאבאמא ומבקשים שיחרימו לך ת'מחשב למשך שבוע. (אצלי לא ביקשתי, אבל בימים שיש לימודים ואת על המחשב ב3 ואפילו ב4 לפנות בוקר ואת צריכה לקום ב6 וחצי ואחד ההורים תופס אותך- אז הלך המחשב לשבוע- זה עבד גם.)
ג'- יותר ספציפי לפה- מבקשים מאיזה חברה שפשוט תחליף לך את הסיסמא לפורום וככה לא תוכלי להכנס לפה יותר
(לא ניסתי אישית, אבל חברות שלי מספרות על אחוזי הצלחחה גבוהים.)
ד'- לכתוב מכתב מרגש ונוגע ללב ארוך על כך שאת נפרדת מהפורום היקר הנ"ל- ואז אין לך כל כך ברירה אלא להכנס פעם ב... ולא כל יום כל הזמן (ואני הייתי מכורה קשה, אז כמות הפעמים שאני כן נכנסת לערוץ 7, כן קוראת תגובות ושרשורים, וכן עונה עליהם היא כמעט ואפסית לעומת היום לפני שנה בדיוק... אז גם פעם אחוזי ההצלחה די גבוהים.)
ה'- למצוא תעסוקה אחרת שהיא לא מחשב ולא סדרות דביליות ביוטיוב או מה שאת לא עושה על המחשב 
ב"הצלחה 
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים