~ ~ ~ החלטתי למסד את הקשר איתו ~ ~ ~התנדבות נוג"ה!

נוג"היסטים מקסימים!

כשאנו אומרים 'מקסימים' זה באמת מקסימים! הכי הכי...

לפעמים, דווקא כשאוהבים, פותחים את הלב. את כולו.

אם עד היום הדברים נפתחו בשקט מתחת השולחן, כעת אנו שמים את הדברים על השולחן, כמובן, מתוך אהבה גלויה.

נסביר למה כוונתינו:

לפני כשנתיים, החלו המפגשים הראשונים (כן. זה החל במפגשים) שעד מהרה הפכו להתנדבויות משמעותיות, משמעותיות לסביבה, ובעיקר בשבילנו.. 

הדברים נעשו לכלל הפורום בנים ובנות כאחד - בנפרד.

מוזר המשפט האחרון, לא?

ואכן, לא מעט העלו את הקושיה כיצד 'מעורב' יכול להיות 'נפרד'..

אולם המציאות בשטח הוכיחה עצמה שוב ושוב בעקשנות.

כשכל הפורום מגיע זה 'מעורב' אולם כשהבנים והבנות יושבים במעגלים נפרדים בהפרש של כ-100 מטר (גן סאקר, שם שם) או כשהבנים משתלטים על קומה אחת והבנות על קומה אחרת (מי אמר בי"ח ביקור חולים ולא קיבל?) - אין מה לחשוב פעמיים.

תקופות ארוכות היה הדבר כך: העלאת חששות קודם התנדבות "מעורבת" (בשלב מסוים שלב התפוגג), התנדבות, דעיכת חששות וחוזר חלילה.

אולם לפני מס' חודשים זה קרה...

הסדר הנ"ל התקלקל...

זה החל לפני חודשים מספר כאשר לראשונה הועלה החשש מהתנדבות "מעורבת" גם...לאחר ההתנדבות.

במערכת נדלקה נורה אדומה, מה שגרם מיד לבדיקה קדחתנית ממס' מקורות מה בדיוק היה שם באותו יום.

בסופם של דברים הועלתה הצעה בנוגע לזהותו של שורש הבעיה.

נסיון הטיפול לא צלח. ושוב צפו והועלו חששות בסיומם של מס' התנדבויות.

במשך זמן מה הועלתה השערה אחרת בנוגע לשורש בעיה ולאחרונה סוכם פה אחד כי הדברים אמיתיים.

ולהסבר הדברים:

נשאלה שאלה: כיצד זה שהתופעה הבעייתית אינה נקודתית אלא נמשכת עוד עוד?

ועוד שאלה: כיצד ייתכן שעד לפני חודשים מועטים (במשך למעלה משנה וחצי!) לא חלה בעיה זו כלל?

לאחר הששתתפות במס' התנדבויות באה התשובה.

ראשית עלינו להדגיש ולומר: אין אשמים.

מתחילת המפגשים וההתנדבויות היה ברור לכולם. אנו יהודים שומרי תורה ומצוות ואין שום מקום למשחק בגדרי ההלכה (בניגוד לרפורמים ר"ל).

אולם בשנה האחרונה דור חדש (חלקו כבר לא ממש חדש...) נכנס לנוג"ה. דור שאין מה לומר, פשוט מקסים! (אין צורך לספר לכם עד כמה...)

אולם חלקו לא היה בזמן שהדברים היו ברורים כשמש ואף בזמן שההתנהלות הרצויה בהתנדבויות ומפגשים הועלתה (עת החלו המפגשים) על הכתב.

וכך נוצר מצב שאלו שהתלוננו על הצורה בה התנדבויות מתנהלות היו, איך לא, מוותיקי הפורום...

ועל כן, ההנהלה ומרכזי פעילויות נוג"ה אינם רואים לנכון להזכיר כי אם להבהיר לכל המצטרפים לנוג"ה (שברכת ה' תבוא עליכם) את הדברים הבאים:

- איננו ממציאים חוקים לפורום. אין צורך בכך. החוקים נחקקו לפני 3324 שנים בזמן שהקב"ה נתן את התורה לעם ישראל

(אם אינך יהודי/ה - שורה זו אינה רלוונטית אליך).

- לא קיים מצב שהתנהלות של מפגש/התנדבות יוצרת איזושהי אי נעימות לאחד מהבאים.

- אתה צריך איזשהו דבר מה? רוצים לדון על משהו חשוב? בשמחה.

פיטפוטים ודיבורים על שטויות? יש לכם חברים אחרים בשביל זה. לא צריך ללכת בשביל זה "לנוגה" או "למאדים" (אלו ביטויים מושאלים למי שלא הבין..).

***אנו, כל חברי פורום נוער וגיל ההתבגרות של ערוץ 7 פונים אליך, קורא שורות אלו, להתנהל באופן שיכבד את רצוננו, ואם ברצוננו באמת ובתמים לשמור על רמתו של הפורום עלינו לעשות זאת גם (ובעיקר) במבחן המציאות.***

*הודעה זו מיועדת לבנים ובנות כאחד*

באהבה ענקית,

כולנו...

ישר כח!okey
אני מסתיגת מכמה דברים אבל אגיב אחרי שיגיבו...ענבל
תודה רבה! ה' יברך אתכם.שיראל.

[(אם אינך יהודי/ה - שורה זו אינה רלוונטית אליך). - נקרעתי ]

שיר*חזרזיר*

מעתיקנית..

יישר כח עצום!

שיר? D:שיראל.

ממה העתקתי?

יישר כוח!!!מרדכי
בס"ד

דעתי בנידון ידועה לרוב הפורום ובעיקר לאחראים על מערך ההתנדבות ולכן אני רוצה להודות להם על כל מה שהם עושים על מנת שההתנדבויות יצאו בעז"ה על הצד הטוב ביותר
אני לא יודע מה אתכם אבל יש לי בעיה עם כל המיליםאממ....

בלבלתם אותי לחלוטין

וזה לא קשור לשעה[קראתי פעמים אתמול והיום]

מישהו/י מוכנים לכתוב באופן ברור

למה אתם מתכוונים?

[סליחהשהראש שלי הסתרבל]

יישר כוח!קטנציק
ישר כוח ענקי!!!!ידיד

אבל רשמתם את כל הדברים האלה בצורה כזאת יפה אבל לא הבנתי מה באתם להגיד פה בצורה ברורה, כאילו אז מה עושים עכשיו?! אין מפגשי פורום מעורבים אן התנדבויות מעורבות יותר. לא הבנתי???

כ-20% מההודעה מתייחסת לשאלה שלךהתנדבות נוג"ה!

אולי פיספסת כמה שורות...

אני מסוייג כאן מכמה דברים...אברי

בייחוד: אנו, כל חברי פורום נוער וגיל ההתבגרות

אתם לא עברתם אחד אחד. כך שאתם לא יכולים לכתוב את זה. בספק עם עברתם חצי. אבל איך אומרים... לא ממחזרים כי זאת מלחמה מיותרת??? אני לא הולך לעשות כלום כי אתם בעניין הזה... חסרי תקנה...

אני ממש לא מסכים!!!בחור לא צדיק

אם כל הכבוד להתנדבויות אנחנו לא באים רק בשבילם!!!
אני בא גם (ואולי בעיקר) בשביל להיפגש עם האנשים בפורום
וחוצמזה שהבנות לא יצאו כאלה צדיקות אם יש בת שבאמת רוצה לעבוד
בלי שהבנים ידברו איתה אנחנו נבין אנחנו לא כאלה מפגרים!!!

פיספסת..פונ3'ה!!

המטרה היא לא לשנות את X או את Y,

המטרה היא לשנות את האווירה שתהיה מתאימה לכולם, שאנשים ירגישו בה בנוח לעשות את מה שהם מאמינים בו.

וזה אפשרי! זה תלוי באחריות וברצון של כל אחד ואחת פה...

להתנדבות מגיעים בשביל להתנדב לא בשביל לפטפטמרדכי
בס"ד

אף אחד לא אמר לך לר להגיד שלום לבנות אלא פשוט לא לפתח איתם צחוקים וההליכה המשותפת אחר כך היא גם מיותרת ולא נצרכת.

מן שלא מתאים לו, שלא יבוא
מיסטר מרדכי הנכבד אני אדבר עם בנות כמה שבא לי...בחור לא צדיק

כל עוד זה לא יעבור את הגבול הרוב פה בפורום תומכים במה שאני אומר
גם אם לא כולם אומרים את זה בגלוי אתה זה שנמצא פה במיעוט אז אם זה לא מתאים לך
אתה מוזמן לא לבוא!!!

תדבר עם בנות כמה שאתה רוצהמרדכי
בס"ד

אבל אם זאת המטרה שלשמה אתה מגיע להתנדבות יצא שכרנו בהפסדנו.

אנחנו בראש ובראשונה פורום דתי רק אחר כך חברתי
יש סתירה במה שאתה אומרשואף לאור

כל עוד זה לא יעבור את הגבול וכמה שבא לך הם דברים סותרים,אי אפשר לאמר כמה שבא לי,יהודי צריך ללכת ברוחה של תורה,זו משמעות חיינו.

בחייאת מרדכי... פנינה...אברי

כמו שאמרתי אני לא יודע כמה אחוזים ת'כלס שאלו אותם לפני שהחליטו לכתוב בשמם...

דבר שני יש כאלה שזה בסדר להם ויש כאלה שלא. בעיה? לא!!! תדברו אלוקים ברא לכם פה ומי שיש לו בעיה, איתו ספיציפית יש בעיה. כי זה פורום מ-ע-ו-ר-ב!!! כמה פעמים נחזור על זה??? תגידו הרוב חושבים אחרת??? לכן כל אחד וכל מקרה לגופו!!!

זה פורום דתי!!! כמה פעמים צריך לחזור על זה?מרדכי
בס"ד

מה שווה כל ההתנדבות הזאת אם תוך כדי סוברים על ההלכה. זאת מצווה הבאה בעברה וסה"כ רוצים לשנות את שזאת תהיה מצווה הבאה במצווה
הנקודה -*חזרזיר*

לא מגיעים להתנדב, אלא מגיעים להכיר.

ופה הטעות, ההתנדבויות לא הוקמו בשביל להכיר (זאת מטרה משנית) אלא בשביל לתת!

אין לי בעיה עם דבריה של חזרזירבחור לא צדיק

זה נכון שבאים בסשביל ההתנדבויות אבל לא רק אלא גם בשביל
להכיר אבל לא כמו מרדכי ששולל מכול וכל את זה

אני לא שללתי ההתנדבות מעורבתמרדכי
בס"ד

אלא שללתי את הצחוקים והתפתחות יתר עם המין השני ומתוך כך את ההליכה המשותפת בסוף לאכול
ומזה בדיוק נובעת ההתנגדות שלי מה הבעיה בזהבחור לא צדיק

כל עוד לא עוברים את הגבול???
או שבני עקיבא כבר לא נחשבים דתיים?

לצערנו כבר היו כמה מקרים שעברו את הגבולמרדכי
בס"ד

ולכן באה ההודעה הראשית של השרשור הזה
אולי אתה לא מודע אבל בפורומים אחריםאברי

לא רק עברו את ה'גבול' שלך... אלא ממש פרצו גבולות.

אין בעיה לדבר עם בנות. ומי שחושב שיש, שלא יגיע למקום שהוא כזה וינסה לשנות אותו. אתה רוצה לדבר על מעלת הנפרד תפרסם את זה ב"שלא עשני אישה"!!!

למה שיעניין אותי פורומים אחרים?מרדכי
בס"ד

וכבר אמרתי תדבר עם בנות כמה שאתה רוצה, זה לא ענייני השאלה היא בשביל מה באים להתנדבות מה הוא העיקר?
על סמך מה אתה אומר שאין בעיה לדבר עם בנות ?שואף לאור
עבר עריכה על ידי _אמיר_ בתאריך י"ח אב תשע"ב 21:29

ראה את ההלכות בעניין,ובעניין ריבוי שיחה.

כשאומרים שיש בעיה לדבר זה לא אומר שאסור לדבר בכלל באופן מוחלט אלא צריך ללמוד מהו הגבול,ולברר בדיוק.אך שלא תחשוב שזה מתיר לדבר והגבול הוא רק לא לדבר על דברים שאינם צנועים, הגבול מתחיל הרבה לפני(שניתי מהניסוח הקודם שיכל לבלבל ולהבין ממנו הפוך).פעמים רבות או רוב הפעמים בפורום יוצא שבנים ובנות מדברים בצורה שהיא אסורה.אינני בא להציב עצמי כמישהו מושלם,אלא אני מביא את הדברים,אסור לחשוב שזה לגיטמי מלכתחילה כשזה לא. 

לא -כל- מה שקיים בבני עקיבא חתום בחותמת כשרותשואף לאור

אינני בא להפחית מהתנועה הזאת שהצילה יהודים רבים בחו"ל מהתבוללות,וכן הצילה יהודים רבים מלהיות חילונים,אך ישנם דברים שבגלוי ובידוע לכל הם בשאיפה גדולה לשיפור,בנושאי הפרדה צניעות ועוד (ואינני בא להסתכל מעל אלא להביא את הדברים),תנועה מעורבת איננה מתוך אידיאל.וראה את המחשבות שהיו לגבי זה ואת הסיבה שהדברים הם כך.

במקרה הזה ללכת עם בנות לאכול באוירה חברית ולא צנועה שכזאת זה בעצמו עבירה על הגבול.

הוא דתי ומעורב. אין שום עברה על ההלכה בזהאברי

ומי שחושב שכן שלא יהיה במקום שהוא לכתחילה מעורב!!!

הדוגמא שלך לא נכונהשואף לאור

אם יש פה חייבים לדבר בו עם כל אדם ? והרי כולנו יודעים שבעוונותינו לפעמים כשצריך לדבר אנחנו לא מדברים,נבראו לפה שני סוגרים והם השפתיים.ולכן ניתנה לאדם יכולת ויסות,אם כך צריך לשאול את התורה כיצד לווסת,ודיבור כזה שבו מרבים שיחה בצורה אסורה,הוא אסור.

כפי שכבר נכתב - ההודעה הינה הבהרה.התנדבות נוג"ה!

כל מי שיש לו שאלות מכל סוג שהוא - מוזמן  לאישי והדברים יובהרו לו בצורה יותר פשוטה (מתורגם ל-7 שפות).

ההודעה נשארה בעינה...

תגובתי:talr123

נכון, אנמי לא מגיעה להתנדבויות, אז כביכול אין לי זכות לדבר

אני חושבת, שמה שקורה אחרי ההתנדבות הוא עניינו הפרטי של כל אחד מהמשתתפים.

אם מישהו רוצה ללכת ליד בנות- שיעשה את זה. בעיה שלו.. מ י שלא רוצה- שילך עם בנים.

נראה לי שזה קצת מצחיק להעלות פה לדיון מה עושים אחרי ההתנדבות. אחרי הכל, אף אחד פה לא אחראי על אנשי הפורום. זה בערך כמו להגיד לי לא לדבר עם בנים מהפורום. אני (כמו כל אחד אחר) אעשה מה שאני רוצה.

מקווה שהובנתי. מי שרוצה הבהרות- בשמחה (באישי או ע"ג הפורום)

[מה שקורה תוך כדי ההתנדבות- זה כבר משהו אחר]

תאיר צודקת לגמריבחור לא צדיק
כביכול את לגמרי צודקת,פונ3'ה!!

אבל הבעייה שזה לא יכול להיות מנותק אחד מהשני- עובדה! זה זורם לזה..

זה הופך להיות חלק מההתנדבויות ולכן ההתנדבויות הם כבר יותר מפגש מהתנדבות. ופה הבעייה, כי אז גם הפעילות פחות ייעילה ואנשים חוזרים ומרגישים החמצה, בזבוז, ואכזבה.

טוב, ראיתי תגובות ועכשיו אגיב,ענבל
בס"ד

א. מסכימה עם זה שהיו דברים וכו וכו וכו אבל אני גם מסכימה עם טל (נכון?).
אין סיבה שאנחנו נפקח על מה קורה אחרי ההתנדבות.
אם שני חברים רוצים ללכת עם שתי בנות שהם מכירים זאת בעיה שלהם!
לא של אף אחד אחר פה.
אני יודעת שתגידו "אבל אנחנו נותנים להם הזדמנות להיפגש" וכדומה, אבל תכל'ס, זה לא באמת ככה ואתם לא יכולים לקחת על עצמכם הכל.
יש גם דברים שלא קשורים אליכם ולא ענינכם.

ב. אמרתם שבזמן ההתנדבות כן דיונים וכדומה אבל לא סתם דיבורים או צחוקים, אני לא חושבת שיש סיכוי שחבורת אנשים תתקבץ למקום אחד וכל מה שהיא תעשה יהיה להתדיין וחוץ מזה הכל יהיה שקט כמו דג.
הייתי יום חמישי בחסדי נעמי עם עוד שלושה אנשים מפה (הייתה עוד אחת שעזבה זמן קצר לאחר בואי..) ודיברנו וצחקנו ואני לא חושבת שמישהו הרגיש לא נעים (אולי רק שולי... מסכנה :d).
זה מגוחך להגיד את זה כי זה לא מציאותי, אולי אידיאלי ויפה על הדף אבל ממש לא מציאותי.
אני למשל, אני לא רואה מישהו שיחשוד בי שאני מנסה להתחיל עם בנים, ואני מוצאת את עצמי מדברת וצוחקת איתם (או עליהם ) וזה לא יוצר אוירה רעה כי זה ללא מטרה רעה!!
אני חושבת שרוב מה שיצר את האוירה הרעה היו בנים שניסו להתחיל עם בנות, שניסו דווקא לדבר עם בנות, שזאת הייתה מטרתם, אבל יש אחרים שסתם מדברים עם מי שלידם ללא שום כוונה אלא פשוט כי הם בני אדם ואני לא חושבת שהם אלה שיצרו את האוירה.

זהו.
עד כאן דברי להיום

נ.ב. אין בעיה שתדגישו שההתנדבות היא לא (רק) מפגש חברתי, אבל אני חושבת שגם יש גבול למה יש לנו ולכם מקום לשלוט בו.
אה, ואני מסכימה שזה לא מפגש חברתי וכו אלא רק התנדבות שמכורח המציאות מלווה במפגש.
רק לגבי ה- נ.ב.מרדכי
בס"ד

יש כמה אנשים צדיקים שעומדים מאחורי מערך ההתנדבויות והם הרימו את הפרוייקט הזה מאפס ובתור מי שמארגן ומרים את זה יש להם לדעתי את הזכות המלאה להחליט איך ומה יראו ההתנדבויות.

זה כמו שעיתונאים יחליטו לשנות את פני העיתון בניגוד לדעתו של העורך
שכוייח!! פצפונית
~~~ אברי, בחור לא צדיק ו-gbck630 - ~~~התנדבות נוג"ה!

צרו קשר בשיחה אישית בלינק זה לצורך הסברים יותר פשוטים.

באהבה, המערכת.

למה לא להסביר פה? אני מניחה שיש עוד כמה כמונו....ענבל
וואו....|מגיב||מוחק|....נמו
לא הייתי בהתנדבויותשונמית

וסורי... לא נראה  לי שזה עושה לי חשק לבוא. אנחנו נמצאים בפורום של ערוץ 7. אני לא חושבת שהרב מלמד או כל אדם אחר שקשור לאתר היה שמח אם זה מה שהיה יוצא מההשקעה שלו- בין האידיאלים של המקום הזה, זה צניעות! מצטערת אם זה נשמע שמרני או משהו, אבל זה המציאות. אנחנו דתיים, וזו עובדה. וזה מחייב אותנו. וכמו שאמרתי גם האתר מחייב אותנו (זה כמו להתארח בבית של מישהו ולנהוג בצורה שלא מתאימה לבית).

אם ככה המצב שאני בתור מישהי שמכבדת את עצמה כדתיה ארגיש לא שייכת, אין לי עניין לבוא. פשוט תכבדו!!

אהבתי את החתימהיבחוש חרצולייםאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך